Ay Allah korusun, bir garip oldum bak şmdi :/
Bence konusahibi çocuğun kafasına tabak çanak atsın. Küçükken hoşlandığımiz çocuklara silgi atardık ya o günler geldi aklımaÖküz ne düğünü anlamadın mı hala? der ve aşk başlar
Bencede. Birazda gözgöze gelinirse kesin anlarBence konusahibi çocuğun kafasına tabak çanak atsın. Küçükken hoşlandığımiz çocuklara silgi atardık ya o günler geldi aklımaerkekler çok çakal birkaç gitmesine çocuk anlar niyetini bence
Sonra tanışmak için gelirmiş yanına. Ayy aşk başlarken güzel,konu sahibi kıymetini bil. Benim kırıntı kadar hoşlanma duydugum biri bile yok. Kıpır kipirsin simdi ne güzel. İnşallah dilediğin gibi olurBencede. Birazda gözgöze gelinirse kesin anlar
Sonra tanışmak için gelirmiş yanına. Ayy aşk başlarken güzel,konu sahibi kıymetini bil. Benim kırıntı kadar hoşlanma duydugum biri bile yok. Kıpır kipirsin simdi ne güzel. İnşallah dilediğin gibi olur
Umarım sizinde bu güzel hissi hissedebileceğiniz "karşılıklı" biri olur. Çok degişik çok güzel bir duygu kesinlikle. Kendimi durduramıyorum yahu :))
onu okudum ama sunu demek istedim aceleyle bubu yazdım yani doktordan dan hoslanır hasta . memurdanda hoslanır onun hizmet verdiği. böyle bir ilişkide olabilirBunun meslek farkı olmadığını kac kere söyleyeceğim? Altta yazdigim not kismini okusaniz bu kadar net yorum yapmayacaksiniz aslinda.
Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve bu zamana kadar okulla o kadar ilgili oldum ki erkek arkadaş falan düşünme fırsatım olmadı hiç. Demissin ama eski konularında en az 3 4 sevgilin var .. hahahahahwHerkese hayırlı akşamlar. Hemen konuya geçmek istiyorum.Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve bu zamana kadar okulla o kadar ilgili oldum ki erkek arkadaş falan düşünme fırsatım olmadı hiç. Geçen gün oturduğum semtin meydanında incik cincık ev eşyaları satan bir yer açılmıştı,annemle içini dolanmak için girdik. Girdiğim gibi ilk kez biri dikkatimi çekti. Oranın sahibinin oğlu sanırım.Yakışıklı değil, herkesin dikkatini çekecek bir tip değil fakat gelin görün ki beni çok etkiledi. Eve gelip araştırdım hatta kullandığı sosyal medyayı falan buldum. Belki yaptığım ayıp bişey fakat gerçekten çok heyecanlandım. 9 Şubatta gördüm ilk geçer falan dedim fakat gerçekten fazla etkilendim sanırım. Utanmasam hergün görmeye giderim.. Aslında çekingen biri değilim karşısına çıkabilirdim ama biraz kilo problemim var. 10 kilo fazlam var. Diyet aşamasındayım zaten bu bana engel oluyor. Pff.. Neyse lütfen bir akıl verin bana? Çok saçmamı davranıyorum,aranızda böyle şeyler yaşayan varmı? En iyisi içimi buraya dökmek dedim ve yazdım. Okuyan yorumlayan herkese şimdiden teşekkürler.
Not:Yanlış anlaşılmak istemem mağazada çalışan birinden hoşlanılmak derken o sonuçta işini yapmakk için orada benim müşteri olarak ondan hoşlanmam garipmidir anlamında. Yoksa yaptığı işi kötülemek anlamında değil asla..
Konuların hepsi de sevgiliyle ilgili... Başka dert yok demek kiÜniversite son sınıf öğrencisiyim ve bu zamana kadar okulla o kadar ilgili oldum ki erkek arkadaş falan düşünme fırsatım olmadı hiç. Demissin ama eski konularında en az 3 4 sevgilin var .. hahahahahw
Demekki... ay gece gece koptum.Konuların hepsi de sevgiliyle ilgili... Başka dert yok demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?