Mağazada çalışan birinden hoşlanılır değil mi??

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Herkese hayırlı akşamlar. Hemen konuya geçmek istiyorum. Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve bu zamana kadar okulla o kadar ilgili oldum ki erkek arkadaş falan düşünme fırsatım olmadı hiç. Geçen gün oturduğum semtin meydanında incik cincık ev eşyaları satan bir yer açılmıştı,annemle içini dolanmak için girdik. Girdiğim gibi ilk kez biri dikkatimi çekti.Oranın sahibinin oğlu sanırım.Yakışıklı değil, herkesin dikkatini çekecek bir tip değil fakat gelin görün ki beni çok etkiledi. Eve gelip araştırdım hatta kullandığı sosyal medyayı falan buldum. Belki yaptığım ayıp bişey fakat gerçekten çok heyecanlandım. 9 Şubatta gördüm ilk geçer falan dedim fakat gerçekten fazla etkilendim sanırım. Utanmasam hergün görmeye giderim..Aslında çekingen biri değilim karşısına çıkabilirdim ama biraz kilo problemim var. 10 kilo fazlam var. Diyet aşamasındayım zaten bu bana engel oluyor. Pff.. Neyse lütfen bir akıl verin bana? Çok saçmamı davranıyorum,aranızda böyle şeyler yaşayan varmı? En iyisi içimi buraya dökmek dedim ve yazdım. Okuyan yorumlayan herkese şimdiden teşekkürler.

Not:Yanlış anlaşılmak istemem mağazada çalışan birinden hoşlanılmak derken o sonuçta işini yapmakk için orada benim müşteri olarak ondan hoşlanmam garipmidir anlamında. Yoksa yaptığı işi kötülemek anlamında değil asla..

Son düzenleme:

Bana bunlar anlık hoşlanmalar olarak geliyor. Tabiki de mağazada çalışan insanlardan da hoşlanılır neden hoşlanılmasın da bilemedim.
Peki araştırmalarınız sonucunda hayatında birinin olmadığından falan emin misiniz?

Hayatında biri olmadığından eminim..

Mağazada calisan birinden hoslanilir mi cumlesini nereye ceksem bilemedi. Daha ilk cumleden bir celiski bir gariplik. Bence bu isten hayir cikmaz.

Garip değil bence. Yani sanırım tek yapılması gereken mağazaya sürekli uğramak. Takı toka satan bir yermiş herhalde orada olmayan bir şeye bakın ne bileyim çok da takı toka bilmem de sallıyorum swarovski kolye yok mesela. Gidin çocuğun yanına bundan arıyorum getirtebilir miyiz falan filan muhabbet kurun. Haber verirseniz sevinirim diye numaralaşın. Bilemedim.

Mazada calisan birinden hoslanilir mi cumlesini nereye ceksem bilemedi. Daha ilk cumleden bir celiski bir gariplik. Bence bu isten hayir cikmaz.

Açıklama yapmıştım,yanlış anlaşılmak istemem. Yaptığı iş için değil benim müşteri olarak ondan hoşlanmam ne kadar doğru olur anlamında sormuştum.

Güzel taktik fakat ev eşyası tabak çanak Ama denenebilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…