Mahallede çıkan dedikodular

dedikodu maalesef her yerde var. cenazede bile insan oturup dedikodu yapabiliyor maalesef. (bu konuda yaralıyım. gencecik ablamızı dün toprağa verdik. kadınlar ise orada ki bir kaç kişinin dedikodusuyla meşguldü. insan müsvetteleri)
yengenin yada komşunuzun dedikodularına kapılıp sakın işi hızlandırma.
burada çok okuyoruz nişanlıyken pişman olup geri dönemem diyenleri.
4 ay kısa bir süre. daha birbirinizi tanıyamamışsınızdır bile.
keşke annelerle daha sonra tanışsaydınız ama artık olan olmuş.
sevgililiğin tadını çıkarın önce ve tanıyın birbirinizi.
o dedikodu yapanlar zaten hep konuşacak. şuan evlenseniz de devam edecek.
çünkü böyle basit insanlar için konuşulcak konular bitmez.

öncelikle başınız sağolsun çok üzüldüm:( doğru söylüyorsunuz işi hızlandırmayı bende istemiyorum o yüzden sadece biri var diyeceğim o kadar .oda bilsinlerde sağdan soldan duymasındar en azından kendimi savunurum herkesin haberi var sana ne oluyor diye yenge olacak yaratığa

hünez evlenmeyi düşünmüyorsanız keşke anneleride tanıştırmasaydınız[/QUOT

işte nerden bilebilrdim ki bunların olacagını bi heycanla yaptım ama daha eve felan sokmam yani sevgilimi azımın payını aldım:25:

boşver olan olmuş artık geri alamayacağına göre üzülmeyede gerek yok... sen dedikodularada aldırma insanlar bahane arıyor zaten karalamak için.. yengende kendi derdine yansın sende yetimmişsin benim gibi bundan sonrasını ahını alan yengen düşünsün....

boşver olan olmuş artık geri alamayacağına göre üzülmeyede gerek yok... sen dedikodularada aldırma insanlar bahane arıyor zaten karalamak için.. yengende kendi derdine yansın sende yetimmişsin benim gibi bundan sonrasını ahını alan yengen düşünsün....

ben şimdi uzağımya onlara o yüzden böyleler.abimlerle biras aramı sıkı tutarsam tamamdır hallederim .çok çirkin şeyler o yüzden hep birinin arkasından bişe söylerden 2 kere düşünürüm benım arkamdandan böle konusan varmıdır diye.çok yüz göz olmak istemiyorum seviyesiz insanlarla sonucuda böle oluyo

4 aylık bi ilişki için evlılık çok erken.
sırf adınız cıkacak diye boyle bıseye hemen kalkışmayın.

öff arkadaşlar ya. bu dedikodu fena birşey. bende bugün yaptım ve acayip pişmanım .ne yapmalıyım nasıl bir tövbe etmeliyim. söyleyin ve yardım edin lütfen.
hatta olayı anlatayım.
biz pc de kodlarla programm yazıyoruz, kodları kendimiz yazıyoruz.
neyse, ben ve bir arkadaşım ileri düzeydik, ancak diğer herkes ilk düzeydi. neyse bu arkadaşların içlerinden birisi bir anda çok ilerledi, çok iyi yapmaya başladı her şeyi. bende diğer ileri düzey olan arkadaşa bak iyi çalış,kız yeni geldi seni geçicek düzeye geldi dedim. arkadaşta dediki ""o arkadş kopyala yapıştır yapıyor iyi bak" dedi. gerçekten bugün sınav yaptık ve program kodlarını yazmıyor, kopyala yapıştır yapıyordu gizlice, bakınca farkettim. bende bunu kursta "ilerleyemiyorum yapamayacağım" diyen

arkadaşa" boş ver takma kafana iyisin dedim, en azından yalan söylemiyorsun dedim. şu an olman gereken düzeydesin " dedim ve o arkadaşın yaptığını anlattım ve şu an inanılmaz pişmanımmm. o arkadaştan nasıl özür dilemeliyimm. kendimi kötü hissediyorum

Back
X