yaşamaktanda kork o zaman.cünkü böyle insanlar artık heryerde var.sen sanşlı bile sayılırsın en azından kim oldugunu biliyorsun uzak durursun.önelemini alırsın.korkmamaya calıs.korkarsan dikkat cekersin unutma.olabildiğince uzak dur.ters davranıslarında ailenle paylaş.dua et cık evden bişe olmaz inşallah
Mahalle baskısı diye bir şey vardır ya (ama nedense hep bayanların üstündedir o baskı, eteği mi kısaymış, kiminle dolaşmış...vs), o baskı bu tarz sapıkların, manyakların üstünde yoğunlaşsa, bakalım barınabiliyorlar mı orada?
kızlar bızım mahallede bı kuruyemıscı var ıkı kardes calısıyolar yaslarıda 45 ustu vardır bunlardan bırı 13 yasındakı kıza tecavuz etmıs bı tane daha kız avrmıs aam o kacabılmıs obur 13 yasındakı kızda hemen polıse gıtmıs karakol cok yakın cunku 10-20 metre felan bende bu adamlarla samımıydım sureklı alısverıs yapıyodum aılem yandakı bakkala gıdıyo ama ben bu kuruyemıse gıdıyodum oraya borcum var ama nasıl gıderım dısarı cıkmaya bıle korkuyorum,mahallemızde bı de 70 yasında bı amca var bı tane kızzı eve almıs ve şeyımle oyna demış sanırsam bu kızında yası kucuk ve bu gerızekalı adam ne zamn yoldan yurusem oyle bı bakıyo kı kafasıyla takıp edıyo gıdısımı ve ben bu kuruyemıscı olayınıda duyduktan sonra cok tırsmaya basladım ne bu ya erkek egemenlığı pıslıklıgı
dikkat et valla..tek başına gitme..hatta anneni alıp bayn bayana değil babanla git sen yada abin falan varsa öyle yap..dükkanda tek kalma ihtimalini unutma çünkü..o kapı kapandımı kapalı sanılır sonuçta..yazık o kızada..
evet en onemlısı de maneviyat ,manevıyattan dinden uzak kaldıkca dusuncelerımız sapıklasıyor ınsanlara zarar vermek normalleşiyo o yuzden de her yerde boyle ınsanlar üredi belkı eskıden de vardı ama bu akdar degıldırİnsanlar maneviyattan- gerçek bir Allah korkusundan uzaklaştıkça böyle oldu. Çünkü cinsel güdülerin sonu yok eğer bir sınır koymazsan, sadece evlendiğin insanla yaşayacağın bir şey olarak görmezsen.
Bir psikolog şöyle diyordu: Şehvet, kuyudan su çekmeye benzer,su çektikçe kuyu derinleşir. Eğer bazı sınırlar konulmazsa-her türlü sapkın istekleri fantazi altında gerçekleştirmeye kalkışırsanız bu tarz olayların bitmesi imkansız.Sınır tanımayan kişi herşeyi denemek ister, genciyle yaşlısıyla.. Ensest ilişkiler,lezbiyenlik.gaylık neden var sanıyoruz?
Umarım tecavüz veya tacizlerde haklı olduğu halde ayıplanacağı ve rezil olacağı korkusuyla kadının susması ayıbını aşarız
Gözümüzü 4 açalım kızlar,onlar her yerdeler.. Kmseye güvenmeyin-kendiniz gibi sanmayın.
Şeytani dürtüler bitmiyor.
Offf Turkinin de civisi cikmis.Aileler Cocuklarini bilinclendirmeli.Bakkala olabildigince anneler ve babalar gitmeli.Hickimse bu kimselerden alisveris yapmamali ki toplumsal vebal alinmamali...kızlar bızım mahallede bı kuruyemıscı var ıkı kardes calısıyolar yaslarıda 45 ustu vardır bunlardan bırı 13 yasındakı kıza tecavuz etmıs bı tane daha kız avrmıs aam o kacabılmıs obur 13 yasındakı kızda hemen polıse gıtmıs karakol cok yakın cunku 10-20 metre felan bende bu adamlarla samımıydım sureklı alısverıs yapıyodum aılem yandakı bakkala gıdıyo ama ben bu kuruyemıse gıdıyodum oraya borcum var ama nasıl gıderım dısarı cıkmaya bıle korkuyorum,mahallemızde bı de 70 yasında bı amca var bı tane kızzı eve almıs ve şeyımle oyna demış sanırsam bu kızında yası kucuk ve bu gerızekalı adam ne zamn yoldan yurusem oyle bı bakıyo kı kafasıyla takıp edıyo gıdısımı ve ben bu kuruyemıscı olayınıda duyduktan sonra cok tırsmaya basladım ne bu ya erkek egemenlığı pıslıklıgı
ayyy tüylerim ürperdi.. bu ne yaa.
insan bakkala da gidemeyecek mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?