maganda, dayakçı , potansiyel kadın katili erkeklerin ortak özellikleri nelerdir?

Evet bence de aileler istisnalar doşında genelde haklı oluyorlar. Yaş tecrübe bir de evladının iyiliği için ince eleyip dokuma birleşince genelde sözlerini dinlemek gerekiyor. Sana da geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
Hem de bi ailetle dövmüşlerdi adamı toplanıp. Nasıl bi cesaretse ayrılmadı o nişanlıdan. Ben korkarım ya insanım şaşarım beşerim bi hatam olur yada yanlış anlar bqna neler yapar acaba diye. Sonra gelip burda konu açacak evlenmeden önce bana karşı çok nazikti çok el üstünde tutuyodu diye. E sana karşı nazikti ama magandaydı işte.

Bu sitede bazi kadinlar var gercekten insan korkuyor bir daha siteye giremicek diye belkide Allah korusun ölenler oldu burda konularini okudugumuz bosanmak.istemek boşanmaya kalkmakta bazen çözüm olmuyor bi kadin bosanmak.istemis diye kocasi onu öldürüp kemiklerini bir yere gömdü . Bu siteden birisinin kuzeniydi mersinde cok üzülmüştüm

Ee ölelim biz direk. Hatta hiç vakit kaybetmeden hadım yaptıralım kendimizı. Nasıl olsa yaşama hakkımız yok dimi!

Tövbe est. Biraz akıllı, güçlü, cesaretli olun lütfen!
Demirden korkuyoruz diye trene binmeyelim mi yani? Bu mu?

Kaçmam gereken ilk erkek , anasına yapışık erkek olsun . Maçoyu bile yola getirirdim belki ama anasına düşkün adamı getiremedim.

Evet hatırlıyorum o konuyu da. Allah rahmet eylesin. işte bu adam bi anda karısını parçalara ayıracak bi caniye dönmedi. En baştan bulaşmamak lazım bu tiplere. Keşke daha uyanık olsak da bu haberleri okumasak.

O işin kılla tüyle sert bakışla alakası yok dünyanın en bebek yüzlü en masum görüntülü kişisiyle beraberdim ayrılık aşamasında ve ayrıldıktan sonra o kadar çektirdi ki aşağılamalarından dengesizliklerinden çocuk çocuk hallerinden karaktersizliğinden bezmiştim. Benim için bir milat oldu flört dönemimi uzun tutuyorum karşımdakini tanımaya çalışıp uygun bulursam ilişkiye başlıyorum evet bazı karakter özellikleri dış görünüşe yansıyor ama genelde giyim tarzı kullandığı aksesuarlar falan yansıtan şeyler yoksa kıl dediğimiz şey hormonlarla alakalı. Bi de ilk başlarda insanların kendileri hakkında söylediklerine aldanmayın yüzde doksanı yalan ve sizin duymak isteyeceğiniz şeyleri söylüyorlar maalesef bunu istemeden çoğu kişi yapıyor. En hassas olduğu asla yapmam dediği şeye dikkat edin ya geçmişte yapıp kendisine de yapılmasından korktuğu bir şeydir ya da o konuyla ilgili bir yarası vardır. Mesela yalandan nefret ederim bana asla yalan söyleme lafını çok kullanan kişiler yalan konusunda çok profösyonel kişiler oluyor. Garsonla hizmetliyle olan konuşmaları, erkek arkadaşlarıyla döndürdüğü muhabbetler ani olaylara verdiği tepkiler yani düşünme payının olmadığı o an direkt tepki vermesi gereken şeylerdeki tutumu bir insanı az çok ele verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…