- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Eklemez bence iş prensibi olabilirBir şeyler al fakat alırken kartla öde. Kartı da bir süre kasa masasında bırak. Misal kartı verdin odedin,o kartı geri verdiğinde isim yazan kısmı üste gelecek şekilde biraz tut masada. O sırada cuzdanla uğraş falan. İsmini öğrensin ekler belki
Takı toka satan bir yer mıydı ? Öyleyse isim yazılan bileklik falan sor. Belki ismini sorar . Ecük gözlerine bak süz oğlanı. Ama dikkat et sağı,solu devirme heyecandan. Ayy çok heyecanlı ,her gün gorucem diye alışıp tüm harçlığı ona gömermişsinYa kasada durmuyor sanırım, ogün bir adamla mallar hakkinda konusuyorlardi (o an aklima geldikce mideme kramplar giriyor) kasada ona benzer bir cocuk vardi aldiklarimin parasini eksik odedim ilk basta hatta baya karistim o an ben
Takı toka satan bir yer mıydı ? Öyleyse isim yazılan bileklik falan sor. Belki ismini sorar . Ecük gözlerine bak süz oğlanı. Ama dikkat et sağı,solu devirme heyecandan. Ayy çok heyecanlı ,her gün gorucem diye alışıp tüm harçlığı ona gömermişsin
Kasada durmuyomus oğlan zaten,ekleme işi kesin yaşEklemez bence iş prensibi olabilir
iş yerini malları öv o kasadayken sizden bir bıçak aldım adam doğrar vallahi deYa kasada durmuyor sanırım, ogün bir adamla mallar hakkinda konusuyorlardi (o an aklima geldikce mideme kramplar giriyor) kasada ona benzer bir cocuk vardi aldiklarimin parasini eksik odedim ilk basta hatta baya karistim o an ben
Aşk dolu dertleri seviyorum :) Gülümseyerek okuyorum :)
Ben düzümdür 3 4 kere üst üste gider bildiğin adamı keser keser sonrada yanına gider şu tabağın morcivert rengi var mı felan diye sorar oradan muhabbeti açar oda öküz değilse 3 4 günlük kesmemden anlar benle muhabbet eder ertesi günü gide ayyy bu renk değilmiş mürdüm eriği renginden var mı diye sorar biraz daha muhabbet eder sonra sosyalmedyadan ekleşirdim :)))
Benim taktik bu kadar konunu takipteyim :))
Öyle deme rezillik değil bu güzel şeyler duygularına sahip çıkıyorsun bence.Bende sizin yorumunuzu gülerek okudum, özellikle morcivert rengi beni bitirdiTakipte kalın, yakın zaman da kendimi rezil etmeye gideceğim sanırım
Dur tamam abartma. George clooney de değil adam bildiğimiz ademoğlu. Adı Adem çıkarmışHayır ev için böyle cicili bicili tabaktır süs eşyasıdır falan öyle bir yer, ay ben gözlerine falan bakarsam harbi bayılırım iyice işin icinden çıkamam
Öyle deme rezillik değil bu güzel şeyler duygularına sahip çıkıyorsun bence.
:)))) adam bide yanlış anlıyormuş evlenecek herhalde sürekli tabak çanak alıyoDur tamam abartma. George clooney de değil adam bildiğimiz ademoğlu. Adı Adem çıkarmışHeyecanlanıp ablam bu kaç para deme sakın teyzeler gibi . Kenardan köşeden süz oğlanı ama kendini çok da kaptırma. İçini tanıyinca çoğu geçiyor o hoslantinin
Dur tamam abartma. George clooney de değil adam bildiğimiz ademoğlu. Adı Adem çıkarmışHeyecanlanıp ablam bu kaç para deme sakın teyzeler gibi . Kenardan köşeden süz oğlanı ama kendini çok da kaptırma. İçini tanıyinca çoğu geçiyor o hoslantinin
Boyun kilon kaç şekerimŞu kilo sıkıntım olmasa yarın hemen gider konuşurum bende sevmiyorum aslinda evirip çevirmeyi fakat bu kilo benim cesaretimi kırıyor işte..
:)))) adam bide yanlış anlıyormuş evlenecek herhalde sürekli tabak çanak alıyo
Onu yaparsan bence daha çabuk anlar hoşlandığını. Basit basit şeyler alırsın mandal süzgeç, çay kaşığı gibi :))Ahahahahasokmayın aklıma bu düşünceyi bu sefer dolanip dolanip birşey almadan çıkarım bak
Adem e en yakın Edam var o mu kızİsmine o kadar yaklaştınız kiŞu tanışma evresine geçebilsek onunla hersey cok güzel olurmuş gibi ay bilemiyorum pff utandım
Adem e en yakın Edam var o mu kızHadi hayırlısı sen kendin için çok kapılma. Olursa olur modunda ol yani
Doğru valla onu da sanabilir. Ablam düğün ne zaman dermiş ayy konu sahibi üzüntüden kalır öyle Allah korusun.:)))) adam bide yanlış anlıyormuş evlenecek herhalde sürekli tabak çanak alıyo
Öküz ne düğünü anlamadın mı hala? der ve aşk başlarDoğru valla onu da sanabilir. Ablam düğün ne zaman dermiş ayy konu sahibi üzüntüden kalır öyle Allah korusun.
Doğru valla onu da sanabilir. Ablam düğün ne zaman dermiş ayy konu sahibi üzüntüden kalır öyle Allah korusun.
Yok yok bir şey olmaz korkma sen yine de abartma alışverişi . Çeyiz yapıyorsun sanmasin.Ay Allah korusun, bir garip oldum bak şmdi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?