- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi essiloratte
-
Tavra olabilir mi? Okudunuz mu yazdıgımı?Kabinlerde cok uygunsuz durumlar yasandigi icin insalar onlemini aliyor kapiyi calis bir durummu var denmis kendinizden eminseniz neden bu kadar takildiniz.
Sertçe "buyrun bi sorun mu vardı?" Deseydin keşke. Pantolon deniyor eşim ve ona yardımcı oluyorum kapıya sertçe vurmanızın sebebi nedir?? Deseydin. Ben bile sinir oldum he
Aman ya ne olacak sonucta esin. Ayrica acikta da birsey yapmiyorsunuz ki, kabine girmissiniz. Hani insanlar rahatsiz mi oluyor diyecegim yok yani kapali kabindeki insanlardan kim neden rahatsiz olsun ki.
Haklisiniz bu gibi furumlar icin kullananlar olabilir fakat bazen giyip cikarirken yardim almak durumunda kaliyoruz yada bakarjen iceriden tuhaf bi ses gelmdigi surecd yaptiklari yanlis benc
Okudum.Baska yorumlardada biri diye bahsetmenizide okudum.Tavra olabilir mi? Okudunuz mu yazdıgımı?
Ben sasirdim dogrusu hic denk gelmedim cunkuözellikle haftasonları kabinlerde yoğunluk olduğunda örevlilerin "lütfen kabinleri tek kullanalım" diye ortaya seslendiğine ya da 2 kişinin kabine girdiğinde (aynı cinsiyetten bile olsa) kapıyı vurarak uyardıklarına şahit oldum. sizin ilk kez denk gelmenize şaşırdım...
Ben sasirdim dogrusu hic denk gelmedim cunku
Hatta bazen insanin birinden yardim almadi gerekebiliyo
Ama bence boyle bir durum varsa kabinlere iade bilgileriyle beraber kabin kurallarinida yazmalari gerek bence
Birde isin kotu tarafi gorevlinin kapiyi calibca kabinlere iki kisi girnek yasaktir diyenilecekken kotu ve imali sekilde bakmasi olmus
ümraniye kotonda yazıyordu sanırsam, emin değilim ama mango da olabilir.
abiyecilerin çoğunda da görevli kendisi yardımcı olmak istiyor mesela, ben de bundan nefret ediyorum, ne alaka hiç tanımadığım bir insanın eli tenime değecek fermuarımı çekecek, kabinden öylece çıkıp kimle gittiysem ona çektiriyorum
zaten başta dedim tavır çirkin olmuş ama uygulamada hata yok, o da işini yapıyor aslında.
+1Esinizin yanina girip kapiyi kapattiysaniz hos bir görüntü olusturmaz.
Bu tarz yerleri insanlar farkli amaçlarla kullanabiliyor bizzat sahit oldum.
Tezgahtar da daha once karsilastiysa oyle dusunmus olabilir
Katiliyorum.Eşiniz sonuçta tek başına giyinebilir.Kapıya kıyafet goturursunuz tabi ki o ayrı ama iki kişi kabine girilmesi gerçekten bana da tuhaf geldi.Siz niye eşimizle ortak kabine giriyorsunuz allah aşkına. Eşiniz tek başına pantolon giyemiyor mu? Giyer dışarı çıkar size de gösterir kabinin içinde eğilip kalkar. İşi alengirli duruma siz sokmuşsunuz. Bence bir daha ortak kabine falan girmeyin ben müşteri olsam bunlar ne yapıyor ya diye gülesim gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?