Mahallede çıkan dedikodular

Canım korkarsan çekilirsen daha fazla üstüne gelirler ..
Dedikodu yapanları takma ilişkim var ama şuan erken de evlilik için..
İstiyen istediğini söylesin ayıp bişey yapmamışsın üzme kendini tavrınıda koymayı unutma
Yengenede mutluluk pozları ver tartışmaya polimiğe girme çıldırsın..
Bişey dediğinde gül çok mutluyum ben kimsenin söylediği umrumda değil de..
Aynı olayları bende yaşadım bizimkisi üst kattaydıı gerçekten çok zor...
Senin erkek arkadaşının iyibir meslegi varsa ve süper bir insansa..
Daha fazla üstüne gelicek mutlu ol asla istemez..
Aynılarını yaşadım istemeye gelse zengin yakışıklı biri kıyamet kopardı..
Hatta konuştuğum çocukla evlenmek üzereyken istemeye geliceklerken abime o çocuk beni istemiştii..
Onunlamı evlendiriceksiniz miğdeniz genişmi dedi ayrıldım kızgınlıkla..
Sakın adım çıkmasın diye ölçüp tartmadan iyice evlenmeye kalma....

Nefret ediyorum dedikodulardan yaaa...Bence abilerinle tanıştırmak için acele etme..Abinlerle gerekirse her biriyle sen konuş..Böyle biri var ama daha çok yeni olduğu için önce annemle tanıştırmak istedim sizden çekindim biraz dersin..Annem onay verdikten sonra zaten sizinle tanıştırcaktım dersin..Şu an birbirinizi tanımaya çalıştığınızı söyleyin..İsterlerse onlarlada tanıştır ama söz nişan için acele etmeyin bence..Ben olsam yengeyi umursamazdım..Kaile alınmadığını görünce zaten vazgeçecektir dedikodudan..

bende böyle yapıcam bakalım inşallah bi problem çıkmaz :( teşekkür ederim ilgin için.

Canım korkarsan çekilirsen daha fazla üstüne gelirler ..
Dedikodu yapanları takma ilişkim var ama şuan erken de evlilik için..
İstiyen istediğini söylesin ayıp bişey yapmamışsın üzme kendini tavrınıda koymayı unutma
Yengenede mutluluk pozları ver tartışmaya polimiğe girme çıldırsın..
Bişey dediğinde gül çok mutluyum ben kimsenin söylediği umrumda değil de..
Aynı olayları bende yaşadım bizimkisi üst kattaydıı gerçekten çok zor...
Senin erkek arkadaşının iyibir meslegi varsa ve süper bir insansa..
Daha fazla üstüne gelicek mutlu ol asla istemez..
Aynılarını yaşadım istemeye gelse zengin yakışıklı biri kıyamet kopardı..
Hatta konuştuğum çocukla evlenmek üzereyken istemeye geliceklerken abime o çocuk beni istemiştii..
Onunlamı evlendiriceksiniz miğdeniz genişmi dedi ayrıldım kızgınlıkla..
Sakın adım çıkmasın diye ölçüp tartmadan iyice evlenmeye kalma....

söylücem bakalım artık ben hiç evlilik konusunu acmıcam zaten sadece ilişkim var dicem gerisi gelir artık napalım:(

söylücem bakalım artık ben hiç evlilik konusunu acmıcam zaten sadece ilişkim var dicem gerisi gelir artık napalım:(

Aynen sakın mahçup olma sakın ne derler diye korkma senin hayatın..
Evliliğin kötü olsa yada onların yüzünden yanlış kararlar verdiğinde
Mutsuz olsan İnankii yanında hiçbiri olmıycak..
Tek başına kalıcaksın Ahkam kesmeyibilirler ancak ...

Aynen sakın mahçup olma sakın ne derler diye korkma senin hayatın..
Evliliğin kötü olsa yada onların yüzünden yanlış kararlar verdiğinde
Mutsuz olsan İnankii yanında hiçbiri olmıycak..
Tek başına kalıcaksın Ahkam kesmeyibilirler ancak ...

birazda olsa rahatladım çok saol canım yorumların için:75:

bu senin hayatin kimseyi karistirrma..abinlerle konus ve guzel sekilde anlat..annenin onayi varsa gerisi kimseyi asla ilgilendirmez..

birazda olsa rahatladım çok saol canım yorumların için:75:

Sende çok sağol canım
Yaşamayan bilemez derler ya aynen öyle bu durumda
Ben çok iyi anlıyorum senii..
Bütün hayatını karartıcak kararlar vermeye zorlarlar senii..
Aynılarını yaşadım fazlasıyla Psikolojim allak bullak bu yüzden
Ve ben sana dediğim şeyleri yapmadım keşke biri çıksada deseydi..
Sürekli abimler sıkıştırır dı benii yengem hele..
Şimdi evliyim o ahkam kesenler yanımda yok
3 sene oldu evleneli sadece 1 kez geldiler
Hiç umursama takmada mutlu ol herkese verecegin en güzel yanıt bu :54:

Sende çok sağol canım
Yaşamayan bilemez derler ya aynen öyle bu durumda
Ben çok iyi anlıyorum senii..
Bütün hayatını karartıcak kararlar vermeye zorlarlar senii..
Aynılarını yaşadım fazlasıyla Psikolojim allak bullak bu yüzden
Ve ben sana dediğim şeyleri yapmadım keşke biri çıksada deseydi..
Sürekli abimler sıkıştırır dı benii yengem hele..
Şimdi evliyim o ahkam kesenler yanımda yok
3 sene oldu evleneli sadece 1 kez geldiler
Hiç umursama takmada mutlu ol herkese verecegin en güzel yanıt bu :54:

çok tesekkür ederim konusup sonucunu en kısa zamanda umarım mutlulukla yazıcam pazarı bekliyorum sabırsızlıkla ve heycanla:3:

kimseye laf düşmez ama ağzı olan konuşuyor işte canım:97:
sana tek diyeceğim şu 4 aylık bir ilişki evlilik kararı vermek için yeterli değil bence.bu kişiyi daha iyi tanımaya çalış
dedikodu olmasın diye böyle önemli bir kararı aceleye getirme:31:

ınsanlar da pek bı meraklı her olaya atlamaya.
sınırınız bozulmakta haklısınız.
tavrınızı cok net ve sert bı sekılde koymalıydınız yengenıze.

ılıskınıze gelınce abınlerle yuz goz etme bence 4 ay cok kısa bır sure.
abınıze biri oldugunu fakat suan onlarla gorusup yuzuk takıcak asamaya gelmedıgınızı belırtın.

Ay o ne yaaa ne demek " aramış bütün abimleri sizmi götürdünüz die onlarda hayır demişler" yahu tek tek aramak size mi kalmış yanında annen var annen olmasa -babanız vefat etmiş çok üzüldüm başınız sağolsun- sahip çıkmak için kontrol amaçlı fln diycem de bu her seye burun sokma olayı çok sinirlerimi bozuyor benim. Bi de ne demek babasının ölümünü bekliyodu böyle acımasızlık mı olur ?
Abileriniz sert midir ona göre iyi düşünün hani sonradan pişman olcağınız bi şey yaşamanızı istemem sonucta bi insanı tanımak çok zordur daha çok yeni

gidiceksin konuşmaya o yengeyle ağzına geleni sayıcaksın.Baktıııın iyice dozajı kaçırdı pata küte dal öyle insaanlar anca bu şekilde terbiye edilir,aşmışşş o kendini baksana dedektif falan mı sanıyo ki peşine düşmüş bu işin akıll fikirr versiin :4:

Ne insanlar var! ne var yani annen tanıştı diye tabi ki evlenmen gerekmez yengeni umursamıyacaksın ! Snkakta oturupta genç kızların dedikodu yapan kadınlara çok kızıyorum herkes kendi çocuğuna baksın, öküze değil

ben olsam gider o yengenin kapısının önünde tüm apartman duyacağı şekilde kavga ederdim tabi o salak komşuuyu da çağıırdım ağzıma geleni sayardım..bak bakalım daha sonra arkandan bir daha konuşuluyor mu ..

not: zamanında ben bunu sokak ortasında kendi yengeme ve komşusuna yaptım bir daha laf duymadım:) azcık sen de cazgır ol

dedikodu maalesef her yerde var. cenazede bile insan oturup dedikodu yapabiliyor maalesef. (bu konuda yaralıyım. gencecik ablamızı dün toprağa verdik. kadınlar ise orada ki bir kaç kişinin dedikodusuyla meşguldü. insan müsvetteleri)
yengenin yada komşunuzun dedikodularına kapılıp sakın işi hızlandırma.
burada çok okuyoruz nişanlıyken pişman olup geri dönemem diyenleri.
4 ay kısa bir süre. daha birbirinizi tanıyamamışsınızdır bile.
keşke annelerle daha sonra tanışsaydınız ama artık olan olmuş.
sevgililiğin tadını çıkarın önce ve tanıyın birbirinizi.
o dedikodu yapanlar zaten hep konuşacak. şuan evlenseniz de devam edecek.
çünkü böyle basit insanlar için konuşulcak konular bitmez.

ben olsam gider o yengenin kapısının önünde tüm apartman duyacağı şekilde kavga ederdim tabi o salak komşuuyu da çağıırdım ağzıma geleni sayardım..bak bakalım daha sonra arkandan bir daha konuşuluyor mu ..

not: zamanında ben bunu sokak ortasında kendi yengeme ve komşusuna yaptım bir daha laf duymadım:) azcık sen de cazgır ol

bir genç kıza bu tür hareketler yakışmaz! Daha akıllıca yöntemler vardır

Ay o ne yaaa ne demek " aramış bütün abimleri sizmi götürdünüz die onlarda hayır demişler" yahu tek tek aramak size mi kalmış yanında annen var annen olmasa -babanız vefat etmiş çok üzüldüm başınız sağolsun- sahip çıkmak için kontrol amaçlı fln diycem de bu her seye burun sokma olayı çok sinirlerimi bozuyor benim. Bi de ne demek babasının ölümünü bekliyodu böyle acımasızlık mı olur ?
Abileriniz sert midir ona göre iyi düşünün hani sonradan pişman olcağınız bi şey yaşamanızı istemem sonucta bi insanı tanımak çok zordur daha çok yeni

sorma canım o kadar çingene bi kadın işte abimlerde onu hiç sevmez ama napsınlar işte onlarda uğraşmak istemiyor ama yinede sinek küçük miğde bulandırır olayı var.abimler sert karsılamaz ole seyleri bundan 4yıl önceki sevgilimle beni alışveriş merkezinde gördüler bana bişe demediler ciddiyseler evlendiririz demişler yengeme ama oda olacak değildi işte bende erken oldugunu düşünüyorum yani bıras daha tanımak istiyorum tabiki suan sadece birisi var hayatımda diyicem hee derse bizde görelim çağırırım görüşürler ama zaten ciddiyete binse bile olay 2 seneyi bulur sözdü nişandı hazırlıktı bilemm ne 2seneden aşagı büyük konuşmayayım istemiyorum:61:

bir genç kıza bu tür hareketler yakışmaz! Daha akıllıca yöntemler vardır

evet yapamam çünkü beni mahallede herkez aklı başında kimseyle polemiğe girmez tavırlarıyla cevap verir die bilir.seviye kültür olayı onunla aynı dili konusursam ondan ne farkım kalırki ama ben daha akıllıca yaklasarak ama aynı zamanda onuda susturacak bişeler yapmak istiyorum en akıllıca yolu gizli kapaklı yapmak yerine herkez bilsin ayıp veya günah bişe yapmıyorum ve benm kendi kararım sonuçta hazmederlerse hazmetsinler edemezlerse umrum değil.sadece böle çirkin olaylarda adım geçiyor diye üzülüyorum:44:

Ne insanlar var! ne var yani annen tanıştı diye tabi ki evlenmen gerekmez yengeni umursamıyacaksın ! Snkakta oturupta genç kızların dedikodu yapan kadınlara çok kızıyorum herkes kendi çocuğuna baksın, öküze değil

kendi oğluda eve 5kız atar umru olmaz arkadası der amann çingene işte ya kocasına bile söz geçiriyo o derece işte abimde saf hemen gaza geliyo

Back
X