- 28 Mart 2020
- 21.343
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.782
- 598
Hiç, çocuğu bronşit olup buhar makinesi kullanması gerekirken kullanamayan annenin çaresizliği ve üzüntüsünü taşımıyorsun.Cok kafa aciyorsun sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç, çocuğu bronşit olup buhar makinesi kullanması gerekirken kullanamayan annenin çaresizliği ve üzüntüsünü taşımıyorsun.Cok kafa aciyorsun sen
Sadece aşkın mı aklı yo
Hanimefendi bu cesareti nerden buluyordunuz yurek mi yediniz acaba niye bu sekilde konusuyorsunuz ben derdimi anlatiyorim size konu akil ise askin akli yoktur.
kaynanası baksın alt kattaki.Küçük cocuklari ne yapsın mesela? Çalışırken onlar evde tek kalacak herhalde sizin aklınıza göre
Suan asik degilim ztnSadece aşkın mı aklı yok
Ben sirf vu yüzden tekrar doktoruma gidip yatis vermesi gerektgini durmumun ozetini anlattim ve biz hastanede yattikHiç, çocuğu bronşit olup buhar makinesi kullanması gerekirken kullanamayan annenin çaresizliği ve üzüntüsünü taşımıyorsun.
Kedi kumu gibi bir alternatif de var.Kuyu var kuyu![]()
Suan asik degilim ztn
Ben sirf vu yüzden tekrar doktoruma gidip yatis vermesi gerektgini durmumun ozetini anlattim ve biz hastanede yattik
Kizlar sanirim gorumcem burada da yakami birakmadi geldi uc aydir ikiz cocuklariyla tepemize bindi durum anlattigim gib ztn 3 aydir bu durumda burda ve cok memnun kocasi ile bilerek tartisip bana sonrasinda bilerek yaptim aslinda biliyormsn sana gicigim benim hizmetimi goreceksin cocuklarimin birtanesine bakacaksin dedi benim imi cocugum var oldu uc evine de gitmiyor. Ustelik butun 6 gorumcem de gelsi yemek bilasiklar derken cok yoruldum hic yardim etmiyorlar afedersiniz kiclarinda yumurta var sanki anca yiyip icsinler cok sikildim onlardan beni hep elstiriyorlar ayy onlari gectim de su ikiz cocugu olan meymenetsiz gitson de evinde daha kalicagini söylüyor pis mikrop yakaynanası baksın alt kattaki.
sanat galerisi miKayinpederim aliyor ustunr emekli maasi var galerisi var
Yok arabasanat galerisi mi
görumce ben mi oluyorumKizlar sanirim gorumcem burada da yakami birakmadi geldi uc aydir ikiz cocuklariyla tepemize bindi durum anlattigim gib ztn 3 aydir bu durumda burda ve cok memnun kocasi ile bilerek tartisip bana sonrasinda bilerek yaptim aslinda biliyormsn sana gicigim benim hizmetimi goreceksin cocuklarimin birtanesine bakacaksin dedi benim imi cocugum var oldu uc evine de gitmiyor. Ustelik butun 6 gorumcem de gelsi yemek bilasiklar derken cok yoruldum hic yardim etmiyorlar afedersiniz kiclarinda yumurta var sanki anca yiyip icsinler cok sikildim onlardan beni hep elstiriyorlar ayy onlari gectim de su ikiz cocugu olan meymenetsiz gitson de evinde daha kalicagini söylüyor pis mikrop ya
Aslinda cocuklariyla cok ilgili bir babaAma cocugunuza bunlari yasatan adam simdi baba olmus oluyor öyle mi..
Anlamadımgörumce ben mi oluyorum
elti olmak istiyorum ben mümkünse, görümce değil.
Bekarsan bir kayincom var kendisi basak burcudurgörumce ben mi oluyorum
elti olmak istiyorum ben mümkünse, görümce değil.
Sizin çocuklar kaç yaşında?Kizlar sanirim gorumcem burada da yakami birakmadi geldi uc aydir ikiz cocuklariyla tepemize bindi durum anlattigim gib ztn 3 aydir bu durumda burda ve cok memnun kocasi ile bilerek tartisip bana sonrasinda bilerek yaptim aslinda biliyormsn sana gicigim benim hizmetimi goreceksin cocuklarimin birtanesine bakacaksin dedi benim imi cocugum var oldu uc evine de gitmiyor. Ustelik butun 6 gorumcem de gelsi yemek bilasiklar derken cok yoruldum hic yardim etmiyorlar afedersiniz kiclarinda yumurta var sanki anca yiyip icsinler cok sikildim onlardan beni hep elstiriyorlar ayy onlari gectim de su ikiz cocugu olan meymenetsiz gitson de evinde daha kalicagini söylüyor pis mikrop ya
başak burçlarına bayıldığımı nerden bildinizBekarsan bir kayincom var kendisi basak burcudur
Ne kadar küçük ? Yaşlarına girdiler mi birkaç aylıklar mı?
Hissetimbaşak burçlarına bayıldığımı nerden bildiniz![]()