maganda, dayakçı , potansiyel kadın katili erkeklerin ortak özellikleri nelerdir?

İnatla kıl tüy diye tutturduğun için pek ciddiye almadım seni konu sahibi. Ama yine de bir faydası olur diye yazıyorum.

1) sevgilin trafik canavarıysa, yolda gerekli gereksiz sinirlenen, gaza gelen bir tipse direk öfke kontrolünün zayıf olduğunun belirtisidir.

2) alkolün vs. suyunu çıkartıyorsa, aşırı kumar, gereksizce lüks harcamalar vs. yüzünden borçları varsa bu da dürtü kontrolünün zayıf olduğunun belirtisidir.

3) Ailesinde şiddet gören birileri var mı? Şiddete karşı bakış açısı nasıl? Çocukken anne-babasından düzenli dayak yermiydi? Bunlar da önemli.

Ahahhh tövbe ya halimize güler olmuşuz
Demekki en tehlikeli tür bu iyi başlayanlar. Keman bile çaldırmıştı oysaki masallardaki gibi. Haftanın her günü gelirdi görmeye ablukaya almış beni. Ve daha çok güzellikler yaşattı sağolsun Sonrada hem yaşattıklarını hem anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi.
Yaaa bunları daha önce bilsem narsist, sosyopat nasıl kurtulabileceğim hakkında okur okur önlem alırdım insanın aklının ucundan geçmiyorki.Evlendikten sonra anlamak ayrı bi felaket bak çırpınıyorum

Valla kadinlar bu konuda bile bile lades kusura bakmayin.
Eksisozlukteki kadin dusmani guruhtan pek hazzetmem ama kadina siddet konusunda haklilar. Kadinlar efendi denen tipte, kendilerine insanca davranan kiymet veren tipleri tercih etmiyorlar; haldur huldur, kaba, maco gecinen tipleri tercih ediyorlar sonra da dayagi yiyince Allah Allah neden diyorlar yazmislar. Maalesef haklilar. Siz maco erkek, sahiplenen erkek, hafif serseri ruhlu erkek diye AYIlarin pesine takilirsaniz tabi ki adam dover de sover de.
Karsisindakinin AYI oldugunu anlamayan kadin yok, bile bile lades diyen kadin var. Boyle tipleri tercih ederseniz dayagi yer oturursunuz.
Kadinlara saygisizsa, kadindan doktor olmaz muhendis olmaz, kadin basina oralarda ne isi var, kadin basina yalniz mi yasiyor, evinde otursun cocuguna baksin, o saatte sokakta ne isi varmis..vb cinsiyetci ve kadin dusmani sekilde konusuyorsa o adamdan bir b.k olmaz. Bu kadar. Boyle tipleri tercih ederseniz beni calistirmyr kizlar nasil izin alirim diye buraya konu acarsiniz.
Kapis?

yüz de yüz kapişşşş

Kadinlar efendi denen tipte, kendilerine insanca davranan kiymet veren tipleri tercih etmiyorlar; haldur huldur, kaba, maco gecinen tipleri tercih ediyorlar sonra da dayagi yiyince Allah Allah neden diyorlar yazmislar.
Kendilerini belli eden manyaklar var ona lafım yok. Keşke benimki de fiziksel şiddet yada benzer bisey gösterseydi nişanlıyken de gözüm görseydi, bana uygulanan psikolojik şiddet duygusal manipulasyon’du. Bunu anlamak bilgi tecrübe yaşanmışlık istiyo. Gercekten yaşamayanın anlayabilecegi bisey deil. Benimki dışarıdaki insanlara karşı da cok efendi, hassas, düsünceli mükemmeli oynayan bi tipti, muhabbet edeni hayran bırakıyodu, ses tonu cok etkileyici, şakacı biriydi zaten bunlarda gizli piskopatın, narsistin özellikleri arasındaymış. Bilemedik..

Bir bunlar eksikti zaten, AYIlar yetmiyormus gibi bir de bu manipulatif tipler sosyopatlar turedi...bilemedim 2 tur de al birini vur otekine.

Öfke kontrolü olması en belirgini. Ama sadece sevgilisine değil. Bana nazik davranıyor el üstünde tutuyor ama yan bakanın gözünü oyar şeklinde değil. Hayatının her alanında öfkesine hakim olabilmeli herkese karşı saygılı olabilmeli, sağlıklı kararlar verebilmeli. Yoksa köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyebilir.
İnsanlarla iyi anlaşıp anlaşmamasına da bakılabilir. Sevilen sayılan bi insan mı önemlidir.
Merhametli olmalı. Bi sokak çocuğu görse durdurur mu arabayı, bi kedi köpek görünce en azından sevgiyle bakar mı, bi engelli görünce yardım eder mi başkaları adına üzülür mü, yardım eder mi, empati yapabilir mi, bunlara bakılabilir.
bi de babasına özellikle babasına ve ailesine bakabilirsin. Soydur çeker b.ktur kokar. Ayrıca şiddet ortamında büyümüş bir çocuk genellikle o şiddeti kanıksar normalleştirir.

Son düzenleme:
Tabii bunları sizin yanınızdayken deil, normal şartlarda da yapıyor olması önemlidir. Sizin yanınızdayken tüm bunları harfiyen yerine getirebilir, sizi tanıyan insanlara jestler iyilikler yapabilir, onlarda yanınıza gelip size yahu ne sanslısın seninki bana söyle bi iyilik yaptı diye ayagınızı yerden kesebilir.. Benimki heralde biyerlerde duymuş olacakki evleneceginiz kişinin garsona nasıl davrandıgına iyi bakın ordan belli ederler kendilerini diye.. garsonu bi masaya oturtmadıgı kalmıstı avcunu actırıp cekirdek doldurmustu sonda yersin diye.. Bide böyle saçma uç davranışlarına dikkat etmek lazım..

sonra ne oldu rahatsız mı çıktı?
Valla ben anlarım bi insan bi davranışı samimi mi yapıyor, göstermelik mi yapıyor, üzerinde çok düşünmeme gerek kalmaz, direk çözerim adamı. Çözemeyen varsa sürekliliğine bakacak işte. İçinden katil şiddete meyilli bi hasta çıkacak adam muhakkak bi yerde açık verir, eğer aşktan bulutların üstüne çıkmazsak, hatalarını örtbas etmezsek grleceğe dair bir çok ipucu verir.

Bi ablasının intihara teşebbüs ettiğini ötekini de hapse attırmaya çalıştığını öğrendim sonra vınnnn tabi.. Daha evliligin ilk ayıydı bana mükemmel davranmaya devam ediyodu tabii sırada cocuk doğurtmak vardı ya role devam Beklemeden uzaklaştım tabii dava sürecindeyim suan..

O kadar kolay anlayamazsın kavun değilki bu koklayıp anla.
Kimisi var hiç davranışlarını belli etmez dışarıya karşı ama adam psikodur,sapıktır,hırsızdır vs bilemezsin.
Ama tabi sessiz,sakin,nazik,maerhametli erkeklerde var ama bunları hem dışarda hem evdeki hallerini gözlemlemek gerekir,yinede kesin emin olmak zor tabi.
Ne seri katiller var araştırınca kimse demez,hatta geçen şu bizim ilk seri katil sevgilisini öldüren adamın ailesi filan normal işi gücü yerinde insanlar ama adam seri katil olmuş.

Bunu ancak bir başak çözeeeeer ya da balik burcu ..ama bend genelde anlarim çözerim anlamadiklarimda oluyor olaylara saflikla yaklasip sonradan sinsilik boyutunu düşünüyorum cok salagim coook

Hayırlısı olsun hakkında dqha da geç olmadan kurtulmuşsun geçmiş olsun.. Ya işTe bi şekilde açıkları var. İşte tqnıma süreci bu yüzden önemli. Bi yerde adam içindeki potansiyeli belli ediyor ama işte biz ne kadar görmek istiyoruz, ne kadar görmezden geliyoruz uyanık olmalı kadınlar.

Bunu ancak bir başak çözeeeeer ya da balik burcu ..ama bend genelde anlarim çözerim anlamadiklarimda oluyor olaylara saflikla yaklasip sonradan sinsilik boyutunu düşünüyorum cok salagim coook
Ben akrebim. :)) valla ben saf iyi niyetli olamıyorum genelde en kötü ihtimalden başlarım elemeye devir kötü mecbur. :))

Ben akrebim. :)) valla ben saf iyi niyetli olamıyorum genelde en kötü ihtimalden başlarım elemeye devir kötü mecbur. :))
Aaa nasil es gecerim tabikii akrepp kacin kurrasi masallah cok zekiler hemen çözüyorlar herseyi bende yengecim en yakınlarım hep akrep oldular
Devir gercekten cok kotu ya insan neredeyse kocasına babasına guvenmicek..e guvenmesin de zaten hehehhehehe :))

Kendinden alt konumdaki insanlara (garson, hizmetçi) karşı nazik mı? Senden başka diğer kadınlara karşı da kibar mı? Hayvanlara karşı merhametli mi? Bunların cevabı hayırsa kaç.

Valla öyle biraz şüpheci olmak da yarar var. Bir de vazgeçmeyi bilmek lazım. Adamlar onca falso veriyor ama seviyorum seviliyorum diye qklı 5 karış havada gezenler var. Burdan 2 konu örnek geldi aklıma. Bi tanesinin nişanlısı hakkında millet adamın çevresi şöyle kötü böyle kötü dedi. Kız kendi ailesine bile inanmadı başta ayırmak için uyduruyorlar diyecek kadar kuma gömdü kafasını. Sonra gördü gerçek yüzünü en son ayrılmaya çalışıyodu. Kim iyi biri için kötü der hangi aile evladının çok iyi biriyle evlenmesini engeller.
Bi tanesi de sevgilisinin kendisine ne kadar nazik ama ona yan bakanlara karşı nasıl maganda olduğuyla övünüyordu kendisini korumak için. Adamın biri sosyal medyadan yazdı diye toplanıp dövmüşler. Anlattık o kadar anlamadı mesala halbuki adam belli etti potansiyelini.

Aileler gercekten birseye olmaz diyorsa razi gelmiyorsa mutlaka o iste birsey çıkıyor bende evlenmeden once nişanlanıp ayrılmıştım ailem hic tutmamisti o kisiyi ve nitekim yamuk oglu yamuk çıktı bende o zamanlar dinlememistim ailemi
Ay sosyal medyadan yazdi diye toplanip dovmek ne demek ya
Ay artik insanlardan korkmaya başladım Allahtan baska hic bir gucten korkmam oysa ki

Sizin şu seçilmez diye yazdığın özelliklerin hepsi benim kocamda var aşırı kıllı ilk tanıştığımız da sinemaya yemeğe hep o kendi kafasına göre aldı ilk filmi testere 7 ikinci filmi ATM sozlendik evden dışarı çıkmam kuzenlerim le görüşmem yasak ti ama ben kendi başıma buyruk olduğum için 10 yıldır mütemadiyen onu dinlemiyorum her adımında izin alacaktım güya sadece haber veriyorum baştan dedim ben buyum beğenmezsen yollar senin dedim kabul etti yazık ve inanmazsin belki bildiğin Recep İvedik yani bu garantisi olmayan bişey ne kadar seri katil varsa çoğu bebek yüzlü
Edit ; yalan konusunda haklısın bir insanın yalanını gördüğün anda arkana bakmadan kacacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…