- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
Saolasin canımÇok geçmiş olsun, benim de uykum geldi zaten okumaktan
Hastayım biraz ondan olabilir
Valla hastayım bi an fake olacağı aklıma geldi okadar yanlış anlamayınben ciddi olarak sormuştum aslında. hani bizim mi kaçırdıgımız bir nokta var diye düşündüm.
eski işyerimde bu yaşlarda bir abla vardı böyle 50 li yaşlarda sevgilisiyle beraber yaşayan.hatta o mu açtı diye aklıma gelmedi de değil..
olabiliyor böyle şeyler.
geç oldu ama ben de geldimİzabel tam seni etiketleycektim valla gel gırgır var diyeartık ben de ustalaştım fakelerde sanırım
Hoşgeldingeç oldu ama ben de geldim
35e 50 meselesine çok takılamıcam da insan o yaştan sonra birlikte yaşayıp kimsenin kahrını çekmek istemez diye düşünüyorum. ya basar nikahı ya da kafası rahat bi şekilde yaşar. biraz mantık hatası var sanki konuda ya da eksik... o yüzden ben de öyle düşünüyorumHoşgeldin, ben fake olduğunu düşündüm ama çoğu kişi öyle değil diyor bekleyip göreceğiz bakalım zaman ne getirecek ilk fake iddiam hadi bakalım.
Girizgahı bile tuhafıma gitti benim, selam arkadaşlar demesi o yaştaki bir bayanın hitap cümlesi olabilir mi ben yeniyim kknın müdavimlerine sormak lazım35e 50 meselesine çok takılamıcam da insan o yaştan sonra birlikte yaşayıp kimsenin kahrını çekmek istemez diye düşünüyorum. ya basar nikahı ya da kafası rahat bi şekilde yaşar. biraz mantık hatası var sanki konuda ya da eksik... o yüzden ben de öyle düşünüyorum
iyice bi analiz etmek lazımGirizgahı bile tuhafıma gitti benim, selam arkadaşlar demesi o yaştaki bir bayanın hitap cümlesi olabilir mi ben yeniyim kknın müdavimlerine sormak lazım
adam çoktan huysuz koca triplerine girmiş.
hayatına biri mi girdi bilemeyiz, ama bence de o evden henüz temelli ayrılmasan bile birkaç gün annende,arkadaşında falan kal.
ona da nereye gittiğini söyleme.bakalım hatasını anlayacak mı?
Öyle arayacak bir tip değil sabah konuşup durumu netlestirmek istiyorum belirsizlik yoruyor suan evde kendimi emanet gibi hissediyorum ve yatamiyorum sandalyede oturuyorum o öküz afedersiniz yattı yemek yaptı karşımda yedi buyur bile demediKonuya zerre kadar inanmadim. 4 sayfa yazıya bile tenezzül edip cvp vermemissiniz. . Nasıl iyi mi izlemesi ordan. .
Her neyse yinede yorumumu yapayım
Kolay gelsin size arkadasinizla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?