Varlığını reddederek. Tamamen görmezden geliyorum ben. Böylece "bütün dünya buna inansa hayat bayram olsa" modunda geziyorumŞöyle ki iş arkadaşım sürekli çalışma şartlarından şikayetçi. En kötü sınıf ona verilir, en zor öğrenci onunkidir. Hep başına zor bir iş gelir. Hep o, hep o! Kastendir genelde. Şansıma küseym de değil. Halbuki hiç öyle değil, aşırı kendini kurtarmayı bilen biri. Derdi ağlamak, sızlamak, başkasına şutlamakkk!
Hayatta kalamıyorum, çok yoruluyorum, tükeniyorum. Böyle zor kişiliklerle nasıl baş ediyorsunuz?
Böyle kişilerden kaçarak huzur buluyorumŞöyle ki iş arkadaşım sürekli çalışma şartlarından şikayetçi. En kötü sınıf ona verilir, en zor öğrenci onunkidir. Hep başına zor bir iş gelir. Hep o, hep o! Kastendir genelde. Şansıma küseym de değil. Halbuki hiç öyle değil, aşırı kendini kurtarmayı bilen biri. Derdi ağlamak, sızlamak, başkasına şutlamakkk!
Hayatta kalamıyorum, çok yoruluyorum, tükeniyorum. Böyle zor kişiliklerle nasıl baş ediyorsunuz?
Maalesef her yerdeler. Önceki görev yerimde ben de denk gelmiştim. Okulu beğenmediği için her gün kaymakama çıkıyordu. Ne yaptı etti kendini merkez bir ilçeye aldırttı. Her şeyden şikayetlenirdi. Uzak durmayı tercih ettim hmm öyle mi deyip geçtim. İlgiyi çok seviyorlar ve iyi bir dinleyici olursanız daha da çok anlatıyorlar. O da böyle biri işte deyip umursamamak kendi dinginliğimiz için daha iyi. Yani bir kulağımızdan girip diğerinden çıkmalıŞöyle ki iş arkadaşım sürekli çalışma şartlarından şikayetçi. En kötü sınıf ona verilir, en zor öğrenci onunkidir. Hep başına zor bir iş gelir. Hep o, hep o! Kastendir genelde. Şansıma küseym de değil. Halbuki hiç öyle değil, aşırı kendini kurtarmayı bilen biri. Derdi ağlamak, sızlamak, başkasına şutlamakkk!
Ay okurken enerjimi emcüklediŞöyle ki iş arkadaşım sürekli çalışma şartlarından şikayetçi. En kötü sınıf ona verilir, en zor öğrenci onunkidir. Hep başına zor bir iş gelir. Hep o, hep o! Kastendir genelde. Şansıma küseym de değil. Halbuki hiç öyle değil, aşırı kendini kurtarmayı bilen biri. Derdi ağlamak, sızlamak, başkasına şutlamakkk!
"Ay o da bir şey mi?" şeklinde miSadece dinliyormuş gibi yapiyorum ya da bende sanki daha kötüsü varmış gibi daliyorum lafa
Hayatınızdan çıkararak benim hayati hep olumsuz goren kendini dunyanin en sanssiz insani goren benimde kendimi oyls gormem icin ugrasan bir arkadasim vardi baktim ben zaten karamsarken iyice karamsarlaşıyorum dedim bu boylebolmayacak arkadasligimi biturne karari aldimŞöyle ki iş arkadaşım sürekli çalışma şartlarından şikayetçi. En kötü sınıf ona verilir, en zor öğrenci onunkidir. Hep başına zor bir iş gelir. Hep o, hep o! Kastendir genelde. Şansıma küseym de değil. Halbuki hiç öyle değil, aşırı kendini kurtarmayı bilen biri. Derdi ağlamak, sızlamak, başkasına şutlamakkk!
Evet evet. Hic karsi tarafa firsat verme"Ay o da bir şey mi?" şeklinde mi
Ben de zaten yani enerji bombası, sevgi pıtırcığı değilim ki. Zaten halim yok. Yani günüm kötüleşiyoHayatınızdan çıkararak benim hayati hep olumsuz goren kendini dunyanin en sanssiz insani goren benimde kendimi oyls gormem icin ugrasan bir arkadasim vardi baktim ben zaten karamsarken iyice karamsarlaşıyorum dedim bu boylebolmayacak arkadasligimi biturne karari aldim
Görmezden gelerek tabiki deŞöyle ki iş arkadaşım sürekli çalışma şartlarından şikayetçi. En kötü sınıf ona verilir, en zor öğrenci onunkidir. Hep başına zor bir iş gelir. Hep o, hep o! Kastendir genelde. Şansıma küseym de değil. Halbuki hiç öyle değil, aşırı kendini kurtarmayı bilen biri. Derdi ağlamak, sızlamak, başkasına şutlamakkk!
Görüşmeyerek :) en acilinden gerekirse benimle muhattap olmayın diyerek uzaklaşın yoksa tüm hayat enerjinizi çeker böyle enerji vampirleriŞöyle ki iş arkadaşım sürekli çalışma şartlarından şikayetçi. En kötü sınıf ona verilir, en zor öğrenci onunkidir. Hep başına zor bir iş gelir. Hep o, hep o! Kastendir genelde. Şansıma küseym de değil. Halbuki hiç öyle değil, aşırı kendini kurtarmayı bilen biri. Derdi ağlamak, sızlamak, başkasına şutlamakkk!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?