Mahalledeki kediler

ecemm1ilter

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
141
73
18
29
Merhaba kızlar. Sorun bizim mahallemizdeki kediler. Kapımızın önünde 3 aynı renk , 1 siyah kedi var. Her gün gündüz belirli aralıklarla gece sabaha kadar ağlıyor gibiler öyle bağırıyolarki noldugunu anlayamıyoruz. Taaki düne kadar .

Dün birbirlerni görünce ağır adımlarla kafa kafaya geldiklerini kavga ettiklerini felan gördüm. Sürekli böyleler ve resmen ağlar gibi sesten ziyada konusuyorlar ya video cektim atmak icin malesef atamadım.

Suan hala öyle bagırıyolar dün gece 3 de sırf canları acımasın kavga etmesinler diye aşağıya inip şşşt pişt yaptım ayrıldılar ama zaten yapısık gibiler biri gelince hepsi geliyor . Nedir bunların dertleri?

Not: kapımızın önünde suları eksik olmaz. Kedi maması alır dökeriz hepsine yetecek kadar. Yada kalmıs yemekleri veririz yerler. Aç desem değiller de anlamadım çok üzülüyorum acaba bi dertlerimi var ?

Birbirlerine laga luga yapıyorlar Klasik erkek kedi dayılanması hişt pişt diyince altlarına mıçarcasına kaçıyorlar çiftleşme döneminde de ağlar gibi ses çıkartırlar.
Ben de sürekli camdan müdahale ediyorum başka yapacak bir şey yok. Kavgaları bile sevimli ama ya yerim.

İnsanlar gibi onlarda. Grup takiliyorlarsa liderlik kavgasidir belkide. 2 tane lider ruhlu kedi vardir iclerinde. Birbirlerini bastirmaya calisirlar :)

Allahım cok tatlılar sevimliler felan ama bu sesler yüzünden beni bunalıma soktular haydutlar düşünüp duruyorum üzülüyorum bende :)

Allahım cok tatlılar sevimliler felan ama bu sesler yüzünden beni bunalıma soktular haydutlar düşünüp duruyorum üzülüyorum bende :)
Bizimkiler de öyle alıştım artık bazen camdan "Kapayın çenenizi!" ya da "Kavga yok istemiyorum bu mahallede böyle şeyler!" diyorum susuyorlar

çok normal, bizim buralar da kedi dolu ve genelde hep geceleri kavga ederler, birbirlerine neler neler yaparlar. onlar da bu şekilde iletişim kurabiliyorlar ve siz kovalasanız da aynı şeyi yapmaya devam edecekler. ben de genelde her gün gider mama veririm hatta 2 tane yavrum da var, elime alıp seviyorum, öpüyorum falan onları. ama nasıl yaramazlar, erkek olan kucağımda gayet sakin otururken 2 kedi kafa kafaya gelsin anında onların yanına gidip kavga etmeye çalışıyor. kızımız da kendi halinde ama çok hareketli. kediler birbirlerine karşı kendilerini çok iyi koruyabiliyorlar merak etmeyin, mesela çiftleşme dönemlerinde de dövüşürler çok meğer kur yapıyorlarmış. araştırdım ben de merak edip.

evet gercekten bu olabilir :) hayır paylaşamadıkları ne var acaba cok merak ediyorum şayet dediğiniz gibiyse :)
Hicbir sey tamemen ic gudu. Benimde bir ara 2 kedim vardi. Kardeslerdi. Birinin lider oldugu cok belliydi. Hep soz geciriyordu ona. Dinlemezse dovuyordu :)

Erkek kediler govde gosterisi yapiyor. Uzun sure oyle miyavlarlar. Ya ayrilip giderler ya da bir iki saglam pence ile neticelendirirler. Ben de oyle gergin gorunce ayiririm. Muhtemelen mama konulan yeri isaretleme, sahiplenme konusunda sorun yasiyorlar.

Verdiğiniz bilgiler icin cook teşekkür ederim :) bir dertleri olmasında ağrıları felan mı var acaba biri hastaydı artık hepsimi hasta diye düşünmeye başlamıstım :)

Nasıl yani ? Mama hep sabit bi yerde değil şöyle anlatayım kücük bir mahalle düşünün sadece mesafesi kısa bir sokak arasında çöpün yan tarafı kapı önü sokak başı , sokak lambasının altı vs her yere koyuyorum yanlıs mı yapıyorum acaba :/

Kesinlikleee ! Benimde öyle cok üzülüyodum iyi ki actım konuyu yaa rahatladım vallahi :)
Aynen artık dayılanma sesi derim içim rahat eder
Bizim sitede var kediler, sıcak olduğunda kapalı otoparkta soğuk olduğunda bina içinde. Yakında bizi evlerden kovup yerleşicekler o derece relaxlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…