- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi fortunefavorsthebold
-
Kesinlikle aynı aynı seyleri yaşamışız sevgili suliet:) mükemmel başlayan bir ilişki, sana karsı cok hassas ince düsünceli bütün hayallerine uyan insan, o kadar mükemmeldir ki sonradan verdigi sözleri tutmaması seni yorması yıpratması hırcın davranıslarına ragmen ondan vazgecemezsin o özünde cok mükemmeldir cünkü cokca süphelensende bu inancı bi türlü atamazsın içinden çünkü beyninin içindedir artık seni yönlendirir sürekli bi nevi hipnoz altındasındır. Taki adamın gercekten büyük bi oyuncu oldugunu anladıgın ana kadar.. Cok ciddi manipulasyon teknikleri var bikere. Nette sosyopat, piskopat, narsist insanların kişilik özelliklerini bol bol okuyun. Ama manipulasyon tekniklerini de ezber etmeniz lazım ki oltaya gelmeyin, cok iyi oyuncu oldukları için bu teknikleri bilmezseniz onun için cok kolay av olabilirsiniz.. Bende evlendikten sonra anlayanlardanım.
yüz de yüz kapişşşşValla kadinlar bu konuda bile bile lades kusura bakmayin.
Eksisozlukteki kadin dusmani guruhtan pek hazzetmem ama kadina siddet konusunda haklilar. Kadinlar efendi denen tipte, kendilerine insanca davranan kiymet veren tipleri tercih etmiyorlar; haldur huldur, kaba, maco gecinen tipleri tercih ediyorlar sonra da dayagi yiyince Allah Allah neden diyorlar yazmislar. Maalesef haklilar. Siz maco erkek, sahiplenen erkek, hafif serseri ruhlu erkek diye AYIlarin pesine takilirsaniz tabi ki adam dover de sover de.
Karsisindakinin AYI oldugunu anlamayan kadin yok, bile bile lades diyen kadin var. Boyle tipleri tercih ederseniz dayagi yer oturursunuz.
Kadinlara saygisizsa, kadindan doktor olmaz muhendis olmaz, kadin basina oralarda ne isi var, kadin basina yalniz mi yasiyor, evinde otursun cocuguna baksin, o saatte sokakta ne isi varmis..vb cinsiyetci ve kadin dusmani sekilde konusuyorsa o adamdan bir b.k olmaz. Bu kadar. Boyle tipleri tercih ederseniz beni calistirmyr kizlar nasil izin alirim diye buraya konu acarsiniz.
Kapis?
Kendilerini belli eden manyaklar var ona lafım yok. Keşke benimki de fiziksel şiddet yada benzer bisey gösterseydi nişanlıyken de gözüm görseydi, bana uygulanan psikolojik şiddet duygusal manipulasyon’du. Bunu anlamak bilgi tecrübe yaşanmışlık istiyo. Gercekten yaşamayanın anlayabilecegi bisey deil. Benimki dışarıdaki insanlara karşı da cok efendi, hassas, düsünceli mükemmeli oynayan bi tipti, muhabbet edeni hayran bırakıyodu, ses tonu cok etkileyici, şakacı biriydi zaten bunlarda gizli piskopatın, narsistin özellikleri arasındaymış. Bilemedik..Kadinlar efendi denen tipte, kendilerine insanca davranan kiymet veren tipleri tercih etmiyorlar; haldur huldur, kaba, maco gecinen tipleri tercih ediyorlar sonra da dayagi yiyince Allah Allah neden diyorlar yazmislar.
Kendilerini belli eden manyaklar var ona lafım yok. Keşke benimki de fiziksel şiddet yada benzer bisey gösterseydi nişanlıyken de gözüm görseydi, bana uygulanan psikolojik şiddet duygusal manipulasyon’du. Bunu anlamak bilgi tecrübe yaşanmışlık istiyo. Gercekten yaşamayanın anlayabilecegi bisey deil. Benimki dışarıdaki insanlara karşı da hassas, düsünceli mükemmeli oynayan bi tipti, muhabbet edeni hayran bırakıyodu, ses tonu cok etkileyici, şakacı biriydi zaten bunlarda gizli piskopatın, narsistin özellikleri arasındaymış. Bilemedik..
Tabii bunları sizin yanınızdayken deil, normal şartlarda da yapıyor olması önemlidir. Sizin yanınızdayken tüm bunları harfiyen yerine getirebilir, sizi tanıyan insanlara jestler iyilikler yapabilir, onlarda yanınıza gelip size yahu ne sanslısın seninki bana söyle bi iyilik yaptı diye ayagınızı yerden kesebilir.. Benimki heralde biyerlerde duymuş olacakki evleneceginiz kişinin garsona nasıl davrandıgına iyi bakın ordan belli ederler kendilerini diye.. garsonu bi masaya oturtmadıgı kalmıstı avcunu actırıp cekirdek doldurmustu sonda yersin diye.. Bide böyle saçma uç davranışlarına dikkat etmek lazım..Merhametli olmalı. Bi sokak çocuğu görse durdurur mu arabayı, bi kedi köpek görünce en azından sevgiyle bakar mı, bi engelli görünce yardım eder mi başkaları adına üzülür mü, yardım eder mi, empati yapabilir mi, bunlara bakılabilir.
Tabii bunları sizin yanınızdayken deil, normal şartlarda da yapıyor olması önemlidir. Sizin yanınızdayken tüm bunları harfiyen yerine getirebilir, sizi tanıyan insanlara jestler iyilikler yapabilir, onlarda yanınıza gelip size yahu ne sanslısın seninki bana söyle bi iyilik yaptı diye ayagınızı yerden kesebilir.. Benimki heralde biyerlerde duymuş olacakki evleneceginiz kişinin garsona nasıl davrandıgına iyi bakın ordan belli ederler kendilerini diye.. garsonu bi masaya oturtmadıgı kalmıstı avcunu actırıp cekirdek doldurmustu sonda yersin diye.. Bide böyle saçma uç davranışlarına dikkat etmek lazım..
Bi ablasının intihara teşebbüs ettiğini ötekini de hapse attırmaya çalıştığını öğrendim sonra vınnnn tabi.. Daha evliligin ilk ayıydı bana mükemmel davranmaya devam ediyodu tabii sırada cocuk doğurtmak vardı ya role devamsonra ne oldu rahatsız mı çıktı?
Valla ben anlarım bi insan bi davranışı samimi mi yapıyor, göstermelik mi yapıyor, üzerinde çok düşünmeme gerek kalmaz, direk çözerim adamı. Çözemeyen varsa sürekliliğine bakacak işte. İçinden katil şiddete meyilli bi hasta çıkacak adam muhakkak bi yerde açık verir, eğer aşktan bulutların üstüne çıkmazsak, hatalarını örtbas etmezsek grleceğe dair bir çok ipucu verir.
Bunu ancak bir başak çözeeeeer ya da balik burcu ..ama bend genelde anlarim çözerim anlamadiklarimda oluyor olaylara saflikla yaklasip sonradan sinsilik boyutunu düşünüyorum cok salagim coooksonra ne oldu rahatsız mı çıktı?
Valla ben anlarım bi insan bi davranışı samimi mi yapıyor, göstermelik mi yapıyor, üzerinde çok düşünmeme gerek kalmaz, direk çözerim adamı. Çözemeyen varsa sürekliliğine bakacak işte. İçinden katil şiddete meyilli bi hasta çıkacak adam muhakkak bi yerde açık verir, eğer aşktan bulutların üstüne çıkmazsak, hatalarını örtbas etmezsek grleceğe dair bir çok ipucu verir.
Hayırlısı olsun hakkında dqha da geç olmadan kurtulmuşsun geçmiş olsun.. Ya işTe bi şekilde açıkları var. İşte tqnıma süreci bu yüzden önemli. Bi yerde adam içindeki potansiyeli belli ediyor ama işte biz ne kadar görmek istiyoruz, ne kadar görmezden geliyoruz uyanık olmalı kadınlar.Bi ablasının intihara teşebbüs ettiğini ötekini de hapse attırmaya çalıştığını öğrendim sonra vınnnn tabi.. Daha evliligin ilk ayıydı bana mükemmel davranmaya devam ediyodu tabii sırada cocuk doğurtmak vardı ya role devamBeklemeden uzaklaştım tabii dava sürecindeyim suan..
Ben akrebim. :)) valla ben saf iyi niyetli olamıyorum genelde en kötü ihtimalden başlarım elemeye devir kötü mecbur. :))Bunu ancak bir başak çözeeeeer ya da balik burcu ..ama bend genelde anlarim çözerim anlamadiklarimda oluyor olaylara saflikla yaklasip sonradan sinsilik boyutunu düşünüyorum cok salagim coook
Aaa nasil es gecerim tabikii akrepp kacin kurrasi masallah cok zekiler hemen çözüyorlar herseyi bende yengecim en yakınlarım hep akrep oldularBen akrebim. :)) valla ben saf iyi niyetli olamıyorum genelde en kötü ihtimalden başlarım elemeye devir kötü mecbur. :))
Valla öyle biraz şüpheci olmak da yarar var. Bir de vazgeçmeyi bilmek lazım. Adamlar onca falso veriyor ama seviyorum seviliyorum diye qklı 5 karış havada gezenler var. Burdan 2 konu örnek geldi aklıma. Bi tanesinin nişanlısı hakkında millet adamın çevresi şöyle kötü böyle kötü dedi. Kız kendi ailesine bile inanmadı başta ayırmak için uyduruyorlar diyecek kadar kuma gömdü kafasını. Sonra gördü gerçek yüzünü en son ayrılmaya çalışıyodu. Kim iyi biri için kötü der hangi aile evladının çok iyi biriyle evlenmesini engeller.Aaa nasil es gecerim tabikii akrepp kacin kurrasi masallah cok zekiler hemen çözüyorlar herseyi bende yengecim en yakınlarım hep akrep oldular
Devir gercekten cok kotu ya insan neredeyse kocasına babasına guvenmicek..e guvenmesin de zaten hehehhehehe :))
Valla öyle biraz şüpheci olmak da yarar var. Bir de vazgeçmeyi bilmek lazım. Adamlar onca falso veriyor ama seviyorum seviliyorum diye qklı 5 karış havada gezenler var. Burdan 2 konu örnek geldi aklıma. Bi tanesinin nişanlısı hakkında millet adamın çevresi şöyle kötü böyle kötü dedi. Kız kendi ailesine bile inanmadı başta ayırmak için uyduruyorlar diyecek kadar kuma gömdü kafasını. Sonra gördü gerçek yüzünü en son ayrılmaya çalışıyodu. Kim iyi biri için kötü der hangi aile evladının çok iyi biriyle evlenmesini engeller.
Bi tanesi de sevgilisinin kendisine ne kadar nazik ama ona yan bakanlara karşı nasıl maganda olduğuyla övünüyordu kendisini korumak için. Adamın biri sosyal medyadan yazdı diye toplanıp dövmüşler. Anlattık o kadar anlamadı mesala halbuki adam belli etti potansiyelini.
Sizin şu seçilmez diye yazdığın özelliklerin hepsi benim kocamda varyani biriyle ilişkiy başlayınca başa bela almayalım dimi .. kadın katili erkekler o kadar çokki toplumdaaslında bu tipler başlangıçta sinyal veriyor ben burdayım diyor. mesela aşırı kıskanç olması, her gittiğin yere her giydiğine karışması , ceket omzunda külhanbeyi tavırlar, yalan konuşması özellikle kazancı ve işiyle ilgili--sürekli ilişkide kararları - gidilecek cafeden tutun da seçilecek sinemaya kadar- kendi vermeye çalışması ,..erkek arkadaşlarla abartılı cafe kumar, gece hayatı içkili ortamda zaman geçirmesi, lan lı lunlu konuşması gibi gibi .sizin de örnekleriniz varmı ammman bu adamdan uzak dur diyebileceğiniz şeyler varsa yazın kızlarrrr ben biraz metroseksüel erkekleri tercih ediyorum kız gibi olur ya hani .. eheheh onlar narin nazik ve işinde gücünde oluyor .bide dikkat ettim aşırı kıllı tuhaf sert bakışlı erkekler maço maganda oluyor nedense bana öyle geliyo ahuhau direk pas geçiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?