- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi essiloratte
-
Bende mağazaların bayan deneme kabinlerinin önünde bekleşen erkeklerden rahatsız oluyorum. Kabinde kendimi göremiyorum. Çıkıp aynada bakmak zorunda kalıyorum. Erkeklerin bakisindan rahatsız oluyorum.
Bir de erkeklerin yanındaki cins cins bakıp sonrada bu adam benim edasıyla Ağğşşgımmm yakışmış mı diye ağzını yaya yaya adamın koluna yapışan 48 beden ablaların hastasıyım?
84 yaşında çok yakışıklı bir adam giydiriyor um bende kabinde... kendisi babam olur ve kiyafet konusunda cok bıdı bıdı. kimse birşey demedi bize ama girilmez diye biliyorum.
Yine de Nazikçe uyarmalı lar....
Kafana takma ne düşünürse düşünsün sen kendini biliyosunKızlar ne anlamam gereketiğini nasıl yorumlamam gerektiğini bilemiyorum olayı ünlü bir mağazada eşime pantalon denemeye gittik eşim kilo aldığı için son zamanlarda sürekli bedeninden emin olamıyordu o kabinde denerken ben çeşitli pantolonları bulup farklı beden ve model götürüyordum ağ kısmını eğilip kalkarak dar mı diye bakarken ben de girdim yanına girmem kapının sert bir şekilde çalması bir oldu çıktım dışarı görevli kız öyle bir bakış atıyor ki bana size tarif edemem yanına gidip pardon hanımefendi bir sorun mu var diyecekken başkalarıyla konuşuyordu insanlar rahatsız olmasın diye uzaklaştım eşime söyledim dedim diğer kabinler boştu bu şekilde o surat ifadesiyle davranmaya hakkı yok dedim ve zaten mağaza cok kurumsal olmasına ragmen çalışanlar ne bir iyi günler ne hayırlı olsun şeklinde konusmıyor ben hep empati yaparım hatta dagıtmam kendim bazen elimle aldığımı düzeltir bırakırım ama o an cidden kadına cok sinirlendim müşteri hizmetlerine durumu anlattım. Bu yaşadığım kafama takılıp durdu bugün. Ben mi yanlıs anladım diye ama o bakısı unutamıyorum.
aman ne takıyorsunuz kendısı kafasından kabin fantezını yapmayı geçirmiş ama belki yapacak bir adam bile yok hayatında sizi de oyle gır cık gorunce hemen yaftayı yapıstırmıs ve bakıs atmıs ben olsam takmam bıle guler gecerım kocam yaa o benım kıme ne ıstersem gırer kabıne sevısırım kımı ılgılendırır bu ???? bence kimseyi .!!Ben birde kabinde durmadım gidip gelip eşime farklı bedenler getirdim o da dar olunca dışarı çıkmadı hiç aklımın uçundan geçmedi ya o iğrenç bakısı unutamam herhalde
Kimi mi ilgilendirir karakolda anlatirlar size ilgilendiren kisilerikocam yaa o benım kıme ne ıstersem gırer kabıne sevısırım kımı ılgılendırır bu ???? bence kimseyi .!!
kapalı kapısı olan her ortamda yaptıgım sey benı ve esımı ılgılendırır kımseyı rahatsız etmedıkten sonra kıme ne kı belkı fantezılerım var allam yaaKimi mi ilgilendirir karakolda anlatirlar size ilgilendiren kisileri
Parktada sevisin otobustede o zaman sizin mantik bu yonde.
kapalı kapısı olan her ortamda yaptıgım sey benı ve esımı ılgılendırır kımseyı rahatsız etmedıkten sonra kıme ne kı belkı fantezılerım var allam yaa
görmemiş gibi yapmak en iyisi, benim en büyük fantezim asansör de sevişmek mesela hala da gerçekleştirmedim iki öpücükten ötesine geçemedik kocamı ikna etsem stopa basıp denicem vallaYa ama basınca cidden bir tuhaf oluyor insan. Lisede tuvalette yakalamıştım bir de benKızsam mı yoksa bastığım için özür mü dilesem diye arada kaldığımı hatırlıyorum.
görmemiş gibi yapmak en iyisi, benim en büyük fantezim asansör de sevişmek mesela hala da gerçekleştirmedim iki öpücükten ötesine geçemedik kocamı ikna etsem stopa basıp denicem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?