magdurummmm

madurr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
14
1
1
46
Selam arkadaslar 6 aylık bir ilişkim var birlikte yaşıyoruz ben 35 o 50 yaşında iyi anlaşıyoruz ama tipik türk erkeği ne kadar modern olsada arasıra doğal olarak tartışıyoruz sonra geçiyor biraz sinirli biri dün sabah uyandım beli ağrıyor doktora gitmiyor dünde agridan uyuyamamis doktora gidelim dedim bir sinir bir küfür birşeyleriv yere atmalar falan bende sakin ol dedim yok sen bana öyle böyle konusamazsin falan neyse işim var dedim anneme gittim bugün eve geldim temizlik yapıyor selam dedim ne konuştu ne doğru düzgün yüzüme bakıyor ben mutfakta o oturma odasında konuşmuyoruz kendine yemek yaptı yedi bu arada bunu bir kız aradı ısrarla mesajlar falan onları göremedim o taraklarda bezi yok ama hala mutfaktayim ne yapayım ben şimdi gönül topla esyani git diyor

gönlün doğru söylüyor topla eşyanı git

adam çoktan huysuz koca triplerine girmiş.
hayatına biri mi girdi bilemeyiz, ama bence de o evden henüz temelli ayrılmasan bile birkaç gün annende,arkadaşında falan kal.
ona da nereye gittiğini söyleme.bakalım hatasını anlayacak mı?

Şu evlenmeden birlikte yaşamyanlara şaşıyorum yaaa

Elli yaşında, bir kız ısrarla arıyor, açmıyor, size trip atmalar falan başlamış, evli değilsiniz ve aynı evdesiniz. Sanırım sizden hevesini almaya başlamış, birlikte yaşayacak başka birini bulmuş gibi geldi bana...

o bel ağrısı yaşlılıktandır malum 50 yaş kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…