Mağazada yaşadıgım anormal durum şaskınım

Ben de kac defa esimin yanina girmisimdir, hatta sirf kadinlara hitabeden magazalarda bile esim yanima girmistir. Defalarca da bu sekilde kabine giren esler hatta sevgililer gormusumdur. Simdiye kadar hic boyle bir seyle karsilasmadim. Cunku kabinler asla tamamen kapali olmuyor az cok belli oluyor icerde ne yapildigi. Ses de aynen disari cikiyor. Elemanin yaptigi sey cok sacma.

Ay cok guldum egilip kalkerken demisin ya

Ama kiz da tuhaf olmustur birlikte girmeniz sonra o hareketleri de yanlis anlamistir

Ufuuu benim kıyafet denediğim kabinin hemen yanındaki kabinden sevişme sesleri geldi. Baktım iki ergen kıkırdayarak çıktılar, yan kabin boş sanıyorlardı herhalde, beni görünce bir bozardılar. :) Oluyor yani böyle kabin fantezileri sizi de öyle fantezi yaptınız sanmış olabilir kız daha önceden denk geldiyse. Ha profesyonel olmayan bir davranış tabi o ayrı, direkt iş üstünde yakalamış gibi davranmış. Siz kendinizi biliyorsunuz, takılmayın bunlara.

ahah bu hiçbişeymiş

ablam balo kıyafeti giymeme fermuarı çekmeye yardım etmeye yanıma girmişti bi mağazada

görevli geldi içerde sevişiyor musunuz napıyorsunuz vikvik öttü

nası sinirle çıktıysam resmen üstümde kıyafetle çıkıp içerde soyunup fırlattım elbiseyi

ki ablamla çok benzer tipimiz kardeş olduğumuz belli

bazı görevliler sapık bence. kendileri ne halt karıştırıyorsa kabinlerde herkesi kendi gibi sanıyorlar.

Kabinlere birden fazla kişinin girmesi zaten yasak diye biliyorum ben. Hırsızlık için bir nevi önlem.
Siz de kabinden çıkıp çıkıp kabine yeni ürünler taşıdıysanız şüphelenmiş olabilirler. Bir de bazı markalar kabine parça sınırı getirdiler, atıyorum en fazla 10 ürünle kabine girebiliyorsunuz, daha fazlasına izin vermiyorlar.

Belki daha once bu magazada kabinde kotu birsey yasandiysa temkinli davranmak istemisdir. Ama esin kabindeyken yanina girmeniz normal yani onceden bizde yapiyorduk daha dogrusu ben bazen giriyordum bazen esimde giriyordu yardim amacli hamileyken. Bu cok normal birsey girip yaninda beklesen bile sonucta esin nolacak yani kime hesap verecen sanki tanimadigin birisinin kabinine girmis gibi

Bende mağazaların bayan deneme kabinlerinin önünde bekleşen erkeklerden rahatsız oluyorum. Kabinde kendimi göremiyorum. Çıkıp aynada bakmak zorunda kalıyorum. Erkeklerin bakisindan rahatsız oluyorum.
Bir de erkeklerin yanındaki cins cins bakıp sonrada bu adam benim edasıyla Ağğşşgımmm yakışmış mı diye ağzını yaya yaya adamın koluna yapışan 48 beden ablaların hastasıyım?
84 yaşında çok yakışıklı bir adam giydiriyor um bende kabinde... kendisi babam olur ve kiyafet konusunda cok bıdı bıdı. kimse birşey demedi bize ama girilmez diye biliyorum.
Yine de Nazikçe uyarmalı lar....

ahahah benim sevgilim asla kabin önünde beklemez bu yüzden üstümde kıyafetle mağazada gezip aranıyorum adamı nası olmuş diye akdjalskhs

aynısı benimde başıma gelmişti ama ben sessiz kalmamıştım tabiki doğal olarak ama cidden çok sinirlenmistim Hayır o bişey değil evli oldugumuz da bariz ortada yüzüklerimiz var ve karnim burnumda ona rağmen kız surat yapınca ben onu azarlamistim hiç gelemem böyle şeylere isim gücüm yok gidip kabinde fantazi mi kurucam töbe ya rabbim

Öyle bakması aslinda biraz normal. İki kişi kabine girmişsiniz.kadın müneccim mi?

Neden sormadınız ki "kapıyı neden caldınız,bir sorun mu var"diye?
Yani ben olsam bunu yapardım. Kendi kendimi yiyip bitireceğime.
Kurumsal bilinen bir mağazaysa böyle davranmazlar,hatta birşey içermisiniz diye soruyorlar artık genelde. Kapıda oldu mu bedeni uymadıysa yenisini getirebilirim yada tadilat ihtiyacı varsa yaptıralım tarzında konuşurlar. Amaçsızca kapıyı çalıyorlarsa orada bir tuhaflık olduğu kesin.
Kesinlikle sormalıydınız orada hemen neden kapıya vurduğunu ama şöylede birşey var en kallavi mağazaların dahi kabinleri küçücük,iki kişi rahat edemez. Rahatça giyinemez. Kapıyı açıp çıkmadan gösterebilir eşiniz size üzerindekini. İki kişiyken rahatça eğilip kalkamaz ağ kısmını denemek için. Kendinizede eşinizede işkence etmişsiniz.

Son düzenleme:
Kafana takma ne düşünürse düşünsün sen kendini biliyosun

Ben birde kabinde durmadım gidip gelip eşime farklı bedenler getirdim o da dar olunca dışarı çıkmadı hiç aklımın uçundan geçmedi ya o iğrenç bakısı unutamam herhalde
aman ne takıyorsunuz kendısı kafasından kabin fantezını yapmayı geçirmiş ama belki yapacak bir adam bile yok hayatında sizi de oyle gır cık gorunce hemen yaftayı yapıstırmıs ve bakıs atmıs ben olsam takmam bıle guler gecerım kocam yaa o benım kıme ne ıstersem gırer kabıne sevısırım kımı ılgılendırır bu ???? bence kimseyi .!!

banlanmamak için fazla açık konuşmayacağım ama, ülke olarak içinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle maalesef bundan sonra böyle davranışlar gittikçe artacak. sevgilimle alışverişe gittiğimizde bazen beni çağırır kabinden çıkmadan gösterir ya da ben onu çağırırım fermuarı çekmesi için vs. böyle bi durumda direkt tavrınızı koyacaksınız, o kim ki sizi öyle itham ediyor

Kimi mi ilgilendirir karakolda anlatirlar size ilgilendiren kisileri
Parktada sevisin otobustede o zaman sizin mantik bu yonde.
kapalı kapısı olan her ortamda yaptıgım sey benı ve esımı ılgılendırır kımseyı rahatsız etmedıkten sonra kıme ne kı belkı fantezılerım var allam yaa

kapalı kapısı olan her ortamda yaptıgım sey benı ve esımı ılgılendırır kımseyı rahatsız etmedıkten sonra kıme ne kı belkı fantezılerım var allam yaa

Ya ama basınca cidden bir tuhaf oluyor insan. Lisede tuvalette yakalamıştım bir de ben Kızsam mı yoksa bastığım için özür mü dilesem diye arada kaldığımı hatırlıyorum.

Ya ama basınca cidden bir tuhaf oluyor insan. Lisede tuvalette yakalamıştım bir de ben Kızsam mı yoksa bastığım için özür mü dilesem diye arada kaldığımı hatırlıyorum.
görmemiş gibi yapmak en iyisi, benim en büyük fantezim asansör de sevişmek mesela hala da gerçekleştirmedim iki öpücükten ötesine geçemedik kocamı ikna etsem stopa basıp denicem valla

görmemiş gibi yapmak en iyisi, benim en büyük fantezim asansör de sevişmek mesela hala da gerçekleştirmedim iki öpücükten ötesine geçemedik kocamı ikna etsem stopa basıp denicem valla

Hhahah dikkat edin eski asansörlerden olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…