- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi fortunefavorsthebold
-
Evet bence de aileler istisnalar doşında genelde haklı oluyorlar. Yaş tecrübe bir de evladının iyiliği için ince eleyip dokuma birleşince genelde sözlerini dinlemek gerekiyor. Sana da geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.Aileler gercekten birseye olmaz diyorsa razi gelmiyorsa mutlaka o iste birsey çıkıyor bende evlenmeden once nişanlanıp ayrılmıştım ailem hic tutmamisti o kisiyi ve nitekim yamuk oglu yamuk çıktı bende o zamanlar dinlememistim ailemi
Ay sosyal medyadan yazdi diye toplanip dovmek ne demek ya
Ay artik insanlardan korkmaya başladım Allahtan baska hic bir gucten korkmam oysa ki
Bu sitede bazi kadinlar var gercekten insan korkuyor bir daha siteye giremicek diye belkide Allah korusun ölenler oldu burda konularini okudugumuz bosanmak.istemek boşanmaya kalkmakta bazen çözüm olmuyor bi kadin bosanmak.istemis diye kocasi onu öldürüp kemiklerini bir yere gömdü . Bu siteden birisinin kuzeniydi mersinde cok üzülmüştümEvet bence de aileler istisnalar doşında genelde haklı oluyorlar. Yaş tecrübe bir de evladının iyiliği için ince eleyip dokuma birleşince genelde sözlerini dinlemek gerekiyor. Sana da geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
Hem de bi ailetle dövmüşlerdi adamı toplanıp. Nasıl bi cesaretse ayrılmadı o nişanlıdan. Ben korkarım ya insanım şaşarım beşerim bi hatam olur yada yanlış anlar bqna neler yapar acaba diye. Sonra gelip burda konu açacak evlenmeden önce bana karşı çok nazikti çok el üstünde tutuyodu diye. E sana karşı nazikti ama magandaydı işte.
Evet hatırlıyorum o konuyu da. Allah rahmet eylesin. işte bu adam bi anda karısını parçalara ayıracak bi caniye dönmedi. En baştan bulaşmamak lazım bu tiplere. Keşke daha uyanık olsak da bu haberleri okumasak.Bu sitede bazi kadinlar var gercekten insan korkuyor bir daha siteye giremicek diye belkide Allah korusun ölenler oldu burda konularini okudugumuz bosanmak.istemek boşanmaya kalkmakta bazen çözüm olmuyor bi kadin bosanmak.istemis diye kocasi onu öldürüp kemiklerini bir yere gömdü . Bu siteden birisinin kuzeniydi mersinde cok üzülmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?