maganda, dayakçı , potansiyel kadın katili erkeklerin ortak özellikleri nelerdir?

fortunefavorsthebold

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
49
90
3
40
yani biriyle ilişkiy başlayınca başa bela almayalım dimi .. kadın katili erkekler o kadar çokki toplumda aslında bu tipler başlangıçta sinyal veriyor ben burdayım diyor. mesela aşırı kıskanç olması, her gittiğin yere her giydiğine karışması , ceket omzunda külhanbeyi tavırlar, yalan konuşması özellikle kazancı ve işiyle ilgili--sürekli ilişkide kararları - gidilecek cafeden tutun da seçilecek sinemaya kadar- kendi vermeye çalışması ,..erkek arkadaşlarla abartılı cafe kumar, gece hayatı içkili ortamda zaman geçirmesi, lan lı lunlu konuşması gibi gibi .sizin de örnekleriniz varmı ammman bu adamdan uzak dur diyebileceğiniz şeyler varsa yazın kızlarrrrben biraz metroseksüel erkekleri tercih ediyorum kız gibi olur ya hani .. eheheh onlar narin nazik ve işinde gücünde oluyor .bide dikkat ettim aşırı kıllı tuhaf sert bakışlı erkekler maço maganda oluyor nedense bana öyle geliyo ahuhaudirek pas geçiom

İlk paragrafta bahsettiğiniz özellikteki erkeklerle birlikte olan kadınlar da onlar gibidir muhtemelen. Aklı başında kadın o tiplerden uzak durur.

Kıl dediğimiz şey testosteron (bunu hep yanlış yazıyorum işalla doğru olmuştur) hormonuyla ilgili, karakterle değil. Aşırı kıllı, sert bakışlı, metroseksüel, narin, nazik bir adamla evliyim.

Biriyle ilişkiye başlayacaksan tanıyacaksın. Tanırken de bu özellikleri illa ki keşfedersin. Lütfen insanların dış görünüşleriyle karakter analizi yapmayın.

Bu işin kılla bağlantısı olduğunu düşünmüyorum :) eşim mizacı sert bir adamdır ama çok anlayışlı, kıymet bilen bir eştir buradanda bir genelleme çıkmaz yani..

Son düzenleme:
Canım benim kıyamam. Bence (kumar , alkol bağılılığı gibi bariz belli olmayan huyları hariç ) doğru düzgün belli edemiyor kendini. Kişilik bozukluğu varsa zaten çok güzel oynayabilirler. Sonradan değişen çok nazik erkekler var. Bence en önemli husus ilk başta sana en iyi şeyleri vaat edip, kırmamak için direnen , çiçek böcek eksik etmeyen , sana kendini en değerli gibi hissettirenden korkmalısın. Çünkü seni aşık ettikten sonra u dönüşü yapabiliyorlar ve sen vazgeçmekte zorlanıyorsun. Bence asıl kişilik bozukluğu bu kendimden tescilliyim... bir nevi göz boyama. Kendi içinden geldiği gibi davrananlar daha güvenilir bence. Anlatabildim mi bilmiyorum ama kendi hikayemden biraz yazdım.

Kadın ve erkek eşittiri tam olarak anlayıp özümseyerek kurmak lazım tüm ilişkileri. Biz kadınlar eşitiz deyip
“ben şımarıklık ettim ama o özür dilesin”
“Zengin olsun hesabı o ödesin”
“Boylu poslu olsun yanıma yakışsın”
Gibi sığ bir kafadan çıkmadıkça ne doğru adamı seçeriz ne doğru adam ve kadın yetiştirebiliriz.

Benim eşim nişanlanana kadar aşırı nazik el üzerinde tutan alttan alıcı birisiydi. Aylar sonra ilk sinirli halini gördüğümde kısa süreli şok yaşamıştım.

aşırı kıl = fazla terstesteron= saldırganlık bilimsel bir yazıda okumuştum
Saçmalamayın tüy kıl işleri genel olarak hormon ve genetik yapıyla alakalı bi durum böyle bilimsel bi konu olamaz anca bi makaledir.
Yaptığınız genelleme yanlış insanlara ön yargılı yaklaşmamak gerekiyor. Ne babyface şiddet düşkünleri var bilseniz. Kendinizi ön yargıyla değil karşınızdakini tanıyarak korursunuz.

Çok tanınmış uluslar arası bir firmada üst düzey yönetici, gayet elit, bir çok kişiye göre yakışıklı ve karizmatik olarak tanımlacak bir adam karısının minicik yeğeninin yüzüne kimyasal madde dökmüştü. Sırf kıskandığı için... (Cihan Araçman diye aratın görürsünüz) Kıl, tüy, yün, böyle genellemeler kadar saçma bir şey yok.

Bence trafikteki hali önemli bir gösterge
Tahammüllü mü, kavgaya meyilli mi, küfürbaz mı mutlaka ipucu verir

Bi insanı tanıdım , eminim diye bir olay maalesef yok. Ondan emin olduğun zaman başlıyor sorunlar.
Yazdığın özelliklerle de alakası yok bu işin.
Tipi, huyu bi çok özelliği o kişinin maganda olduğunu gösterir belki ama tam tersi olanlar da çok fazla sakin iyi huylu görünüp sonrasında içinden canavar çıkan bi çok insan var maalesef.

Kılla ne alakası var?
Ayrıca çok saçma bir genelleme bu.
Bence bu tür erkeklerin ortak özellikleri ataerkil cinsiyetçi bir ailede büyüyüp gerekli aile ahlakı almamaları derim ben.
Yoksa iş dış görünüşe gelene kadar neler neler var.
Bu neye benzemiş biliyor musunuz?
Afedersiniz ama açık giyinen kadın namussuzdur benzetmesine benzemiş.
Dış görünüş hiçbir şey ifade etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…