Mağdurum edebiyatçısıyla mücadele

janejune

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
668
1.268
113
45
Şöyle ki iş arkadaşım sürekli çalışma şartlarından şikayetçi. En kötü sınıf ona verilir, en zor öğrenci onunkidir. Hep başına zor bir iş gelir. Hep o, hep o! Kastendir genelde. Şansıma küseym de değil. Halbuki hiç öyle değil, aşırı kendini kurtarmayı bilen biri. Derdi ağlamak, sızlamak, başkasına şutlamakkk!
Hayatta kalamıyorum, çok yoruluyorum, tükeniyorum. Böyle zor kişiliklerle nasıl baş ediyorsunuz?

Varlığını reddederek. Tamamen görmezden geliyorum ben. Böylece "bütün dünya buna inansa hayat bayram olsa" modunda geziyorum

Böyle kişilerden kaçarak huzur buluyorum size de tavsiye ederim ...

I
Maalesef her yerdeler. Önceki görev yerimde ben de denk gelmiştim. Okulu beğenmediği için her gün kaymakama çıkıyordu. Ne yaptı etti kendini merkez bir ilçeye aldırttı. Her şeyden şikayetlenirdi. Uzak durmayı tercih ettim hmm öyle mi deyip geçtim. İlgiyi çok seviyorlar ve iyi bir dinleyici olursanız daha da çok anlatıyorlar. O da böyle biri işte deyip umursamamak kendi dinginliğimiz için daha iyi. Yani bir kulağımızdan girip diğerinden çıkmalı

Ay okurken enerjimi emcükledi

Hayatınızdan çıkararak benim hayati hep olumsuz goren kendini dunyanin en sanssiz insani goren benimde kendimi oyls gormem icin ugrasan bir arkadasim vardi baktim ben zaten karamsarken iyice karamsarlaşıyorum dedim bu boylebolmayacak arkadasligimi biturne karari aldim

Mağdurum edebiyatı yapanlar
Fırsatını bulursa en büyük mağduriyetin sebebi olurlar
O yüzden fırsat vermeyin hazır cevap olun karşı gelin
Ya adam gibi çalışsın yada def olup gitsin

Ben de zaten yani enerji bombası, sevgi pıtırcığı değilim ki. Zaten halim yok. Yani günüm kötüleşiyo

Magduru daha cak magdur etme.evet haklisin nabacan buda senin kaderin bahtsizzz arkadasimmm diyip sarılıp telkinde bulunacan .sonrada saglikliyiz şükret diyecen bi dene

Görmezden gelerek tabiki de

Görüşmeyerek :) en acilinden gerekirse benimle muhattap olmayın diyerek uzaklaşın yoksa tüm hayat enerjinizi çeker böyle enerji vampirleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…