Evet ya kilo almış allahım çok kötü olmuştu. Jude Law gibiyken normal birine dönmüştü hehe işte bu da böyle bir anımdır.Neden ki değiştimi?
Evet ya kilo almış allahım çok kötü olmuştu. Jude Law gibiyken normal birine dönmüştü hehe işte bu da böyle bir anımdır.
Gece gece kahkaha attımDükkanda öyle bir uyarı yazmıyorsa hoşlanılır
Koptum resmen ya gece geceDükkanda öyle bir uyarı yazmıyorsa hoşlanılır
Dükkana ortalık tenhayken gir birşeylere bak bu modelin şeftaliye çalan renginden var mıde.
Hmm tüh peki öyleyse de geri yerine bırakırken ortalığa kimliğini düşür ama o peşinde olmasın o an düşürdüğünü görmemesi lazım. Neyse 2 saat sonra git kimliğim kayıp burda mı düşürmüşüm acaba de geri al. Zaten adına soyadına bakmış olacaktır eklerse ne âla
Durma yürü derim
Madem bu kadar beğendin al gitsin çeyizlerin indirimli olur
Burada acilan platonik konulari sirf doktor veya patron olunca bu baya samimi geldi.
Kimlik düşürme fikrini beğendim. Bende aynısını tavsiye etmiş olayım.
Gece gece ne tatlı dert bu böyle:)
İnşallah güzel olur sonu
normal insan insandan mesleği farklı diye hoslanmayacak degil
Başligi gorunce yanlis anlayip 'atanamayan üni mezunlariyla dolu magazalar ! Hem belki kendi parasini kazanmak isteyen bir öğrencidir' diye hiddetlenecektim ki demek istediginizi anladim
Neden olmasin? Tabii ki bir musteri olarak iliski baslatabilrisiniz. Siz insanlar nasil sevgili oluyor zannediyorsunuz?
Yillaaar once üniversiteden yeni mezun oldugumda nargile icmeye gitmistik bir arkadasla
Garson kirik türkcesiyle siparisimizi aldi, allahim,dünyaaa şirini bir aksan, nutkum tutuldu resmen!
Tavla falan oynuyoruz ama saskinliktan taslari sağdan sola degil soldan saga falan hareket ettiriyorum:)
Eve geldim,cikmadi aklimdan. Ne nereli oldugunu biliyorum ne neci olduğunu. Türkcesi desen bok gibi :)
Ama öyle tatli ki.. Daha sonra haftalar boyu aklima takildi, o günden sonraki 2. gidisimde bana biseyler soyledi (bi halt anlamadim) baktim hala dibimde,anladim ki beni bi yere davet ediyo. Gittim pesinden, ara sokaklara daldik votka falan ictik, izin gününe olan pazartesiye de sözleştik.
İste o pazartesiden sonra neredeyse bir gunumuz bile ayri gecmedi (ben ondan ayrilana kadar)
Türkcesi de 'Ben var gelmek' seviyesinden
' İstanbul' da bir şehir hatları vapuruna verildi adım
iki kıyı arasında usanmadan dolaşır her iskelede seni ararım ' seviyesinde geldi
Yani neden olmasin ki?
Hersey karsilikli elektrige bagli. Ben metrobuste bile birisiyle tanisip tiyatroya gitmistim,ne alaka di mi?
Ama öyle :)
Durumunuz hiic anormal degil, gidin yardim falan isteyin, sohbet kurun...
Olur belki bisiler
Bir şeyler al fakat alırken kartla öde. Kartı da bir süre kasa masasında bırak. Misal kartı verdin odedin,o kartı geri verdiğinde isim yazan kısmı üste gelecek şekilde biraz tut masada. O sırada cuzdanla uğraş falan. İsmini öğrensin ekler belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?