Mahallede çıkan dedikodular

ayisiltisi

bıdıkkkk
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
401
0
46
İstanbul
Merhabalar arkadaslar öncelikle dogru yeremi konu actım bilmiyorum ama kafam cok karısık suan tek düşüncem bu açıkçası .konuya giriyorum hemen sizi sıkmadan.
benim çok cazgır bi yengem var annemle sıksık tartısırlar ve karsılıklı dairelerde oturuyoruz.işi gücü bizimle ugrasmak yengemin.ben suan birlikte oldugum erkek arkadasımı annemle tanıstırmak istedim ve eve getirdim annesi ile birlikte geldiler annesi beni çok seviyor oda annemle tanışmayı cok istedigini söledigi için geldiler tanısmaya.derken bizim üst kat komsumuz teyze görmüş bize damladı hemen işi öğrendi damat felaN diye.neyse bigün biz evde yokken annemin kuzeni hava teyze var o biz evde yokuz die yengeme gitmiş yengem davet etmiş eve.2si otururken komsu teyzede gelmiş ve baslamışlar benm dedikodumu yapmaya.teyze demiş hava teyzeye ayisiltisinin sevgilisi ve anesi geldi geçen duydunuzmu die. biz aile dostumuzun düğününe gitmiştik sevgilim götürmüştü annemle beni ama aynı binadan komsularımızda gelmişti gece onlarla dönmemizi teklif ettiler bizde kimse bilmesin diye abimlerle gidecegimizi söyledik (diğer abimle).yengem o kadınlara sormuş onları kim getirdi onlar abisiyle gideceklermiş lafını duyunca aramış bütün abimleri sizmi götürdünüz die onlarda hayır demişler derkennnnnnnn bayabir ortalık karısmış .3kişi kadın işleri güçleri yok beni çekiştirmişler.
olanları diğer abimler duydu haliyle.ben isterdimki kendim söyleyeyim hazır olunca ama çıkan dedikodular yüzünden pazar günü ortanca abimle konusmaya karar verdim .bu arada babamız 2 sene önce vefat ettiği için abimlerle konusmam gerekiyor zaten yengemde babasının ölmesini bekliyordu gibi bişe söylemiş çok incildim bu lafına:25: ama ben tam anlamıyla hazır hissetmiyorum tamam seviyorum ama bizim ilişkimiz 4 aylık bir ilişkiydi.annemde söyle abinlere yüzüğünü tak yoksa adını çıkaracaklar diyor.çok kararsız ve çaresiz kaldım napmalıyım:26:

4 aylık ilişkiye zaten böyle annelerin akrabaların karışıp haşır neşir olunmasını doğru bulmuyorum.

Bi kere zaten anneleri tanıştırarak işin kontrolden çıkmasına sebep olmuşsunuz.

vay be ne acımasız insanlar var oysa ona ne ki hem ön ayak olması gerekirken ortalık bulandırıo

benim tavsiyem abilernle konuş durumunu açıkca anlat ne yapmak istiyosan tabi
hayırlısı tatlım:9

uf insanların ne kadar boş vakti var ya
işleri güçleri yok seninle mi uğraşıyolar?
bu ne basitlik, ne ucubelik?
bi de herkesi aramış tek tek... Hey Allahım!

şöyleki bundan önceki ilişkimde 4yıl sürdü ve çok gizli kapaklıydı kimse bilmiyordu sadece ben 4yıl yaşadım ama sonunda çok yıprnadım çok acı seyler yasadım aldatıldım üstelik hiç olmaz derken günlerce ağladım kendime gelemedim annem bu halimi görünce çok üzüldü tüm arkadaslarım cevrem çok sasırmıstı benm o halime.sonra şehir degiştirmeyi kafama koymusken hiç ummadıgım anda olmaz dediğim bir zamanda çıktı karsıma ve gercekten ciddi anlamda heycanlandırdı beni .niyetinin çok ciddi oldugu zaten belliydi annesi benmle tanısmayı çok istiyordu ama ben alısık olmadıgım için 4yıl gizli kapaklı yapınca garipsedim yok felan dedim ama o kadar sıcak kanlı bir ailesi varki ilk gittigim gün kalbim cıkacak gibi olmustu sonrasında çok alıstım annesi beni çok seviyor en kısa zamanda yüzük takalım size diye tutturdu bizde erken oldugunu söyledik.annemede anlattım durumu annemde bende tanımak isterim dedi bir heycan ALDI BASINI GİTTİ.derken gel zamn git zaman herkes birbirini sevdi ama durumlar böyle karstı.:14:

uf insanların ne kadar boş vakti var ya
işleri güçleri yok seninle mi uğraşıyolar?
bu ne basitlik, ne ucubelik?
bi de herkesi aramış tek tek... Hey Allahım!

benmde sinirlendigin konu bu tüm mahallenin gözü bende herkes kendi akramasına gelince seni suna alıcam seni buna alıcam diyordu.öğrenince böyle oldular.birde kendilerini geliştirmiş insanlar degiller yanlış anlasılmasın egitim demiyorum gelişim diyorum.Allahtan abimler kültürlü bilgili insanalr beni anlayacakalrını umuyorum:(

dedikodu yapan insanlardan nefret ediyorum.
birincisi dedikodu yapanlar once kendilerine bakmali diye dusunuyorum!

vay be ne acımasız insanlar var oysa ona ne ki hem ön ayak olması gerekirken ortalık bulandırıo

benim tavsiyem abilernle konuş durumunu açıkca anlat ne yapmak istiyosan tabi
hayırlısı tatlım:9

evet bencede öyle olsun yoksa ilerleyen zamanlarda daha kötü şeler olacak.kendime yediremem o lafları diye söyleyecegim ama korkuyorum ne bileyim birazda utanıyorum ne diyeceğim ya begenmezlerse :( tabiki herseyin hayırlısı inşallah:17:

Yengenize gidin ve gerekirse kavga edin. Size söylenenleri karşılıksız bıraka bıraka adınızı çıkarma noktasına getirmişsiniz. Sen tepki göstermedikçe o konuşacak, konuşacak...
Bununla beraber, ilişkiniz yeni. Birbirinizi sevseniz bile yeteri kadar tanımıyorsunuz ve evlilik için erken. Bu kadar kısa birbirini tanıyıp evlenenler var ama işinizi şansa bırakmamalısınız.
Değiştirebiliyorsanız semt değiştirin ama şöyle bir şey var, benim kuzenim var 18inde. Sizin yaşınızı bilmiyorum. Bu kuzenimin erkek arkadaşı var, çiçekte yolluyor farklı şehirde olduğunda ve kuzenimin bulunduğu şehre gelince bavuluyla onların evine de geliyor, beraber bir yerlerede gidiyorlar. Sonuçta bunların olması çok normal. Siz kötü bir şey yapmamışsınız ki 'sevmişsiniz.' Sevdiğiniz insanı da ailenizle tanıştırmışsınız.
Yaşadığınız yerin tutumunu ilginç buldum. Annenizin kararına laf etmek bana düşmez sonuçta o bir anne ve sizin için en iyisini istiyor. Ama bence adınız çıksın ama ömrünüz heba olmasın. Yeterince tanıdığınız bir insan değil sonuçta.

evet bencede öyle olsun yoksa ilerleyen zamanlarda daha kötü şeler olacak.kendime yediremem o lafları diye söyleyecegim ama korkuyorum ne bileyim birazda utanıyorum ne diyeceğim ya begenmezlerse :( tabiki herseyin hayırlısı inşallah:17:

valla güçlü ol tatlım bunun bi benzerini yaşadım tabiki herşeyin huyu aynı değil ama bende çok zorlandım bi şekilde söylencek canım

ağbim bana ne olursa olsun önce bana söyleseydin demişti ama insan çekiniyo utanıyo falan
bence vakit kaybetmeden konuş korkcak bişey yok sen güçlü ol ki kimse seni üzemesin :)

Yengenize gidin ve gerekirse kavga edin. Size söylenenleri karşılıksız bıraka bıraka adınızı çıkarma noktasına getirmişsiniz. Sen tepki göstermedikçe o konuşacak, konuşacak...
Bununla beraber, ilişkiniz yeni. Birbirinizi sevseniz bile yeteri kadar tanımıyorsunuz ve evlilik için erken. Bu kadar kısa birbirini tanıyıp evlenenler var ama işinizi şansa bırakmamalısınız.
Değiştirebiliyorsanız semt değiştirin ama şöyle bir şey var, benim kuzenim var 18inde. Sizin yaşınızı bilmiyorum. Bu kuzenimin erkek arkadaşı var, çiçekte yolluyor farklı şehirde olduğunda ve kuzenimin bulunduğu şehre gelince bavuluyla onların evine de geliyor, beraber bir yerlerede gidiyorlar. Sonuçta bunların olması çok normal. Siz kötü bir şey yapmamışsınız ki 'sevmişsiniz.' Sevdiğiniz insanı da ailenizle tanıştırmışsınız.
Yaşadığınız yerin tutumunu ilginç buldum. Annenizin kararına laf etmek bana düşmez sonuçta o bir anne ve sizin için en iyisini istiyor. Ama bence adınız çıksın ama ömrünüz heba olmasın. Yeterince tanıdığınız bir insan değil sonuçta.

ben yengemin seviyesine inemk istemiyorum çok kötü niyetli bir kadın.öyle fesatki anlatamam.gidip onunla kavga etsem ne deyişecekki sadece olanları doğrulayacak ne diyecegım evet geldi sizene dersem olmas diğer abimleri gider kışkırtır ki yengemle gecen seneye kadar bu yasıma kadar abla gibiydik annemle hep kavga ederlerdi ama ben tarafsız olurdum .tabi anneme bi lafı çok gücüme gidene kadar utanmıyormusun koskoca kadınsın dedim o günden sonra benmle ugrasır oldu.yasım 22 benm daah öncede normal erkek arkadaslarım evime girer çıkarlardı .kendi evimiz oldugumu için tasınamayız gerekte yok daha cok tastıkleyıcı olur

nefret ediyorum bu tip insanlardan yaa..
neyin dedikodusunu yapıyorlar cocuk annesiyle geliyor senin annenle tanışmaya
bunda ne gibi art niyet aranır!
kendi işleri güçleriyle ilgilensin insanlar yaa..
yerinde olsam ne olursa olsun çevrenin ağzını kapayacagım diye yapmak istemedigim birşey yapmam.
herşey zamanında olmalı,böyle insanlar hayatına yön vermemeli.izin verme buna:47:

valla güçlü ol tatlım bunun bi benzerini yaşadım tabiki herşeyin huyu aynı değil ama bende çok zorlandım bi şekilde söylencek canım

ağbim bana ne olursa olsun önce bana söyleseydin demişti ama insan çekiniyo utanıyo falan
bence vakit kaybetmeden konuş korkcak bişey yok sen güçlü ol ki kimse seni üzemesin :)

doğru söylüyorsun anemin kuzeni ve o teyzeyede söyleyecek cok lafım varki ben onların ne hallerini biliyorum ama bana yakısmaz onlar gibi çirkeflik bu seferde onlar kendini haklı görmüyormu zoruma giden bu.bide şimdi abime anlattım diyelim korkuyorum ya pişman olursam bu sefer ben sana demiştim olayı olmasından 4ay oldu ben biras daha tanımak zaman geçirmek istiyordum açıkcası hiç hazır değildim ama sevgilim abine söyle gerekirse bende konusurum dedi hep yanımda bu bile beni sevgiğinin göstergesi diye düşünüyorum hakkımda hayırlısı :(

keske bu kadar yeni bir iliskiyi tanıstırma boyutuna kadar getırmeseydın,hakkında hayırlısı olur ıns

böyle insanların hiç işi gücü yok zaten varsa yoksa dedikodu yapsalar:19:
size ne kim ne isterse yapar..
cehalet işte:63:

nefret ediyorum bu tip insanlardan yaa..
neyin dedikodusunu yapıyorlar cocuk annesiyle geliyor senin annenle tanışmaya
bunda ne gibi art niyet aranır!
kendi işleri güçleriyle ilgilensin insanlar yaa..
yerinde olsam ne olursa olsun çevrenin ağzını kapayacagım diye yapmak istemedigim birşey yapmam.
herşey zamanında olmalı,böyle insanlar hayatına yön vermemeli.izin verme buna:47:

korkum ne biliyormusun inanki çevrenin lafı değil babam olsaydı ben yine getirirdim eve sevgilimi tanıstırmaya ama babası yok ya böle oldu demeleri çok üzüyor beni ben bu güne kadar onları rencide edecek bişe yapmadım ailemede böle söylentiler gelsin hiç istemem ama karar verdim önce abimle konusacagım sonra tek tek hepsinin yüzüne sayacagım utanırlar belki en azından içimdekileri kusmak istiyorum demek 4 yılık ilişkimi bilseler ne ler neler:(

ben yengemin seviyesine inemk istemiyorum çok kötü niyetli bir kadın.öyle fesatki anlatamam.gidip onunla kavga etsem ne deyişecekki sadece olanları doğrulayacak ne diyecegım evet geldi sizene dersem olmas diğer abimleri gider kışkırtır ki yengemle gecen seneye kadar bu yasıma kadar abla gibiydik annemle hep kavga ederlerdi ama ben tarafsız olurdum .tabi anneme bi lafı çok gücüme gidene kadar utanmıyormusun koskoca kadınsın dedim o günden sonra benmle ugrasır oldu.yasım 22 benm daah öncede normal erkek arkadaslarım evime girer çıkarlardı .kendi evimiz oldugumu için tasınamayız gerekte yok daha cok tastıkleyıcı olur[/QUOTE]

Siz zaten yengenizin seviyesine inmediğiniz için bu durumdasınız bilmem farkında mısınız? Diğer abileriniz de okumuş insanlar değil mi? Gidersiniz anlatırsınız, yengemle konuşacağım dersiniz. Hatta yengenizle abilerinizin konuşmasını bile isteyebilirsiniz. Ha hala seviyesine düşmeyeceğim derseniz daha birçok şeye katlanmayı kabullenmişsiniz demektir.

Tasdikleyici olacak bir şey de yok bence. Çünkü seviyesine düşmeyeceğim diye kimseye haddini bildirmiyorsunuz, kimsenin ağzını kapatmıyorsunuz. Bu durumda da gitmekten başka çare kalmıyor...

ben yengemin seviyesine inemk istemiyorum çok kötü niyetli bir kadın.öyle fesatki anlatamam.gidip onunla kavga etsem ne deyişecekki sadece olanları doğrulayacak ne diyecegım evet geldi sizene dersem olmas diğer abimleri gider kışkırtır ki yengemle gecen seneye kadar bu yasıma kadar abla gibiydik annemle hep kavga ederlerdi ama ben tarafsız olurdum .tabi anneme bi lafı çok gücüme gidene kadar utanmıyormusun koskoca kadınsın dedim o günden sonra benmle ugrasır oldu.yasım 22 benm daah öncede normal erkek arkadaslarım evime girer çıkarlardı .kendi evimiz oldugumu için tasınamayız gerekte yok daha cok tastıkleyıcı olur

Siz zaten yengenizin seviyesine inmediğiniz için bu durumdasınız bilmem farkında mısınız? Diğer abileriniz de okumuş insanlar değil mi? Gidersiniz anlatırsınız, yengemle konuşacağım dersiniz. Hatta yengenizle abilerinizin konuşmasını bile isteyebilirsiniz. Ha hala seviyesine düşmeyeceğim derseniz daha birçok şeye katlanmayı kabullenmişsiniz demektir.

Tasdikleyici olacak bir şey de yok bence. Çünkü seviyesine düşmeyeceğim diye kimseye haddini bildirmiyorsunuz, kimsenin ağzını kapatmıyorsunuz. Bu durumda da gitmekten başka çare kalmıyor...[/QUOTE]

canım baska ailevi sorunalrda var çok uzun hikaye ben o evde üveyim yani annemin ikinci esinin akrabaları ama ben 10 yasında geldim annemin yanına 12 senedir iç içeyiz hiç üveylik olmadı bu güne kadar babamda üveydi ama Allah razı olsun öz babamı aratmadı bana şimdiki korkum farklı işte yoksa ben öyle dik kafalıyımki yani beni tanısan anlarsın anca gecen sene herkesi bi kenara koyup kıbrısa yerleşiyordum felan kimseyi tınlamadım ama bu konu farklı aileler bilmem ne valla karman çorman takıldım kaldım

Nefret ediyorum dedikodulardan yaaa...Bence abilerinle tanıştırmak için acele etme..Abinlerle gerekirse her biriyle sen konuş..Böyle biri var ama daha çok yeni olduğu için önce annemle tanıştırmak istedim sizden çekindim biraz dersin..Annem onay verdikten sonra zaten sizinle tanıştırcaktım dersin..Şu an birbirinizi tanımaya çalıştığınızı söyleyin..İsterlerse onlarlada tanıştır ama söz nişan için acele etmeyin bence..Ben olsam yengeyi umursamazdım..Kaile alınmadığını görünce zaten vazgeçecektir dedikodudan..

Back
X