maganda, dayakçı , potansiyel kadın katili erkeklerin ortak özellikleri nelerdir?

Bence trafikteki hali önemli bir gösterge
Tahammüllü mü, kavgaya meyilli mi, küfürbaz mı mutlaka ipucu verir
haklsıın işte hemen çabucak sinirlenen tiplerden kaçmak gerek. birde restoranda filan bir siparis verdiğinde ne kadar sabırlı ..garsonlara bağırıyormu ince kibar şekilde mi teşekkür ediyor .. birde ben damarına basarım bakalım kızdırınca nasıl tepki vercek

Kıl denilen şey genetik. Nasıl biri olduğunu kişiliğini, ailesi, yetiştirilme şekli, arkadaş ve iş ortamı belirliyor. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim misali.

http://www.milliyet.com.tr/testosteronun-yuzdeki-etkileri-pembenar-detay-erkeksagligi-2373046/
bak cnm aşırı kıllı erkekte testesteron yüksekmiş
testestron yüksek erkek de kontrolçü maço ve agresifmiş .. bağlantılı diyor

Güzel arkadaşım adamın birinin yazdığı bir kitap bu tip bir konuda kaynak olamaz.
Okumaya çok müsait değildi, okuyamadım ama bu bey amcamız ikişer grup kadın ve erkek (deney grubu ve test grubu) üzerinde kontrollü deney yapmış da sonuçlarını paylaşıyorsa kitabında amenna, bir derece kabul edilir ama yine de dünyada ne gibi deneyler yapılmış, bu çalışmayı destekleyen fazla sayıda örnek çalışma var mı diye bakılır. Bir yerde denk gelip okunulan her şeye -özellikle bu kadar bilimsel bir konuda- inanılmaz.

Kıl denilen şey genetik. Nasıl biri olduğunu kişiliğini, ailesi, yetiştirilme şekli, arkadaş ve iş ortamı belirliyor. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim misali.

yani seçim meselesi benim gördüğüm kıllılar sert bakışlılar genelde bir kaç zaman sonra dayakçı oluyor zaten türkiyedeki erkeklerin yarısı ataerkil ve damarına basınca yada terk edince saldırganlaşıyor ..tabii bu canım cıcım ilişki esnasında belli olmaz .bir tersine git bak neler yapıo cicim ayları geçince ilişkinin başında tabi kaybetmemek için iyi davranıolar

Bunun için yapılan geniş çaplı bir araştırma var mı canım?
Cevabın hayırsa bence üzerinde tartışmaya gerek yok.
Benimki kıllı fakat ne maço ne kro.
Hatta hayatımda gördüğüm en nazik,en sevdiğine değer veren,üzerime titreyen erkek diyebilirim. Kontrolcülüğü ya da maçoluğu da yok.
Genellemen yanlış,canla başla emin olmadığın bir konuyu savunman daha da yanlış.

canım ben senin sevgiline bişey demedim genelleme yaptım netten araştır bak işte testesteron yüksek kişiler kıllı olur . buda aşırı testesteronda agresiflik yapar diyor birçok kaynak var http://www.milliyet.com.tr/testosteronun-yuzdeki-etkileri-pembenar-detay-erkeksagligi-2373046/

Yeni, canım cicim ilişki esnasında olmuyormuş, tersine gidince içinden şeytan çıkıyormuş kıllı heriflerin.
Karşımda masum masum uyuyan adamın içinden şeytan çıkmasını bekliyorum ben de şimdi.12 senedir çıkartamadım nedense. Ama sosyal çalışmacı abi kitabında yazmışsa inanmak zorundayız.

burdaki çoğu hanım üstüne almış sevgilisi kıllı filansa aman kızlar sustum benim kimsenin sevgilisiyle derdim yok bu benim genellemem. ben kılsız metroseksüel tipleri tercih ediyorum kıllı tiplrden ürküyorum yada ne bilim yurtdışında çok bulundum orda böyle bu kadar kıllı tip yok sürekli alıyorlar lazerle filan futbolculara bakın mesela .. ne bilim yani kişislleştirmeyelim olayı lütfen yani bu tercih meselesi kimi kıllı ister kimi kılsız .sorumun içinde bir sürü detay var ama nedense hep kıla tüye takılmış hanımlar

Bende sana diyorum ki canım;
Genellemenim içine herkesi katamazsın. Adı üzerinde genelleme; 2 kişi böyleyse 1 kişi böyle değil demek.
Böyle olmayanlar da var demek.
Ayrıca dünya çapında araştırmalar deneyler testler var mı? Dünya çapında onaylanmış mı?

Lazer yaptırınca kıllara, testosteron düşüyor mu?

Bende linki kontrol ettim tam yorum yazacaktım ki duygularıma tercüman olunmuş aklın yolu bir. Ötekileştirilmeye çalışan hiç bişey Zaten akıl ve mantık süzgecinden geçirilmeden kabul edilmez. Bilim insanları ötekileştirmez zaten az çok aklı fikri olanda bilir. Kahrolsun önyargılar ne diyelim.

Kesinlikle aynı aynı seyleri yaşamışız sevgili suliet:) mükemmel başlayan bir ilişki, sana karsı cok hassas ince düsünceli bütün hayallerine uyan insan, o kadar mükemmeldir ki sonradan verdigi sözleri tutmaması seni yorması yıpratması hırcın davranıslarına ragmen ondan vazgecemezsin o özünde cok mükemmeldir cünkü cokca süphelensende bu inancı bi türlü atamazsın içinden çünkü beyninin içindedir artık seni yönlendirir sürekli bi nevi hipnoz altındasındır. Taki adamın gercekten büyük bi oyuncu oldugunu anladıgın ana kadar.. Cok ciddi manipulasyon teknikleri var bikere. Nette sosyopat, piskopat, narsist insanların kişilik özelliklerini bol bol okuyun. Ama manipulasyon tekniklerini de ezber etmeniz lazım ki oltaya gelmeyin, cok iyi oyuncu oldukları için bu teknikleri bilmezseniz onun için cok kolay av olabilirsiniz.. Bende evlendikten sonra anlayanlardanım.

12 sene mi? Ne kadar uzun sürmüş canım cicim aylarınız,bu konu sahibinin görüşüne aykırı.
Bir 12 sene daha bekle belki çıkar.

Bir görüşü kabul etmemiz için dünya çapında araştırma yapılmış olması,sadece türk bilim insanlarının değil,dünyadaki bilim insanlarının da bu tezi onaylaması gerekir. Kaldı ki linkteki kişi bilim insanı bile değil,sosyal çalışmacı.

Ya bir de birşey söyleyeceğim konu sahibi.
Bazı kadınlarda da testesteron hormonu yüksek olabiliyor. ( polikistik over hastaları)
Hani onlarda da kıllanma,ciltte sivilce,ses kalınlığı falanoluyor.
Ve hormon tedavisi görmeden lazer bile işe yararmıyor onlarda.
O zaman bu kadınlarında maganda,dayakçı,maço kadınlar olması gerekirdi değil mi?
Bunu da açıklayabilirseniz sevinirim.

Benim eşimde bir gram tüy kıl yoktur. O yüzden kişiselleştirilecek durumumda Yok, önyargı alışkanlık yapmış yine yanlış bi kanı.
Sadece kendini bilmez birilerinin çıkıp insanlar arasında bu şekilde cahilce ayrım yapıp kendi kafasında yapıştırdığı yaftayı uluorta sergilemelerine kızıyorum ben.

Ne eğitimli, ne karizmatik ince görünümlü insanların altında yatan canavarlar var. Eğer kıl tüy araştırması yapmak yerine az haber okusaydınız haberdar olurdunuz. Böyle çirkin ve saçma ergen konuya son yorumum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…