Herkese hayırlı akşamlar. Hemen konuya geçmek istiyorum.Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve bu zamana kadar okulla o kadar ilgili oldum ki erkek arkadaş falan düşünme fırsatım olmadı hiç. Geçen gün oturduğum semtin meydanında incik cincık ev eşyaları satan bir yer açılmıştı,annemle içini dolanmak için girdik. Girdiğim gibi ilk kez biri dikkatimi çekti. Oranın sahibinin oğlu sanırım.Yakışıklı değil, herkesin dikkatini çekecek bir tip değil fakat gelin görün ki beni çok etkiledi. Eve gelip araştırdım hatta kullandığı sosyal medyayı falan buldum. Belki yaptığım ayıp bişey fakat gerçekten çok heyecanlandım. 9 Şubatta gördüm ilk geçer falan dedim fakat gerçekten fazla etkilendim sanırım. Utanmasam hergün görmeye giderim.. Aslında çekingen biri değilim karşısına çıkabilirdim ama biraz kilo problemim var. 10 kilo fazlam var. Diyet aşamasındayım zaten bu bana engel oluyor. Pff.. Neyse lütfen bir akıl verin bana? Çok saçmamı davranıyorum,aranızda böyle şeyler yaşayan varmı? En iyisi içimi buraya dökmek dedim ve yazdım. Okuyan yorumlayan herkese şimdiden teşekkürler..
Bana bunlar anlık hoşlanmalar olarak geliyor. Tabiki de mağazada çalışan insanlardan da hoşlanılır neden hoşlanılmasın da bilemedim.
Peki araştırmalarınız sonucunda hayatında birinin olmadığından falan emin misiniz?
Biri seni etkiliyosa onu mağazada da görsen etkilenirsin, asansörde de görsen etkilenirsin, yürürken görsen yine etkilenirsin.. Bence git konuş knk
Birkaç parça incik cincik eşya al.İndirim falan isteme.Şansın daha fazla olur o zaman.
Bekar mı ?
Mazada calisan birinden hoslanilir mi cumlesini nereye ceksem bilemedi. Daha ilk cumleden bir celiski bir gariplik. Bence bu isten hayir cikmaz.
Garip değil bence. Yani sanırım tek yapılması gereken mağazaya sürekli uğramak. Takı toka satan bir yermiş herhalde orada olmayan bir şeye bakın ne bileyim çok da takı toka bilmem de sallıyorum swarovski kolye yok mesela. Gidin çocuğun yanına bundan arıyorum getirtebilir miyiz falan filan muhabbet kurun. Haber verirseniz sevinirim diye numaralaşın. Bilemedim.
Güzel taktik fakat ev eşyası tabak çanakAma denenebilir tabi
Şansımı deneyeceğim ,biraz daha içeride kalacağım diye şu ne kadar ,bu ne kadar diye herşeyi sorup bıktırma daAhahahah :))) Şansımı denemellimiyim o zaman
Evet bende de oldu ama gel gör ki aklımdan çıkmayan adamı son gördüğümde ay bu tövbe est ne olmuş dedim. Maşallah dediğim üç güne yaşamadığı için
Şansımı deneyeceğim ,biraz daha içeride kalacağım diye şu ne kadar ,bu ne kadar diye herşeyi sorup bıktırma da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?