- 28 Mart 2020
- 21.350
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.819
- 598
Dışkınızı suyla gideremiyorken niye bu yaşında 2 çocuk annesi oldun? Bu hijyensizlikle nasıl oldun sorusu da merak konusu.Banka hesaplarimiz dolu ama tuvalete gidecek suymuz yok . Ben diyim var yemez siz diyin var yer
Evet sosyal bilgiler ogretmeniEşiniz kaç yaşında üni mezunu mu ?
Aklı beş karış havada dediklerinin tam karşılığısın.Halbuki 5 çocuk yaparım demistim tanistigimda bu adamla
Devamli annemlere gidip geliyorum halbuki cok temiz biriyimdirDışkınızı suyla gideremiyorken niye bu yaşında 2 çocuk annesi oldun? Bu hijyensizlikle nasıl oldun sorusu da merak konusu.
Halbuki 5 çocuk yaparım demistim tanistigimda bu adamla
Bu hızla yapabilirsin bence 5 taneyiHalbuki 5 çocuk yaparım demistim tanistigimda bu adamla
Günde 10 kere tuvalete gidiyoruz. 10 kere annenlere mi gidiyorsun 2 çocukla?Devamli annemlere gidip geliyorum halbuki cok temiz biriyimdir
Hanimefendi bu cesareti nerden buluyordunuz yurek mi yediniz acaba niye bu sekilde konusuyorsunuz ben derdimi anlatiyorim size konu akil ise askin akli yoktur.Aklı beş karış havada dediklerinin tam karşılığısın.
Sende çok normal değilsin haniHalbuki 5 çocuk yaparım demistim tanistigimda bu adamla
Kuyu var kuyuGünde 10 kere tuvalete gidiyoruz. 10 kere annenlere mi gidiyorsun 2 çocukla?
Ney?askin akli yoktur.
Hayir annemler yakin bize gun icerisinde onlara gidiyorum annem de sen bu bu adamla nasil evlendin diyorGünde 10 kere tuvalete gidiyoruz. 10 kere annenlere mi gidiyorsun 2 çocukla?
Aşkın aklı olmazsa kaynananın evinde elektriksiz susuz kalırsın. Kocanın inadindan çocuğun sağlığını kaybeder ve böyle ses cikaramadan oturur kalırsın.Hanimefendi bu cesareti nerden buluyordunuz yurek mi yediniz acaba niye bu sekilde konusuyorsunuz ben derdimi anlatiyorim size konu akil ise askin akli yoktur.
Cok kafa aciyorsun senBu hızla yapabilirsin bence 5 taneyi
Cocugun suan cok iyi daha once boyle bir hastalik geciridk tekrari olmadi çok şükürAşkın aklı olmazsa kaynananın evinde elektriksiz susuz kalırsın. Kocanın inadindan çocuğun sağlığını kaybeder ve böyle ses cikaramadan oturur kalırsın.
Biz niye izin verdik de demeliler.Hayir annemler yakin bize gun icerisinde onlara gidiyorum annem de sen bu bu adamla nasil evlendin diyor
Sadece aşkın mı aklı yokHanimefendi bu cesareti nerden buluyordunuz yurek mi yediniz acaba niye bu sekilde konusuyorsunuz ben derdimi anlatiyorim size konu akil ise askin akli yoktur.
Nasil ogretmen olmus o ay. Toplumun seviyesi gittikce niye dusuyor belli olduEvet sosyal bilgiler ogretmeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?