- Konu Sahibi mrsduzcelee
-
masallah fantezileride baya genismis
önüne nasil gecicenki, ne demisler milletin agzi torba degilki büzesin
is bulsan nekadar güzel olur, büyük sehirlerede baksan:97:
şöyle bir durum varki bu yeşil güzelim doğayı bırakıp büyük şehire gitmek istemiyorum il merkezi yakın buraya orda iş bulabilir eşim gidiş geliş yapar diye düşünüyorum ama ancak askerlikten sonra işte. teşekkür ederim yorumun için.
Önüne geçmeye çalışmayın. Öyle bir girişim yaparsanız daha çok konuşulur mahalleli ve yeni fantazilere yelken açarMalzeme vermeyin.
Eşiniz bu dedikoduları duydu mu duyarsa ne tür tepkiler verir. Üzülür mü. Moralsiz olduğu için yanlış da anlayabilir o yüzden eşinizi hazırlayın. Eşiniz komşularınızın hayal gücünün sınırlarını bilsin yani.
Bunun dışında hiçbir şeyi sallamayın sanki hiç böyle dedikodular yapılmıyormuş gibi davranın. Ne de olsa hem cahil hem de cahil olduğunu bilmeyen insanlar. Cahile laf anlatılır ama cahil olduğunu bilmeyene ne anlatsan boştur.
Bir de benim aklıma şu geldi eşiniz askere gidince tek mi kalacaksınız orada. Çünkü komşularınız pek iyi niyetli gibi gelmedi bana Allah korusun namusunuzla alakalı birşeyler de uydurabilirler. Tek kalmasanız daha iyi olur gibime geliyor.
Kur'anda dedikodunun neden "ölü kardeşinin etini yeme" ye benzetildiğini daha iyi anlıyorum. Gerçi dedikodu olan bir şeyi konuşmak onlar iftira atıyorlar...
eşim de ne yazıkki duydu işte. ve çok üzüldü.
eşim askere gidince annem gelecekti yanıma ama kardeşim üniversiteyi kazandı. gideceği yerde yurt yok ev tutacak öyle olunca da annemde onunla gitmesi gerekecek galiba. bazen görümcem bazen eşimin kuzeni gelir diye düşünüyorum. ama çoğu zaman yalnız kalıcam mecburen.
Bilirim bu kadınlarıı hiç dertleri tasaları yokmuş gibi cam balkon gözetler aaa öylemi olmuşş falanca fişmanca bölemi demişş aa diyip duran insan versiyonu..
Susturmak için katı olcaksınız, yüz vermiceksiniz..
sizden çekindiklerinde dedikodu yapmaya korkarlar..
Ben merhaba merhaba dışında konuşmam pek oturup sohbet ederseniz yüz bulur bu tipler
nasılda evlerinin işleri bitiyo, yemekeri bitiyo, çocuk çoluk felan.. nasılda zaman ayırıyorlar günah sahibi oluyorlar insanların günahlarını alıyorlar.
Ama bil ki etme bulma dünyası..
Binamızda birisi vardı dedikoducunun önde gideniydi..
benim eşimle aram açılmıştı olay oldu duymayan kalmadı sayesinde..
Binamızdan bi kız kocaya kaçtı 7 mah. duydu sayesinde..
sonraa gecen sene onun kızıda kocaya kaçtı hemde hiç istemedikleri birine ölsekde vermeyiz dedikleri birine kaçtıı.
Herkese bolca malzeme çıktı mahalle sırf 1 sene onu konuştu barınamadı burda taşındı gitti..
Ben kime ne dediysem hep başıma geldi demişş eeee bu işler böyledir. ahh almıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?