• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mağdur ettiler nereye şikayet edebilirim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sus kız ezik ezik örtmen güzellemesi yapıyorsun. Dur şimdi daha önemli important personlar var gel yanımda bekle sıra bize gelince dürterim seni ben.djfjfkfkfk
Buralarda mesleğe göre diziliyorduk di mi? Unutmuşum ben. Ben sıraya girdim. :KK45: Eslem'e göre ev hanımları en sonda olacak.

Herşeyi de söylemesek… 3 cocuk cıkardım şeyimden yazsan öne geçicen kim ne bilecek gelip kontrol mu etcez be!!!!
Dur daha evleneceğim, çeyiz konusundan başlayıp kayınvalide konusundan çıkacağım. O zaman yalanım ortaya çıkar. Tutarlı bir insanımdır. Bdv'yi konularımla donatmaya benim de hakkım yok mu? Sorarım size? :KK52:

Sikayet var ve cimere bir cok firma kurum şikayet ettim. Genel olarak hepsinden de geri donus aldim. Telafi edildi. Ama konu pegasus olunca bilemiyorum.

yani tabi siz de beyin ameliyati yapiyorsaniz important personsinizdir. siz olmayinca insanlar olecekse falan. ama sanmiyorum oyle oldugunu. cikarim sadece :KK66:

yerinizde olsam uzatmam. cunku kendi yerimde olunca cok uzatirim. haksiz oldugunuzu kabul edip “bi anlik sinirle acmisim konuyu” falan demeniz daha makul. cunku hayati boyle yasiyorsaniz sizin icin zor.
Bırakın da ben karar vereyim konuyu niye açtığıma:)
Çıkarımlarınızla iyi geceler diliyorum🙋‍♀️

Buralarda mesleğe göre diziliyorduk di mi? Unutmuşum ben. Ben sıraya girdim. :KK45: Eslem'e göre ev hanımları en sonda olacak.
Onu important person diyen arkadaşa söyleyin ben mesleğe göre important ayrımı yapmadımki🙃

Kızlar cidden eğlenecek yer arıyorsunuz çok komiksiniz ben de baya eğlendim hepinize iyi geceler diliyorum🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️😃

sondan bir onceye muhendisler koyulursa sevinicem, ucak rotar yapinca olsun biraz bilgisayari kapatip uyuruz. hic sorun degil cidden :D

sondan bir onceye muhendisler koyulursa sevinicem, ucak rotar yapinca olsun biraz bilgisayari kapatip uyuruz. hic sorun degil cidden :KK70:
Su an g.tmden uydurdugum sıralamayı acıklıyorum
İmportant person sıralı liste
Babası cerrah olan miyendiz kadınlar
Cerrahlar
hakim-savcılar
Örtmen ve hemşireler
Otrera haric doktorlar (otrerayı cerrah statüsüne ekledim) eslem doktor oldugu icin doktorları sona ekledim
Eğitim ve sağlık sektörü birbirine girmesin die de onları aynı sıraya ekledim tşkkrlr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X