Mağazada çalışan birinden hoşlanılır değil mi??

Eklemez bence iş prensibi olabilir

Ya kasada durmuyor sanırım, ogün bir adamla mallar hakkinda konusuyorlardi (o an aklima geldikce mideme kramplar giriyor) kasada ona benzer bir cocuk vardi aldiklarimin parasini eksik odedim ilk basta hatta baya karistim o an ben
Takı toka satan bir yer mıydı ? Öyleyse isim yazılan bileklik falan sor. Belki ismini sorar . Ecük gözlerine bak süz oğlanı. Ama dikkat et sağı,solu devirme heyecandan. Ayy çok heyecanlı ,her gün gorucem diye alışıp tüm harçlığı ona gömermişsin

Hayır ev için böyle cicili bicili tabaktır süs eşyasıdır falan öyle bir yer, ay ben gözlerine falan bakarsam harbi bayılırım iyice işin icinden çıkamam

Ya kasada durmuyor sanırım, ogün bir adamla mallar hakkinda konusuyorlardi (o an aklima geldikce mideme kramplar giriyor) kasada ona benzer bir cocuk vardi aldiklarimin parasini eksik odedim ilk basta hatta baya karistim o an ben
iş yerini malları öv o kasadayken sizden bir bıçak aldım adam doğrar vallahi de
Ve İlişki başlamadan biter :))

Bende sizin yorumunuzu gülerek okudum, özellikle morcivert rengi beni bitirdi Takipte kalın, yakın zaman da kendimi rezil etmeye gideceğim sanırım

Bende sizin yorumunuzu gülerek okudum, özellikle morcivert rengi beni bitirdi Takipte kalın, yakın zaman da kendimi rezil etmeye gideceğim sanırım
Öyle deme rezillik değil bu güzel şeyler duygularına sahip çıkıyorsun bence.

Hayır ev için böyle cicili bicili tabaktır süs eşyasıdır falan öyle bir yer, ay ben gözlerine falan bakarsam harbi bayılırım iyice işin icinden çıkamam
Dur tamam abartma. George clooney de değil adam bildiğimiz ademoğlu. Adı Adem çıkarmış Heyecanlanıp ablam bu kaç para deme sakın teyzeler gibi . Kenardan köşeden süz oğlanı ama kendini çok da kaptırma. İçini tanıyinca çoğu geçiyor o hoslantinin

:)))) adam bide yanlış anlıyormuş evlenecek herhalde sürekli tabak çanak alıyo

İsmine o kadar yaklaştınız ki Şu tanışma evresine geçebilsek onunla hersey cok güzel olurmuş gibi ay bilemiyorum pff utandım

İsmine o kadar yaklaştınız ki Şu tanışma evresine geçebilsek onunla hersey cok güzel olurmuş gibi ay bilemiyorum pff utandım
Adem e en yakın Edam var o mu kız Hadi hayırlısı sen kendin için çok kapılma. Olursa olur modunda ol yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…