Mahallemızdekı tecavuzcu ve sapıklar

nasıl bir zevktir nasıl bir midedir arkadaş ben duydukça tiksinir oldum böyle giderse normal karşılayacak millet her gün taciz tecavüz olayı kadın olarak büyük tehdit altındayız tek başıma korkumdan taksiye binemiyorum

bende artık taksıye felan bınmıyorum arkama bakarak yuruyorum otobuste dolmusta arkamı cama vermeye calısıyorum ayaktaysm artık abska neler yaparım bılmıyorum

bende öyle cama arkamı veriyorum ayaktaysam çantalarım büyük olduğu için bacak kısmımı çantamla koruyorum bayanlarla yan yana durmaya çalışıyorum sokak serserisi dolu olan ortamların içinden geçmemeye çalışıyorum hatta yolumu uzatıyorum ben savunmasız hissediyorum zaten tek çıkınca dışarıya

bi de benim çok dikkat ettiğim şey şu ;
otobüste uç koltuğa oturmayın arkadaşlar, cam kenarına oturun..tıklım tıklım olunca ayaktaki pislik herifler malum bölgelerini kolunuza omzunuza yaslamaya çalışıyorlar...

Niye ya niye TV de özellikle cinselligi ön plana cikariyorlar?
düsünün cocukken,hatta yetiskin olarak bile insan mesela bir dizi izliyor ve kendi hayatini arsilastiriyor ordaki olayla.
peki birde bir cocugu düsünün hep cinselligi ön planda görünce,odaklanabiliyor daha fasla ve büyüdügünde bir tacizci veya tecavüzcü olabiliyor.

Internette bile ben sahsen korkuyorum...

evlı sapıkları hıc anlamıyorum kafalarında fantezı uretıyolar galıba tv de gorup

eyyy gidi dünya! biz teknoloji gelişti diye sevinemiyoruz bile insanları bu hale getirenler bihterlerin behlüllerin sevişme sahneleri.. daha neler görecez. şampuan reklamında bile öpüşüyorlar aman Allahım yaa!!:96::96:

Son düzenleme:
Etrafımız da bence cokca tecavüzcü var.

Kız arkadaslarına insan gıbı görünüp,aile kurcagaız dıye iyi davranıp gözünü boyayan

sonra amacına ulaştıktan sonrada ortadan kaybolan erkeklerde bence tecavüzcüdür.

sana dıyeceğim böyle bır toplumun erkeklerıyle yaşıyoruz.

Her an kaçınılmaz gıbı bişey bu.

borcunu bır erkek yakınınla yolla kapattır o kadar korkuyorsan.

İlk kez şehirde yaşamadığıma sevindim

aynı apartmanda oturuyorlar kimse kimsenin yüzünü görmek istemiyor rahmetli nenem hep derdi binalar zinaya kesilecek derdi aynen öyle oldu

mahallenizdeki delikanlilar babalar falan bunlarin agzini burnunu bir guzel neden kirmiyor???
bir iki sopa ceksinler bak nasil yola geliyor sapiklar...
ya da gidip sikayette bulunsunlar...
bu nasil bir mahalleymis yahu...
bu arada hangi sehirde yasiyorsunuz ve hangi mahallede cok merak ettim

allah korusun canm ya birde hala orda duruyolar artık yolda yürümeye korkar oldum kızım yanımda olduğu halde zevk için sapıklık zevk için insan öldüren katiller fışkırıyor heryerden allahım sonumuzu hayır eylesin başta biz bayanları korusun bu pisliklerden...

Daha böyle "adam" zannettiğimiz ama pislik olan onlarca insanlar karşılaşıyoruz maalesef ....Allah korusun onlar gibilerden..

Burda hırsızları mahalleliler yakaladığı an dövüyorlar geçen yıl birini öldürdüler ondan herşeyini dışarıya koyanlar rahat ama yaz vakti en çok araba camını kırıp hırsızlık girişimleri çok hırsızlarda urfa,antep çoğunlukta adam gibi görünenlere bakmayın ya hırsız yada sapık pis bakışlarında kendilerini ele veriyorlar

Evet sapık çok var; fakat inanın iftiracılarda çok fazla var..

Bazen onuruyla yaşayan insanlara bu konuda öyle bir iftira atılıyor ki, zamanı geldiğinde iftira bile olduğu anlaşılsa o adamın üstünden o leke kalkmıyor.

Bazı erkeklerin sapıklıkları, bazı bayanların şeytani oyunları olduğu sürece rahat nefes almak zor.

Rabbim bizlerden ve ailelerimizden uzak eylesin..

hadım edılme fıkrı guzel fıkır ama once kafaları degıstırmek lazım hangı bırını hadım etcekler