- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Yanında sürekli taşıdığın herhangi bir makyaj malzemesi, kolonya vs. gibi bir şeyler var mı? Benim de başıma gelmişti. Parfüm şişesindeki alarmlı barkodu çıkarmayı unutmuşum. Aldığımız sırada kasadan geçerken onları öldürüyorlar ancak bir süre sonra tekrar canlanabiliyor alarmlar.son bir iki haftadır anlamadıgım bi şekilde d&r, migros, koton gibi mağazalarda ötüp gratis watsonsta falan ötmüyorum.eskiden hiç olmazdı böyle bişey.en son aldıgım çantadan olabilir mi diye düşünüyorum ama bi sokak satıcısından almıstım ne alarm ne bişey yoktu zaten alırken de içinde.neden oluyodur acaba bi fikri, daha once basına gelen var mı aranızda?
yok :)Vucudunda platin var mi?
platin yok da, okul kütüphanesinden bi kitap ödünç aldım uzuun bi barkod var üstünde ondan olabilir mi acaba?Gecmiste Magaza deneyimim oldugu icin diyorum ayakkabinizda metal vs bisey varda oda ötebilir.deneme yanilma yapacaksiniz cantanizla öttugunuz bi yerde birde cantasiz gecin vucudunuzda platin varsa bazi yerlerde onlarda otebiliyor.
platin yok da, okul kütüphanesinden bi kitap ödünç aldım uzuun bi barkod var üstünde ondan olabilir mi acaba?
son bir iki haftadır anlamadıgım bi şekilde d&r, migros, koton gibi mağazalarda ötüp gratis watsonsta falan ötmüyorum.eskiden hiç olmazdı böyle bişey.en son aldıgım çantadan olabilir mi diye düşünüyorum ama bi sokak satıcısından almıstım ne alarm ne bişey yoktu zaten alırken de içinde.neden oluyodur acaba bi fikri, daha once basına gelen var mı aranızda?
bundan olabilir mi acaba bu kitabı kütüphaneden ödünç aldıktan sonra olmaya basladıÇanta ve cüzdandaki etiketten :)
Ne varsa kes bak bi daha otmez..
son bir iki haftadır anlamadıgım bi şekilde d&r, migros, koton gibi mağazalarda ötüp gratis watsonsta falan ötmüyorum.eskiden hiç olmazdı böyle bişey.en son aldıgım çantadan olabilir mi diye düşünüyorum ama bi sokak satıcısından almıstım ne alarm ne bişey yoktu zaten alırken de içinde.neden oluyodur acaba bi fikri, daha once basına gelen var mı aranızda?
bundan olabilir mi acaba bu kitabı kütüphaneden ödünç aldıktan sonra olmaya basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?