- 21 Nisan 2016
- 820
- 267
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
Size ne yahu ?Arkadaşlar merhaba ben mahalle içerisinde oturuyorum ve karşımızdaki binanın alt kısmında minik minik merdivenler var ve dükkan dibine zamanında müteahhit ters dubleks ev yapmış oradaki bayan yan binadaki bayanlar vs sürekli oturur ve gelene geçene bakarlar vs vs yani ben de bu tarz insanalri sevmiyorum çünkü birçok bayan bir araya gelirse dedikodu kaçınılmaz olur yani öyle ki binadan çıktığınız an gözleri üstünüzde bir 5 saniye bakarlar esim salla umursama orayı yok say diyor ben de şuanda evdeyim iş arıyorum tekim bebek yok kadınların bana dedikleri bisey yok ama ben kendi içimde sanırım oturmalarini biraz takıntı haline getirmisim bunu nasıl aşabilirim hanımlar?
Edepleriyle oturmalarinda sorun yok ama geleni geçeni göz hapsinde bulundururlarsa o sıkıntıSize ne yahu ?
İnsanların kapılarının önüne de oturmalarına karışmayın bi zahmet.
Aynen hanımefendi alt komşum filan da oturur esim bunu neden takıntı derecesine getirdigimi sordu ki böyle şeyleri evvelden asla takmazdim hani bunu nasıl asabilirim?Hoşlaşmadığınız insanlardan kaçamazsınız. Size laf atıp rahatsızlık vermiyorlarsa yapabileceğiniz bir şey yok.
Onlara bakmayarakAynen hanımefendi alt komşum filan da oturur esim bunu neden takıntı derecesine getirdigimi sordu ki böyle şeyleri evvelden asla takmazdim hani bunu nasıl asabilirim?
Sizin bu yaptiginiz ne oluyor? Gelmis burada binanin onunde oturan kadınların dedikodusunu yapiyorsunuz.birçok bayan bir araya gelirse dedikodu kaçınılmaz olur
Aksi gibi evimin cephesi o tarafta ama esim de söyledi bakma alakali olmak dedi kadınlar bunu duymak valla gülerler dediOnlara bakmayarak
Size laf mı atıyorlar ?Edepleriyle oturmalarinda sorun yok ama geleni geçeni göz hapsinde bulundururlarsa o sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?