WOLFROG Ekşiden aynı tadı alamıyorum Pro Üye 24 Haziran 2011 23.464 48.918 798 21 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Mdnacrayz #21 Mdnacrayz .!.: Moralim bozuktu ağlıyordum sevmeye gitti ıssırdı acır diye bağırdım ilginç olan sizsiniz bence ne durumda olduğumu bilmeden konuşmayın lütfen Genişletmek için tıkla... Bu atarlari kazik yediginiz yere yapin lutfen.
Mdnacrayz .!.: Moralim bozuktu ağlıyordum sevmeye gitti ıssırdı acır diye bağırdım ilginç olan sizsiniz bence ne durumda olduğumu bilmeden konuşmayın lütfen Genişletmek için tıkla... Bu atarlari kazik yediginiz yere yapin lutfen.
M Mdnacrayz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Aralık 2015 1.337 380 53 28 22 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Mdnacrayz #22 WOLFROG .!.: Bu atarlari kazik yediginiz yere yapin lutfen. Genişletmek için tıkla... Ben atar yapmıyorum sadece insan gibi belirtiyorum içinde bulunduğum durumu bana hakaret vari sözler söyleyen siz oldunuz
WOLFROG .!.: Bu atarlari kazik yediginiz yere yapin lutfen. Genişletmek için tıkla... Ben atar yapmıyorum sadece insan gibi belirtiyorum içinde bulunduğum durumu bana hakaret vari sözler söyleyen siz oldunuz