mağazalarda ötüyorum

Benim çantamın gizli cebinde varmış 2 ay boyunca ötmüştüm çantayı karıştırınca çıktı ortaya. Çok kötü bir durumdu

Geçen sene benim de başıma geldi böyle bir şey. En sonunda bir mağaza görevlisi gizli alarm olabileceğini bazı firmaların tercih ettiğini söyledi. En yeni olan montumdu ona baktı yanda iç taraftaki etikette buldu ve kesti.
Yassı bir şey normal alarmlar gibi değil.

Aynı gün birkaç mağazada yaşadım aynı sorunu, çantamı döktüm kasada herşeyi tek tek incelediler. 3 yıl önce aldığım cüzdanın kredi kartı gözünde manyetik kart kalmış.
Bu kartlar ürün satılınca iptal edilirmiş ama nadiren aradan bir süre geçince aktifleşe bilirmiş.
Boyner'de bana çok yardımcı olup tek tek inceleyip bu dertten kurtaran arkadaşlardan Allah razı olsun , berbat bir durum.

Benim cüzdanımdan çıkanda tarif ettiğiniz gibi bir etiketti. Onlar bazen tekrar aktifleşe bilirmiş kasa görevlisi söylemişti.

Aynisi benim basimada geldi. Cuzdanim aldiktan 1 sene sonra otmeye baslamisti. En sonunda icinde bulunan gizli alarmi soktukte kurtulduk.. hatta bu isi magazada otunce rica ettik tek tek gecirdik ve bulunca hangi nesne oldugunu kasiyer bizim icin sokmustu..

Kermesten 1 tl ye bone almıştık. Lcw ye gircez tam daat daat ötmeye başladı baya bi ortalık karıştı çantayı falan aradılar kermesten 1 tl ye aldığımız bone meğersem markaymış alarm falan koymuşlar. Bir bak sağına soluna çantanın

Çantanın iç astarında alarm vardır. Herhangi bir mağazaya gidip sorununu anlatırsan etkisiz hale getirirler.

Aynısını yaşadım
Hatta her seferinde sinirim bozuldu çantamı kontrol ettikleri için

Sonra 2 sene önce almış olduğum cüzdanın iç göz kısmının altında bir o barkodlardan buldum
En garibi de 2 sene boyunca ötmemiş olması, birden canlanması

Tavsiyem cüzdan, çanta gibi şeylerinizi didik didik arayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…