• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Madem gidecektin?

O gruptan biriyle flörtlesmis olabilir.
Bir iliski böyle bi nedenden bitebilir mi sence ?
Ha nolur her zaman bu kıskançlığı yapmissindir biktirmissindir artık.

Bende öyle düşündüm, dürüstlüğüne guvenerek sordum. Sonucunda beni cok sinirlendirdin diye bir cevap alip üzerine engel yedim..

valla ben çok gereksiz bi detaya takıldım ama kızlı erkekli maç izlemeye toplanıldığını ilk kez gördüm. genelde erkekler yalnız izlemek istemezler miydi rahatça küfür falan edebilmek için :kahve:

Kızlı erkekli maç ne ya?
Birde havalanıp terketmiş manyak mıdır nedir. Fazla kalkmış biryerleri

Birde benim en güvenmeyeceğim erkek türü ben öyle olmayacağım çok seveceğim hiç gitmeyeceğim bla bla laf ebeliği yapan erkeklerdir

Üstüne düşme, hiç ilgilenme, yokmuş gibi davran. 2-3 güne pişman olup sana döner.
Sadece onu vazgeçilmez hissettirme yeterli.

Belkide mac izlemek diye birsey yok aslinda. Kizli erkekli mac izlendiğini bende ilk kez duyuyorum. Diyelim ki oyle , seni neden cagirmiyor? Bosver dusunmene bile degmez.

Öncelikle herkese iyi akşamlar..
5 aydır bi çocukla konuşuyorduk, İyi niyetli.yalan söylemeyen,dürüst,temiz bir çocuktu. İlk zamanlar sevgili gözüyle bakmamıştım hiç. Daha sonralarda bende alışkanlık haline geldi. Hergün konuşmalar,tatlı kıskançlıklar falan derken sevgili olduk. Keşke olmasaydık..
Bir konu üzerine ben onu kıskanarak tartışma çıkardım. Fakat klasik sevgili atışmaları kötü bir laf çıkmadı ağzımızdan. Zaten çok küs kalanlardan değiliz. Olay olduktan sonra konuşmadık. 5 saat bekledim yazmasını yazmadı 10-15 derken biz 1 gün oyunca konuşmadık. yazmadı yazmadım. Dayanamadım ve ertesi gün yazdım. Soğuk uzak cevaplar. sonrasında tak Olmuyor diye bir mesaj .. :kızgın::kızgın: Çıldırıcam, nerede o ben asla onlar gibi olmayacağım asla bitmeyecek asla gitmeyeceğim lafları? O kadar kırıldım ki Daha fazla konuşmaya gerek yok Allaha emanet diye mesaj attım. Asıl nedenide merak ediyorum tabi. Dayanamadım sonra aslında söyleyecek çok şey var ama boşver diye mesaj attım. bana 'Peki' diye mesaj attı. Çıldırıcam bu kadar kolay bana bişey sormadan kendi kafasıyla bitirmesi beni çıldırtıyor. Bi taraftan kızarken diğer taraftan özlüyorum.:kızgın: Uzun oldu hakkınızı helal edin. Birilerine anlatıp rahatlamak istedim sadece..:KK42::KK42:
Canım senı bıraz sevdıyse dayanamaz yazar hemen.yaşı kaç?

Valla çok zor ama tut kendini bacım :) tut yani.
Git bir sevgili bul kendine. Seni şımartacak biri olsun. O birini buldu kesin.
Sonuçta ilişki yaşamak için illa aşık olmaya gerek yok, görüyoruz :)

kıskançlığı abarttın mı acaba erkekler fazla kıskanılmaya da gelemiyorlar ama bence üzülmeni gerektirecek bir durum yok çok fazla çünkü sevgili bile değilmişsiniz

Klasik boş vaatler... Hiç gerek yok üzülmeye falan.
Bir de kıskançlık krizinden önce, bu tarz konuları konuşmanız gerek.
Sana tersse diyeceksin, kız arkadaşlarınla aranda mesafe olmalı gibi...
Yani karşılıklı görüşlerinizi adam gibi paylaşacaksınız, sonra sorun mu çıktı? O zaman amenna...

Öncelikle herkese iyi akşamlar..
5 aydır bi çocukla konuşuyorduk, İyi niyetli.yalan söylemeyen,dürüst,temiz bir çocuktu. İlk zamanlar sevgili gözüyle bakmamıştım hiç. Daha sonralarda bende alışkanlık haline geldi. Hergün konuşmalar,tatlı kıskançlıklar falan derken sevgili olduk. Keşke olmasaydık..
Bir konu üzerine ben onu kıskanarak tartışma çıkardım. Fakat klasik sevgili atışmaları kötü bir laf çıkmadı ağzımızdan. Zaten çok küs kalanlardan değiliz. Olay olduktan sonra konuşmadık. 5 saat bekledim yazmasını yazmadı 10-15 derken biz 1 gün oyunca konuşmadık. yazmadı yazmadım. Dayanamadım ve ertesi gün yazdım. Soğuk uzak cevaplar. sonrasında tak Olmuyor diye bir mesaj .. :kızgın::kızgın: Çıldırıcam, nerede o ben asla onlar gibi olmayacağım asla bitmeyecek asla gitmeyeceğim lafları? O kadar kırıldım ki Daha fazla konuşmaya gerek yok Allaha emanet diye mesaj attım. Asıl nedenide merak ediyorum tabi. Dayanamadım sonra aslında söyleyecek çok şey var ama boşver diye mesaj attım. bana 'Peki' diye mesaj attı. Çıldırıcam bu kadar kolay bana bişey sormadan kendi kafasıyla bitirmesi beni çıldırtıyor. Bi taraftan kızarken diğer taraftan özlüyorum.:kızgın: Uzun oldu hakkınızı helal edin. Birilerine anlatıp rahatlamak istedim sadece..:KK42::KK42:
gitmek için bahane aramış işte

Klasik boş vaatler... Hiç gerek yok üzülmeye falan.
Bir de kıskançlık krizinden önce, bu tarz konuları konuşmanız gerek.
Sana tersse diyeceksin, kız arkadaşlarınla aranda mesafe olmalı gibi...
Yani karşılıklı görüşlerinizi adam gibi paylaşacaksınız, sonra sorun mu çıktı? O zaman amenna...

Tamda söylediğiniz gibi oldu ben ona anlattim ben kiz arkadas falan dinlemem diye. Oda ayni sekilde düşü düşündüğünü dile getirdi zaten. Ama sonrasinda..

Back
X