• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mağdur ettiler nereye şikayet edebilirim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7-8 sene önceydi, annemi ziyarete gidecektim kızımla, aralık ortasıydı sanırım. 10 gün boyunca iptal, erteleme oldu. Aldığım tarihten 10 gün sonra bindim. Benim yaşadığım ülkede kışlar çetin geçiyordu. 2 defa sabahtan aradılar gelmeyin uçuş iptal oldu diye, 2 defa havaalanından döndüm ki birinde uçağa geçip oturmuştuk koltuklarımıza. Birinde 15 dk önce thy uçağı kalktı bizim uçuş yine iptal. Pegasus biz ucuzuz diğerlerinden, elimizden bu kadar geliyor o yüzden kafasında bir firma. Hizmet kalitesi yerlerde, bunu bilip seçmek lazım galiba. 3 saatten uzun uçuşlarda asla tercih etmiyorum. Ama biletler thy ye göre epey ucuz olduğu için onların kalitesini beklemek haksızlık zaten. Uçakta bekletmeleri halinde bazı şeyleri karşılamaktan muaf oluyorlar diye birşey dolanıyordu ortada, şehir efsanesi mi gerçek mi bilmiyorum ama belki ondan uçağa alıp bekletmişlerdir.

Gelebilir tabi mesela Sizin de konularına bu denli hakim olmanız ve sık konu açmamı bilmeniz filan da bana enterasan geldi😃
Enteresan gelmesine gerek yok ki. Kkya az çok takılan biri sizin konularınıza denk geliyor zaten. Millete laf sokup yargılanacağınıza bu insanlar neden benim garip olduğumu düşünüyor siye kafa yorabilirsiniz.

Ayrıca yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum. Pegasus zaten iyi bir firma değil ama şu hava koşullarında onlarında yapabileceği birşey yok.

Enteresan gelmesine gerek yok ki. Kkya az çok takılan biri sizin konularınıza denk geliyor zaten. Millete laf sokup yargılanacağınıza bu insanlar neden benim garip olduğumu düşünüyor siye kafa yorabilirsiniz.

Ayrıca yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum. Pegasus zaten iyi bir firma değil ama şu hava koşullarında onlarında yapabileceği birşey yok.
Sanal ortamda 3-5 kisi garip dedi diye kafa yoracak degilim kusura bakmayin 😊

Sanal ortamda 3-5 kisi garip dedi diye kafa yoracak degilim kusura bakmayin 😊
Evet evet, Tahin Helva Tahin Helva ‘nın dediği gibi “kk kadının %90’ı (!) yargılar” demek için bayağı kafa yormuşsunuz zaten, kendiniz için yormayın aman 🙃

Gelebilir tabi mesela Sizin de konularına bu denli hakim olmanız ve sık konu açmamı bilmeniz filan da bana enterasan geldi😃
Forumu biraz takip eden ne kadar sık konu açtığınızın farkında olur zaten, ekstra bir çaba göstermeye gerek yok.
Ama üyeler şöyle yorum yapar, böyle yargılar diye eleştirip, sürekli konu açmak, kendinizle çelismek oluyor da neyse.

Forumu biraz takip eden ne kadar sık konu açtığınızın farkında olur zaten, ekstra bir çaba göstermeye gerek yok.
Ama üyeler şöyle yorum yapar, böyle yargılar diye eleştirip, sürekli konu açmak, kendinizle çelismek oluyor da neyse.

Çok güZel yorum yapan insanlarda var az da olsa o yorumlar için açıyorum 😊

Bazı kişiler de niyeyse engellediğim halde devamlı konularımda demek seviyorsunuz yada vakit çok eğlenin işte fena mı 😃😃
Şahsen ben garip dediğim birinin hele de beni engellediyse konularını takip etmem😊

Bazı kişiler de niyeyse engellediğim halde devamlı konularımda demek seviyorsunuz yada vakit çok eğlenin işte fena mı 😃😃
Şahsen ben garip dediğim birinin hele de beni engellediyse konularını takip etmem😊
ama sizde adam sizi istemediği halde iş yapmaya gidip telefon alıp vermiştiniz ben olsam hayatta gitmezdim demek ki herkes farklı

Çünkü keyif alıyor, cevap çok basit. :KK53:

ama sizde adam sizi istemediği halde iş yapmaya gidip telefon alıp vermiştiniz ben olsam hayatta gitmezdim demek ki herkes farklı
Öyle tabi ben de onu söylüyorum zaten kendi fikrimi belirttim. Ben zaten niye böyle yapıyorsunuz demedim
Ama mantıken dediğinizi yapmayacak kişi bunu hiç yapmamalı neticede engellenmiş yani :)

3 saatlik gecikme bence normal bir gecikme.
Bir keresinde Mardin'e gidecektim,havada sis varmis. Uçak biraz alcaldi,bir saat oooyle aynı yerde turladik durduk. Bir saat...böyle şeyler olabilir. Kalkış saati birkaç saat rötar yapabilir. İnerken kontuara uzak yere iner, havaalani otobüsünü bekle,bin,git vs oyalanabilirsin, valizler hemen verilmeyebilir, valiz beklerken bir dakikayla havaalanı otobüsünü kacirip yarım saat daha yenisini bekleyebilirsin... Madem çok sınırda da saatler keşke birazcık daha erken bir saate alsaydıniz:KK43:ama onda da işten cik,git yetisemeyecektiniz belki de.
Neyse olan olmuş. Yapacak bir şey yok bence

Ya sen takip edildiğini falan mı düşünüyorsun cidden?
Burada az çok vakit geçiren biri senin konularına pek ala denk gelebilir. Ne yapalım denk gelince okumayalım mı?
Valla konu sayısına bakınca vakti çok olan sensin gibi duruyor. Sinir oluyorum millete laf sokup sokup kendisini görmeyen insanlara.

3 saatlik gecikme bence normal bir gecikme.
Bir keresinde Mardin'e gidecektim,havada sis varmis. Uçak biraz alcaldi,bir saat oooyle aynı yerde turladik durduk. Bir saat...böyle şeyler olabilir. Kalkış saati birkaç saat rötar yapabilir. İnerken kontuara uzak yere iner, otobüse bekle,bin,git vs oyalanabilirsin, valizler hemen verilmeyebilir, valiz beklerken bir dakikayla havaalanı otobüsünü kacirip yarım saat daha bekleyebilirsin... Madem çok sınırda da saatler keşke birazcık daha erken bir saate alsaydıniz:KK43:
Ama olan olmuş. Yapacak bir şey yok
3 saat uçağın içinde beklemek normal mi sizce?
Uçtuktan sonra bi sıkıntı olur o ayrı ama uçmadan önce bence normal değil üstelik 15 dk sonra kalkacak diyerek. Madem riskli kalkmayacak en oluru oydu

Burada az çok vakit geçiren biri senin konularına pek ala denk gelebilir. Ne yapalım denk gelince okumayalım mı?
Valla konu sayısına bakınca vakti çok olan sensin gibi duruyor. Sinir oluyorum millete laf sokup sokup kendisini görmeyen insanlara.
Her gün mutlaka en az bir tane eslem konusu oluyor. Görmemek imkansıza yakın yani.

Engellediğim halde kişiler sürekli mesajları okuyup emoji atıyor bu takip değil mi pardon??
Konu benimya hani siz bunu farkedemeyebilirsiniz dikkatli bakarsanız görürsünüz.
Evet bu ara vaktim çok yolda kaldım çünkü zaman geçiriyorum öncesinde 4 aydır konum yok onu da görmüşsünüzdür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X