Nasil?
Siz 35, ve o 50 yasinda??
Dogrumu okudum?
Adam iki kez evlenmiş son evlilik 6 ay sürmüş bakalım gorucez35e 50 meselesine çok takılamıcam da insan o yaştan sonra birlikte yaşayıp kimsenin kahrını çekmek istemez diye düşünüyorum. ya basar nikahı ya da kafası rahat bi şekilde yaşar. biraz mantık hatası var sanki konuda ya da eksik... o yüzden ben de öyle düşünüyorum
sahte değil arkadaslar derlesmek için yazdım içim aciyor yapmayın lütfenKonu sahibi cevap vermeyince sahte olduğunu düşünmeye başlıyorum bende.
Ay ne olur inan kuserimbende hiç inanmadım
nasılsın?Ay ne olur inan kuserim
Sanırım buldu telefonu acmayana kızan adam kendi açmadı ilginç 24 saatte nasıl bulduysa artıkElli yaşında, bir kız ısrarla arıyor, açmıyor, size trip atmalar falan başlamış, evli değilsiniz ve aynı evdesiniz. Sanırım sizden hevesini almaya başlamış, birlikte yaşayacak başka birini bulmuş gibi geldi bana...
Doğru söylüyor sunArada imza olmayınca gitmekte kolay kalmakta
Niye küsüyon biz ne yaptık sana ismin madur konun mağdurumAy ne olur inan kuserim
Gece mesajı pek anlamamışım hastaydimben ciddi olarak sormuştum aslında. hani bizim mi kaçırdıgımız bir nokta var diye düşündüm.
eski işyerimde bu yaşlarda bir abla vardı böyle 50 li yaşlarda sevgilisiyle beraber yaşayan.hatta o mu açtı diye aklıma gelmedi de değil..
olabiliyor böyle şeyler.
Mağdur neden sana değer vermeyen biriyle birliktesin bırak çek gitÖyle arayacak bir tip değil sabah konuşup durumu netlestirmek istiyorum belirsizlik yoruyor suan evde kendimi emanet gibi hissediyorum ve yatamiyorum sandalyede oturuyorum o öküz afedersiniz yattı yemek yaptı karşımda yedi buyur bile demedi
İyimisinMağdur neden sana değer vermeyen biriyle birliktesin bırak çek git
Hani çocuk olur bişey olurda gidilmez sende oda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?