Merhaba bayanlar boğazımda düğüm düğüm o kadar şey varki babannem bana bilgisayar almıştı o bozuldu aldığım yerde tamir ettirdim bana harddiskin değiştiği söylendi içinde fotolar vardı hepsi gitti cd yerini kırmışlar bana hasarlı olarak verildi umursamadım kırık falan diye 150 tl ödemiştim gene bozuldu şimdi aynı yerine başka bir çalışan var ve harddiskin değişmediğini söyledi bu adam çok iyi fotoları falan aldı içinden ve şimdi 200 tl daha istiyolar harddisk için elde beş kuruş yok olsa da benim ihtiyaçlarım vardı onlara harcardım kimsem yok mağaza yetkilisine dicem ama haram olsun beni madur ettiniz dicem sizede içimi dökmek istedimm minnacık kuşum var ona bile kızdım hayvanın bir suçu yok ama artık boğuluyorum
Merhaba bayanlar boğazımda düğüm düğüm o kadar şey varki babannem bana bilgisayar almıştı o bozuldu aldığım yerde tamir ettirdim bana harddiskin değiştiği söylendi içinde fotolar vardı hepsi gitti cd yerini kırmışlar bana hasarlı olarak verildi umursamadım kırık falan diye 150 tl ödemiştim gene bozuldu şimdi aynı yerine başka bir çalışan var ve harddiskin değişmediğini söyledi bu adam çok iyi fotoları falan aldı içinden ve şimdi 200 tl daha istiyolar harddisk için elde beş kuruş yok olsa da benim ihtiyaçlarım vardı onlara harcardım kimsem yok mağaza yetkilisine dicem ama haram olsun beni madur ettiniz dicem sizede içimi dökmek istedimm minnacık kuşum var ona bile kızdım hayvanın bir suçu yok ama artık boğuluyorum
Kızdım ama sadece bağırdım sonra Özür diledim oyun oynadık falanMinnacik kuşa kizdin mi?
Yoktu malesef ya bitmişti daha doğrusugarantisi yokmuydu
Keşkekeske bi flash disk yada terabyt alıp kaydetseydin.
Garanti yok ama araştırmadım malesef keşke ararştırsaydım bilmiyordum böyle olucağınıSifir harddisk bile 200tl. İkinci el takip, işçilik ücreti alsa 150tl anca tutar. Keşke gitmeden önce arastirsaydin burnundan getirirdin adamlarin. Garantisi yok mu bu bilgisayarin? Bilgisayarini nerden aldin bu arada? Esnaftan mi teknosa,vatan gibi teknoloji mağazalarından mi
Saolun aynen elimde beş kuruş yok buna vercem bulursamCok zor durum bilirim yıllar once kuzenimin mp4 dunu odunc almistim o zamanlar yeni cikmisti nasil olduysa bozuldu gittim maasin yarisini verdim aynindan aldim o urunde bozuk cikti goturdum iade falan almadilar bin turlu bahane buldular bende biraktim oraya haram olsun falan dedim oburku ayin maasiyla yeni bi tane alip vermistim kuzenime o yoklukta nasilda dokunuyordu insana
Cok sukur o zamsnlar calisiyordum simdi oksa tamir ettirecek parayi bile bulmazdim
Sende dert etme haram para yanlarina kalmaz
Moralim bozuktu ağlıyordum sevmeye gitti ıssırdı acır diye bağırdım ilginç olan sizsiniz bence ne durumda olduğumu bilmeden konuşmayın lütfenKusa kizmak ne oluyor ya. Ilgincsiniz valla.
Dedim işe yaramıyorki demediğim şey kalmadı ama yapmadılar işteÖncelikle madur değil mağdur.
E çalışan değişmişte yer aynı yer değil mi. Ne demek tekrar para. Yapmak zorundalar. Şikayet edicem falan diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?