Mağdur neden sana değer vermeyen biriyle birliktesin bırak çek git
Hani çocuk olur bişey olurda gidilmez sende oda yok
kedidir o kediSelam arkadaslar 6 aylık bir ilişkim var birlikte yaşıyoruz ben 35 o 50 yaşında iyi anlaşıyoruz ama tipik türk erkeği ne kadar modern olsada arasıra doğal olarak tartışıyoruz sonra geçiyor biraz sinirli biri dün sabah uyandım beli ağrıyor doktora gitmiyor dünde agridan uyuyamamis doktora gidelim dedim bir sinir bir küfür birşeyleriv yere atmalar falan bende sakin ol dedim yok sen bana öyle böyle konusamazsin falan neyse işim var dedim anneme gittim bugün eve geldim temizlik yapıyor selam dedim ne konuştu ne doğru düzgün yüzüme bakıyor ben mutfakta o oturma odasında konuşmuyoruz kendine yemek yaptı yedi bu arada bunu bir kız aradı ısrarla mesajlar falan onları göremedim o taraklarda bezi yok ama hala mutfaktayim ne yapayım ben şimdi gönül topla esyani git diyor
Canım belki adam zengin, belki yakında ölecek paralar da mağğduurr kişisine kalacak ne diye gitsin ki
İmza yokki kalsın. Amca gözünü yumana kadar ne alırsa diye bi şey kalıyo ortada. Onuda yakıştıramıyorumCanım belki adam zengin, belki yakında ölecek paralar da mağğduurr kişisine kalacak ne diye gitsin ki
Öss de bu kadar zor sorular çıkmamıştırSoru 1: 35 yaşında bir kadın 50 yaşında bir dedecikte ne bulur?
Soru 2: 35 yaşında bir kadın 2 evlilik yapmış 50 yaşındaki dedecikte ne bulur?
Soru 3: 35 yaşında bir kafın niye düğün dernek işine girmez de beraber yaşar?
Soru 4: 35 yaşındaki kadının ailesi buna nasıl sessiz kalır?
Soru 5: 50 yaşındaki adamı kızlar niye arasın?
Ben olsam hayr duası istemek için ararım sadece, yaşlı adam ne de olsa.
Nikah yok nasıl kalacak ki paralar.
İmza yokki kalsın. Amca gözünü yumana kadar ne alırsa diye bi şey kalıyo ortada. Onuda yakıştıramıyorum
Tübe de kız niye ölsün daha çocukCanım belki adam zengin, belki yakında ölecek paralar da mağğduurr kişisine kalacak ne diye gitsin ki
Tübe de kız niye ölsün daha çocukyapcekler prostat degilse
Tübe tübee sende ağzını hayra açÇocuk yaparken ya kalp krizi geçirirse
Ne diyorlardı siz gençlere
Marjinalmı
Coolmu
Yorumlariniz için teşekkür ederim bütün gece uyumadim hala aynı durum devam ediyor bu belirsizlik sıkıcı birazdan karsima alıp konuşmayı düşünüyorum başım çok ağrıyor arkadaşlar ne olacaksa olsun artık yeterMağdur neden sana değer vermeyen biriyle birliktesin bırak çek git
Hani çocuk olur bişey olurda gidilmez sende oda yok
Hah işte böyle koy tavrınıYorumlariniz için teşekkür ederim bütün gece uyumadim hala aynı durum devam ediyor bu belirsizlik sıkıcı birazdan karsima alıp konuşmayı düşünüyorum başım çok ağrıyor arkadaşlar ne olacaksa olsun artık yeter
Hah işte böyle koy tavrını[/QUOTE
Üzerini değişti dışarı çıkacak sanırım konusmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?