Mağazada çalışan birinden hoşlanılır değil mi??

Dükkana ortalık tenhayken gir birşeylere bak bu modelin şeftaliye çalan renginden var mı de.
Hmm tüh peki öyleyse de geri yerine bırakırken ortalığa kimliğini düşür ama o peşinde olmasın o an düşürdüğünü görmemesi lazım. Neyse 2 saat sonra git kimliğim kayıp burda mı düşürmüşüm acaba de geri al. Zaten adına soyadına bakmış olacaktır eklerse ne âla

Başligi gorunce yanlis anlayip 'atanamayan üni mezunlariyla dolu magazalar ! Hem belki kendi parasini kazanmak isteyen bir öğrencidir' diye hiddetlenecektim ki demek istediginizi anladim
Neden olmasin? Tabii ki bir musteri olarak iliski baslatabilrisiniz. Siz insanlar nasil sevgili oluyor zannediyorsunuz?
Yillaaar once üniversiteden yeni mezun oldugumda nargile icmeye gitmistik bir arkadasla
Garson kirik türkcesiyle siparisimizi aldi, allahim,dünyaaa şirini bir aksan, nutkum tutuldu resmen!
Tavla falan oynuyoruz ama saskinliktan taslari sağdan sola degil soldan saga falan hareket ettiriyorum:)
Eve geldim,cikmadi aklimdan. Ne nereli oldugunu biliyorum ne neci olduğunu. Türkcesi desen bok gibi :)
Ama öyle tatli ki.. Daha sonra haftalar boyu aklima takildi, o günden sonraki 2. gidisimde bana biseyler soyledi (bi halt anlamadim) baktim hala dibimde,anladim ki beni bi yere davet ediyo. Gittim pesinden, ara sokaklara daldik votka falan ictik, izin gününe olan pazartesiye de sözleştik.
İste o pazartesiden sonra neredeyse bir gunumuz bile ayri gecmedi (ben ondan ayrilana kadar)
Türkcesi de 'Ben var gelmek' seviyesinden
' İstanbul' da bir şehir hatları vapuruna verildi adım
iki kıyı arasında usanmadan dolaşır her iskelede seni ararım ' seviyesinde geldi
Yani neden olmasin ki?
Hersey karsilikli elektrige bagli. Ben metrobuste bile birisiyle tanisip tiyatroya gitmistim,ne alaka di mi?
Ama öyle :)
Durumunuz hiic anormal degil, gidin yardim falan isteyin, sohbet kurun...
Olur belki bisiler

Aşk dolu dertleri seviyorum :) Gülümseyerek okuyorum :)

Ben düzümdür 3 4 kere üst üste gider bildiğin adamı keser keser sonrada yanına gider şu tabağın morcivert rengi var mı felan diye sorar oradan muhabbeti açar oda öküz değilse 3 4 günlük kesmemden anlar benle muhabbet eder ertesi günü gide ayyy bu renk değilmiş mürdüm eriği renginden var mı diye sorar biraz daha muhabbet eder sonra sosyalmedyadan ekleşirdim :)))

Benim taktik bu kadar konunu takipteyim :))

Yalnız ortalık tenhayken Yorum efsane olmuş gerçekten, umarım heyecandan batırmam iyice

Durma yürü derim

Madem bu kadar beğendin al gitsin çeyizlerin indirimli olur

Bu kadar heyecanlı bişeymiymiş bu gercekten ya.. Suan ondan yorumda bahsederlerken bile heyecan kaplıyor içimi değişik duygulara kapılıyorum :))) Sanırım durmayıp yürüyeceğimm :))

Burada acilan platonik konulari sirf doktor veya patron olunca bu baya samimi geldi.

Bilmiyorum ne kadar hissettirebiliyorum ama gerçekten samimiyim, sadece saçma olduğu düşünülmesin diye abartmamaya calısıyorum, teşekkürlerr..:)

Yaaaa, beni en cesaretlendiren yorumlardan biri oldu sanırım. Beni anlayabilmenize sevindim, meslek farki değil yani anlattigim. Ayrica anılarınızı anlatarak cesaretime cesaret kattiginiz için tekrardan teşekkür ederiim..

Bir şeyler al fakat alırken kartla öde. Kartı da bir süre kasa masasında bırak. Misal kartı verdin odedin,o kartı geri verdiğinde isim yazan kısmı üste gelecek şekilde biraz tut masada. O sırada cuzdanla uğraş falan. İsmini öğrensin ekler belki

Ya kasada durmuyor sanırım, ogün bir adamla mallar hakkinda konusuyorlardi (o an aklima geldikce mideme kramplar giriyor) kasada ona benzer bir cocuk vardi aldiklarimin parasini eksik odedim ilk basta hatta baya karistim o an ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…