- 10 Nisan 2014
- 42.764
- 114.281
- 798
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
iyi havalarda ben de dışardan gelince eve çıkmıyorum ya bankta oturuyorum ya kamelya da etrafa bakıyorum.bana da kıl olan komşu var mı ki ha ha ha?arabamın içinde oturup izlesem etrafı belkim kızmazlar o zaman.merdiven başında oturunca kızıyorlarmış baksanaBence senin canın sıkılmış biraz
Tek başına oturuyosan sorun olmaz ama 3 kişiden fazlaysa sıkıntıiyi havalarda ben de dışardan gelince eve çıkmıyorum ya bankta oturuyorum ya kamelya da etrafa bakıyorum.bana da kıl olan komşu var mı ki ha ha ha?arabamın içinde oturup izlesem etrafı belkim kızmazlar o zaman.merdiven başında oturunca kızıyorlarmış baksana
ilk başta tek olsam da 5 dakikaya başka komşu ya geliyor ya ben çağırıyorummmTek başına oturuyosan sorun olmaz ama 3 kişiden fazlaysa sıkıntı
onları beğenmiyor ki bu konuyu da ondan açmış zaten.mahalle profilini beğenmiyorsa taşınacak şikayet etmeyecekGidip sizde merhaba diyin ,belki çok iyi anlasacaksiniz. Büyük ihtimal sizi nerak ediyorlardir
O zaman yandınilk başta tek olsam da 5 dakikaya başka komşu ya geliyor ya ben çağırıyorummm
takıntısı olan kimsenin olmadığı bir yere taşınsın.mesela dün hastanedeydim beklerken diğer hastaları inceledim ne giydiklerine çocuklarına kadar.sonra avm ye gittim orada da yemek yerken yakınımdakilere baktım kahve içerken de etrafı bir kolaçan ettim.gözüm kapalı gezeceksem kimseye bakmayacaksam kimse de bana bakmayacaksa kıyafet bile satın almam ayol.giyerim gri haşortman altımı her yere onla giderim temizlik topuzuyla.insanların insanlara bakması kadar doğal bir olay mı var?O zaman yandın
bizim sitede bekarlara da evlilere de sadece bakıyorlar ne giymiş saçı nasıl kilo almış mı vs diye.annemlerin evindeyse çocuğun evine gelen sevgilisini bile sorguluyorlardı.Onlardan hemen hemen her mahallede var. Seviyorlar böyle şeyleri. Kimisi kendi halinde meraklı melahat modunda takılıyor ama kimileri şu ana babaların “elalem ne der,konu komşu ne der” grubuna giren zehirli gruptan oluyor. “Senin kızı şunla gördüm” diye aile faciası yaratabiliyorlar. Bakarlarsa baksınlar siz hiç oralı olmayın. O tayfa evlilere pek musallat olmuyor genelde. Öğrenci evinde kalanlar daha çok ilgilerini çekiyor onlara sarıyorlar.
Yani şimdi başka yapacağı birşey de yokki. Gözlerini baglayamaz sonuçtaonları beğenmiyor ki bu konuyu da ondan açmış zaten.mahalle profilini beğenmiyorsa taşınacak şikayet etmeyecek
okulda çocuklar bile öğretmenlerini tepeden tırnağa inceleyip bir de eve gidince anlatıyorlar.bundan kaçış yokk.velilerr de kapıda beklerken birbirlerini bir süzüyor.kimşne bir selam verip kimiyle de sohbet ediyoruz ayaküstü.kadınlara ne bakıyorsunn diyecek halimiz yok yaYani şimdi başka yapacağı birşey de yokki. Gözlerini baglayamaz sonuçtabelki tanışınca ön yargısını yener hem de takıntısı da geçer
Dürbün edin bdhdhdiyi havalarda ben de dışardan gelince eve çıkmıyorum ya bankta oturuyorum ya kamelya da etrafa bakıyorum.bana da kıl olan komşu var mı ki ha ha ha?arabamın içinde oturup izlesem etrafı belkim kızmazlar o zaman.merdiven başında oturunca kızıyorlarmış baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?