gönlün doğru söylüyor topla eşyanı gitSelam arkadaslar 6 aylık bir ilişkim var birlikte yaşıyoruz ben 35 o 50 yaşında iyi anlaşıyoruz ama tipik türk erkeği ne kadar modern olsada arasıra doğal olarak tartışıyoruz sonra geçiyor biraz sinirli biri dün sabah uyandım beli ağrıyor doktora gitmiyor dünde agridan uyuyamamis doktora gidelim dedim bir sinir bir küfür birşeyleriv yere atmalar falan bende sakin ol dedim yok sen bana öyle böyle konusamazsin falan neyse işim var dedim anneme gittim bugün eve geldim temizlik yapıyor selam dedim ne konuştu ne doğru düzgün yüzüme bakıyor ben mutfakta o oturma odasında konuşmuyoruz kendine yemek yaptı yedi bu arada bunu bir kız aradı ısrarla mesajlar falan onları göremedim o taraklarda bezi yok ama hala mutfaktayim ne yapayım ben şimdi gönül topla esyani git diyor
İzabel tam seni etiketleycektim valla gel gırgır var diyeHiç inanmadım konuya
Çekik gözlüm ben inandım. Safmıyım acabaHiç inanmadım konuya
Hiç inanmadım konuya
Teşekkür ederimBencede topla eşyanı git zaten evlide değilsin. Kurtul gitsin genceciksin ona mı kaldın
Şu evlenmeden birlikte yaşamyanlara şaşıyorum yaaaSelam arkadaslar 6 aylık bir ilişkim var birlikte yaşıyoruz ben 35 o 50 yaşında iyi anlaşıyoruz ama tipik türk erkeği ne kadar modern olsada arasıra doğal olarak tartışıyoruz sonra geçiyor biraz sinirli biri dün sabah uyandım beli ağrıyor doktora gitmiyor dünde agridan uyuyamamis doktora gidelim dedim bir sinir bir küfür birşeyleriv yere atmalar falan bende sakin ol dedim yok sen bana öyle böyle konusamazsin falan neyse işim var dedim anneme gittim bugün eve geldim temizlik yapıyor selam dedim ne konuştu ne doğru düzgün yüzüme bakıyor ben mutfakta o oturma odasında konuşmuyoruz kendine yemek yaptı yedi bu arada bunu bir kız aradı ısrarla mesajlar falan onları göremedim o taraklarda bezi yok ama hala mutfaktayim ne yapayım ben şimdi gönül topla esyani git diyor
Saolasin şekerim tam benlik ama bugün pek keyfim yok hastayımİzabel tam seni etiketleycektim valla gel gırgır var diyeartık ben de ustalaştım fakelerde sanırım
Hastayım biraz ondan olabilirneden fake olduğunu düşündünüz?
o bel ağrısı yaşlılıktandır malum 50 yaş kolay değilSelam arkadaslar 6 aylık bir ilişkim var birlikte yaşıyoruz ben 35 o 50 yaşında iyi anlaşıyoruz ama tipik türk erkeği ne kadar modern olsada arasıra doğal olarak tartışıyoruz sonra geçiyor biraz sinirli biri dün sabah uyandım beli ağrıyor doktora gitmiyor dünde agridan uyuyamamis doktora gidelim dedim bir sinir bir küfür birşeyleriv yere atmalar falan bende sakin ol dedim yok sen bana öyle böyle konusamazsin falan neyse işim var dedim anneme gittim bugün eve geldim temizlik yapıyor selam dedim ne konuştu ne doğru düzgün yüzüme bakıyor ben mutfakta o oturma odasında konuşmuyoruz kendine yemek yaptı yedi bu arada bunu bir kız aradı ısrarla mesajlar falan onları göremedim o taraklarda bezi yok ama hala mutfaktayim ne yapayım ben şimdi gönül topla esyani git diyor
Çok geçmiş olsun, benim de uykum geldi zaten okumaktanSaolasin şekerim tam benlik ama bugün pek keyfim yok hastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?