Mağazada yaşadıgım anormal durum şaskınım

Sertçe "buyrun bi sorun mu vardı?" Deseydin keşke. Pantolon deniyor eşim ve ona yardımcı oluyorum kapıya sertçe vurmanızın sebebi nedir?? Deseydin. Ben bile sinir oldum he

Sertçe "buyrun bi sorun mu vardı?" Deseydin keşke. Pantolon deniyor eşim ve ona yardımcı oluyorum kapıya sertçe vurmanızın sebebi nedir?? Deseydin. Ben bile sinir oldum he

Biri de kendinizden eminseniz niye rahatsız oldunuz diyor demek ki bı çok normal her mağaza çalısanı bunu yapabilir. Biz eminsek niye takalom bu tavırları vallahi ilginç ben kesinlikle kabul etmem herzaman gideriz hiçbir zaman böyle birşey görmedim duymadım ki kabine girip girip cokıyordım elimde bir sürü pantolonla aynaya bakıyorduk çıkıp ihtimal bile üzerine yapılan cok büyük hata ve tavır berbat.

Aman ya ne olacak sonucta esin. Ayrica acikta da birsey yapmiyorsunuz ki, kabine girmissiniz. Hani insanlar rahatsiz mi oluyor diyecegim yok yani kapali kabindeki insanlardan kim neden rahatsiz olsun ki.

Bunca şeyden anladığın bu mu? Kafanız böyle mi çalısıyor cidden

Haklisiniz bu gibi furumlar icin kullananlar olabilir fakat bazen giyip cikarirken yardim almak durumunda kaliyoruz yada bakarjen iceriden tuhaf bi ses gelmdigi surecd yaptiklari yanlis benc

ama bu tarz durumlarda istisna uygulanamaz, o zaman niye ona serbest bana yasak diye olay çıkar, dolayısıyla uygulama herkes için geçerlidir. kabine iki kadın girdiğinde de uyarılır, mağazaların üst yönetiminin uygulaması bu, orda çalışanın keyfi kararı değil.

Ya su unlu markalarda calisan bazi tezgahtarlar kendilerini oranin sahibi saniyorlarBi havalar bi havalar

Tavra olabilir mi? Okudunuz mu yazdıgımı?
Okudum.Baska yorumlardada biri diye bahsetmenizide okudum.

Yazili olmayan bazi gorgu kurallari vardir buda onlardan biridir buyuk magazalarda guvenlik cagirilir kucuk magazalarda satis elemani uyarir bunu bildiginizi dusunerek sert bir sekilde soylenmis olabilir sizinde agziniz var neden bir durummu var bu tavriniz nedir demediniz.

Ana-kız girmenize bile müsaade etmiyorlar. Ama sizin olayda uyarıda ki üslup yanlış. Sözle kibarca uyarmalıydı bakış atmak yerine. Ne demek kapıya vurup tuhaf tuhaf bakmak...

özellikle haftasonları kabinlerde yoğunluk olduğunda örevlilerin "lütfen kabinleri tek kullanalım" diye ortaya seslendiğine ya da 2 kişinin kabine girdiğinde (aynı cinsiyetten bile olsa) kapıyı vurarak uyardıklarına şahit oldum. sizin ilk kez denk gelmenize şaşırdım...

Ben sasirdim dogrusu hic denk gelmedim cunku

Hatta bazen insanin birinden yardim almadi gerekebiliyo

Ama bence boyle bir durum varsa kabinlere iade bilgileriyle beraber kabin kurallarinida yazmalari gerek bence

Birde isin kotu tarafi gorevlinin kapiyi calibca kabinlere iki kisi girnek yasaktir diyenilecekken kotu ve imali sekilde bakmasi olmus

Siz niye eşimizle ortak kabine giriyorsunuz allah aşkına. Eşiniz tek başına pantolon giyemiyor mu? Giyer dışarı çıkar size de gösterir kabinin içinde eğilip kalkar. İşi alengirli duruma siz sokmuşsunuz. Bence bir daha ortak kabine falan girmeyin ben müşteri olsam bunlar ne yapıyor ya diye gülesim gelirdi

ümraniye kotonda yazıyordu sanırsam, emin değilim ama mango da olabilir.
abiyecilerin çoğunda da görevli kendisi yardımcı olmak istiyor mesela, ben de bundan nefret ediyorum, ne alaka hiç tanımadığım bir insanın eli tenime değecek fermuarımı çekecek, kabinden öylece çıkıp kimle gittiysem ona çektiriyorum
zaten başta dedim tavır çirkin olmuş ama uygulamada hata yok, o da işini yapıyor aslında.

Ya ben konuyu okuyunca tovbe Estağfurullah benzetmek gibi olmasinda yol filmindeki bi sahne geldi aklima resmen insanı herkesin icibde rencide edecek çirkin bir davranista bulunulmus

Dediginjz uyarilara hicbir yerdd denk gelmedim gorsem bende o sekilde hareket etmem zaten ben tanidigimdan bile rahat rahat fermuar vs konusunda yardim almam birde dediginiz gibi yabanci birine neden fermuarimi fakan cektireyim tenimle temas etsin ki

Hayır eşin neden giyip çıkmıyorda sen küçücük kabine giriyorsun? Hadi abiye mağazasında olsaniz anlarımda normal kıyafet dukkaninda da 2 kisinin kabine girmesi biraz enterasan kaçıyor. :)

Katiliyorum.Eşiniz sonuçta tek başına giyinebilir.Kapıya kıyafet goturursunuz tabi ki o ayrı ama iki kişi kabine girilmesi gerçekten bana da tuhaf geldi.

Kabinlere birden fazla kisinin girmesi genelde yasak oluyo ama bunu yazmali ya da insanca soylemeliler. Zaten bu magazada calisan kizlar bir acayip sanirsin atomu parcaliyolar. Alti ustu tisort pantolon katliyosunuz ne bu havalar ne bu tavirlar.

Bana ters bakis atan kadini yolarim bakmam valla nerdeymisim diye insan gibi hanimefendi yasak dese tamam ama kim o ya bir annem sert bakabilir bana sesimi cikarmam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…