Mahalle dedektifleri

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
820
267
103
34
Arkadaşlar merhaba ben mahalle içerisinde oturuyorum ve karşımızdaki binanın alt kısmında minik minik merdivenler var ve dükkan dibine zamanında müteahhit ters dubleks ev yapmış oradaki bayan yan binadaki bayanlar vs sürekli oturur ve gelene geçene bakarlar vs vs yani ben de bu tarz insanalri sevmiyorum çünkü birçok bayan bir araya gelirse dedikodu kaçınılmaz olur yani öyle ki binadan çıktığınız an gözleri üstünüzde bir 5 saniye bakarlar esim salla umursama orayı yok say diyor ben de şuanda evdeyim iş arıyorum tekim bebek yok kadınların bana dedikleri bisey yok ama ben kendi içimde sanırım oturmalarini biraz takıntı haline getirmisim bunu nasıl aşabilirim hanımlar?

Size ne yahu ?
İnsanların kapılarının önüne de oturmalarına karışmayın bi zahmet.

Hoşlaşmadığınız insanlardan kaçamazsınız. Size laf atıp rahatsızlık vermiyorlarsa yapabileceğiniz bir şey yok.
Aynen hanımefendi alt komşum filan da oturur esim bunu neden takıntı derecesine getirdigimi sordu ki böyle şeyleri evvelden asla takmazdim hani bunu nasıl asabilirim?

Arkadaşlar kadının anlattığını düzgün okumadınız sanırım.Gelip geçeni bakışlarıyla süzüp rahatsız ediyorlarmış.Yani kim olsa rahatsız olur.Ben de olsam gıcık olurdum ancak yapabileceğiniz bir şey yok.Merhaba diyip yolunuza devam edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…