magdurummmm

6 ay birlikte yaşamqya başlayı, üstüne bi de böyle bağırışmaya gelmek için kısa bi süre

Hastayım biraz ondan olabilir

ben ciddi olarak sormuştum aslında. hani bizim mi kaçırdıgımız bir nokta var diye düşündüm.
eski işyerimde bu yaşlarda bir abla vardı böyle 50 li yaşlarda sevgilisiyle beraber yaşayan.hatta o mu açtı diye aklıma gelmedi de değil..
olabiliyor böyle şeyler.

Valla hastayım bi an fake olacağı aklıma geldi okadar yanlış anlamayın

35 yaşında bir bayanın bu denli davranışlara karşılık olarak gönlünü dinleyip çoktan gitmesi gerekirdi bana göre .

Hoşgeldin , ben fake olduğunu düşündüm ama çoğu kişi öyle değil diyor bekleyip göreceğiz bakalım zaman ne getirecek ilk fake iddiam hadi bakalım.
35e 50 meselesine çok takılamıcam da insan o yaştan sonra birlikte yaşayıp kimsenin kahrını çekmek istemez diye düşünüyorum. ya basar nikahı ya da kafası rahat bi şekilde yaşar. biraz mantık hatası var sanki konuda ya da eksik... o yüzden ben de öyle düşünüyorum

Girizgahı bile tuhafıma gitti benim, selam arkadaşlar demesi o yaştaki bir bayanın hitap cümlesi olabilir mi ben yeniyim kknın müdavimlerine sormak lazım

Konuya zerre kadar inanmadim. 4 sayfa yazıya bile tenezzül edip cvp vermemissiniz. . Nasıl iyi mi izlemesi ordan. .
Her neyse yinede yorumumu yapayım
Kolay gelsin size arkadasinizla

Konuya zerre kadar inanmadim. 4 sayfa yazıya bile tenezzül edip cvp vermemissiniz. . Nasıl iyi mi izlemesi ordan. .
Her neyse yinede yorumumu yapayım
Kolay gelsin size arkadasinizla
Öyle arayacak bir tip değil sabah konuşup durumu netlestirmek istiyorum belirsizlik yoruyor suan evde kendimi emanet gibi hissediyorum ve yatamiyorum sandalyede oturuyorum o öküz afedersiniz yattı yemek yaptı karşımda yedi buyur bile demedi

Nasil?
Siz 35, ve o 50 yasinda??
Dogrumu okudum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…