mağazalarda ötüyorum

Yanında sürekli taşıdığın herhangi bir makyaj malzemesi, kolonya vs. gibi bir şeyler var mı? Benim de başıma gelmişti. Parfüm şişesindeki alarmlı barkodu çıkarmayı unutmuşum. Aldığımız sırada kasadan geçerken onları öldürüyorlar ancak bir süre sonra tekrar canlanabiliyor alarmlar.

Çanta ve cüzdandaki etiketten :)
Ne varsa kes bak bi daha otmez..

Benim de aynısı birkaç kez farklı yerlerde başıma gelmişti.Sonra sağolsun bir mağazadaki görevlinin yardımıyla çantamdaki nemlendirici el kreminin üzerindeki barkoddan kaynaklandığını bulduk ve çıkarınca kurtulmuştum ötmelerimden :)

Gecmiste Magaza deneyimim oldugu icin diyorum ayakkabinizda metal vs bisey varda oda ötebilir.deneme yanilma yapacaksiniz cantanizla öttugunuz bi yerde birde cantasiz gecin vucudunuzda platin varsa bazi yerlerde onlarda otebiliyor.
platin yok da, okul kütüphanesinden bi kitap ödünç aldım uzuun bi barkod var üstünde ondan olabilir mi acaba?

Ben ayakkabimin altina yapisan barkodtan otmustum magazanin birinde basmisim sanirim epeyi sonra evde farkettim :)uzerinizdeki birseyde muhakka vardir deneme yanilma yapin farkli canta farkli ayakkabi farkli mont gibi

Ben zara dan bir çanta almıştım. 1 yıla yakın kullandım hiç birşey olmadı. Sonra otmeye başladım aynı senin gibi. Bazi magazalarda otuyor bazilqrinda otmuyor. Sonra Zara ya gittim anlattım böyle oluyor diye. Onlar çantayi bir yerlere sürttu sonra geçti. Kiz astarinin içinde bazen o alarmları yapıştırıyor onlarda manyetik alandan falan aktive olabiliyor demisti

Çanta ve cüzdandaki etiketten :)
Ne varsa kes bak bi daha otmez..
bundan olabilir mi acaba bu kitabı kütüphaneden ödünç aldıktan sonra olmaya basladı

Eklentiler

• 14907862_10210626621637245_2063467793_o.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 75
Öttüğünde şu kitabı çıkar da geç bir bakalım.

O da neden olabilir

Hahahahaha ay hiç güleceğim yoktu. Ben de uzun süre ötmüştüm bi dönem çünkü, özellikle Boyner'de fiks ötüyordum. Boyner'den çanta almıştım o dönem onu geri götürdüm, bir daha kontrol edin diye. Bir şey çıkmadı. Ha bir de çanta çok metalliydi, en sonunda metali fazla geliyor herhalde dedim
Uzun süre sonra cüzdanımın etiketini kestim, ses kesildi. Bir şey var kısaca ama ne olduğunu bulman zor olabilir. Malum kapıdan geçip durup deneme şansımız da yok.
Bazen astarların içine bir şeyler sokuyorlar, satıcılar dikkat etmezse kalıyor.

bendede olmustu parfümde barkod kalmıs onu çıkartınca kesildi

Bende gecen watsons a girerken öttüm halbuki hayatimda watsonstan bisey almamistim. Hep gratisten yaparim alisverisimi. Cok sasirdim hemen gorevli geldi yanima. Cantanizi kontrol edin dedi. Bende sadece gratisten aldigim parfum var dedim cikardim verdim parfumu. Kadin kapidan gecirdi ve yine ottu. Gratisten aldigi. Parfum watsonsta neden otuyor dedim. Barkodlar tekrar canlanabiliyor dedi

benimde başıma gelmişti yeni aldığım tşortun yanda sert bir etiketi vardı onu kesince ötmemiştim ama güvenlik kabinine alıp üstümü aramışlardı çoook utanmıştım

Bende de kitap otmustu. Cok ilginc yerlerde barkod bulunabiliyor.

Birkaç sene önce bana da olmuştu çoğu dükkanlarda ötüyordum. En son bir dükkanda güvenlik görevlisi baktı, çantamda kitap vardı kitabın iç sayfasında barkot vardı onu sökünce sorun çözüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…