Mağazada çalışan birinden hoşlanılır değil mi??

Bencede. Birazda gözgöze gelinirse kesin anlar
Sonra tanışmak için gelirmiş yanına. Ayy aşk başlarken güzel,konu sahibi kıymetini bil. Benim kırıntı kadar hoşlanma duydugum biri bile yok. Kıpır kipirsin simdi ne güzel. İnşallah dilediğin gibi olur

Umarım sizinde bu güzel hissi hissedebileceğiniz "karşılıklı" biri olur. Çok degişik çok güzel bir duygu kesinlikle. Kendimi durduramıyorum yahu :))

Umarım sizinde bu güzel hissi hissedebileceğiniz "karşılıklı" biri olur. Çok degişik çok güzel bir duygu kesinlikle. Kendimi durduramıyorum yahu :))

Hanımefendi bu 5. üyelik ? Ne yapmaya çalışıyorsunuz ?

Bunun meslek farkı olmadığını kac kere söyleyeceğim? Altta yazdigim not kismini okusaniz bu kadar net yorum yapmayacaksiniz aslinda.
onu okudum ama sunu demek istedim aceleyle bubu yazdım yani doktordan dan hoslanır hasta . memurdanda hoslanır onun hizmet verdiği. böyle bir ilişkide olabilir

Yok magazada calisandab hoslanilir mi yok cok buyuk ayip ettim sosyal medya hesaplarina baktim bilmem ne. Hayati ne kadar zorlastiriyosun kendine ya ne var bunlarda

Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve bu zamana kadar okulla o kadar ilgili oldum ki erkek arkadaş falan düşünme fırsatım olmadı hiç. Demissin ama eski konularında en az 3 4 sevgilin var .. hahahahahw

Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve bu zamana kadar okulla o kadar ilgili oldum ki erkek arkadaş falan düşünme fırsatım olmadı hiç. Demissin ama eski konularında en az 3 4 sevgilin var .. hahahahahw
Konuların hepsi de sevgiliyle ilgili... Başka dert yok demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…