Buralarda mesleğe göre diziliyorduk di mi? Unutmuşum ben. Ben sıraya girdim.Sus kız ezik ezik örtmen güzellemesi yapıyorsun. Dur şimdi daha önemli important personlar var gel yanımda bekle sıra bize gelince dürterim seni ben.djfjfkfkfk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buralarda mesleğe göre diziliyorduk di mi? Unutmuşum ben. Ben sıraya girdim.Sus kız ezik ezik örtmen güzellemesi yapıyorsun. Dur şimdi daha önemli important personlar var gel yanımda bekle sıra bize gelince dürterim seni ben.djfjfkfkfk
Meslek artı medeni durum cnm. Evliler ön sırada bu kuralı ben koydum su an eslem bekar oldugu icinBuralarda mesleğe göre diziliyorduk di mi? Unutmuşum ben. Ben sıraya girdim.Eslem'e göre ev hanımları en sonda olacak.
Ohoooo her şeyde de geriye itiliyorum. Ben de bekarım.Meslek artı medeni durum cnm. Evliler ön sırada bu kuralı ben koydum su an eslem bekar oldugu icin![]()
Herşeyi de söylemesek… 3 cocuk cıkardım şeyimden yazsan öne geçicen kim ne bilecek gelip kontrol mu etcez be!!!!Ohoooo her şeyde de geriye itiliyorum. Ben de bekarım.![]()
Dur daha evleneceğim, çeyiz konusundan başlayıp kayınvalide konusundan çıkacağım. O zaman yalanım ortaya çıkar. Tutarlı bir insanımdır. Bdv'yi konularımla donatmaya benim de hakkım yok mu? Sorarım size?Herşeyi de söylemesek… 3 cocuk cıkardım şeyimden yazsan öne geçicen kim ne bilecek gelip kontrol mu etcez be!!!!
Ben hepinizin yerine gecikirim, işim ne zaten çalışmıyorum.Very importantlardan biri de benim ulen!
Ben 3 saat geciksem kim girecek derslerime? Minik nesillerimiz eğitimsiz mi kalsın?![]()
Bırakın da ben karar vereyim konuyu niye açtığıma:)yani tabi siz de beyin ameliyati yapiyorsaniz important personsinizdir. siz olmayinca insanlar olecekse falan. ama sanmiyorum oyle oldugunu. cikarim sadece
yerinizde olsam uzatmam. cunku kendi yerimde olunca cok uzatirim. haksiz oldugunuzu kabul edip “bi anlik sinirle acmisim konuyu” falan demeniz daha makul. cunku hayati boyle yasiyorsaniz sizin icin zor.
HahaSağlıkçıyım dediğinize göreeee, hekim değilsiniz.dkfkfkf
Öyle olsanız S sassyassyy e cevap olarak ben dohtorum taaam mı en important person benim derdinizdkfkf
Muhtemelen sekreter en iyi ihtimalle hemşiresiniz… noo maalesef size importantpersonnnn
Aa estagfurullah öyle demeyin ben o important olayına karşıyım:)Ben hepinizin yerine gecikirim, işim ne zaten çalışmıyorum.İşim yok ama kocam var oradan bir artı alabilirim belki.
![]()
Onu important person diyen arkadaşa söyleyin ben mesleğe göre important ayrımı yapmadımkiBuralarda mesleğe göre diziliyorduk di mi? Unutmuşum ben. Ben sıraya girdim.Eslem'e göre ev hanımları en sonda olacak.
sondan bir onceye muhendisler koyulursa sevinicem, ucak rotar yapinca olsun biraz bilgisayari kapatip uyuruz. hic sorun degil ciddenBuralarda mesleğe göre diziliyorduk di mi? Unutmuşum ben. Ben sıraya girdim.Eslem'e göre ev hanımları en sonda olacak.
Su an g.tmden uydurdugum sıralamayı acıklıyorumsondan bir onceye muhendisler koyulursa sevinicem, ucak rotar yapinca olsun biraz bilgisayari kapatip uyuruz. hic sorun degil cidden![]()