Offf Turkinin de civisi cikmis.Aileler Cocuklarini bilinclendirmeli.Bakkala olabildigince anneler ve babalar gitmeli.Hickimse bu kimselerden alisveris yapmamali ki toplumsal vebal alinmamali...
Cinselligi Toplumumuzda malesef TV de falan cok ön plana cikariyorlar...
Mesela bundan 2 hafta önce olmali,TV de haberlerdeydi galiba Muhabir Rusyada soruyor Vizenin kalkmasinin nasil oldugunu ve saaadece kadinlara soruyor,yani yine kadini bence cinselligi kast ederek ön plana cikartiyordu...
evet haklılar cunku bızım erkekler sapık belkı en sapık ulkeyızdır kafaların ıcınde neler donuyo bellı degıl dıger ulkelerde goz onunde olabılır ama bızım ulkemızde gızlı gızlı cok var
Düsün iste,bizim TV kanallari bu kadini cinsel obje olarak görmeyi destekliyor...
Ya adam sadece kadinlarla röpörtaj yapti,yani sanki dermiscesine oh ne güzel fistiklar gelin ülkeye...
birde cocuklarin bilgilendirilmesi cook önemli bu konuda,yani baslarina birsey gelse bile,aileye söyleyebilmeliler
Ama malesef cogu zaman yetiskinlerde cocuguna inanmayabiliyorlar cocuk basina birsey geldiginde anlatsa bile.
Ama malesef cogu zaman yetiskinlerde cocuguna inanmayabiliyorlar cocuk basina birsey geldiginde anlatsa bile.
Evlimisin bilmiyorum ama imkanın varsa mahalleni değiştir. Gün geçtikçe insanlarımızda değer yargısı kayboluyur. Utanmadan o mahallede nasıl durabiliyorlar hayret ettim. O yaşlı amcayı da bence şikayet edin.
böyle birşey yaşayan Cocuk kendini zaten suçlu hissediyor. Zaten anlatmaktan korkuyor. Anlatıpta inanmayacaklarından korkuyor. böyle çok olay var. gün yüzüne hiç çıkmayan, rezil olunmaktan korkulan. Cocukta yarattığı travmaya aldırış etmeden yada yaşayabileceklerini göz ardı ederk maalesef saklanyor olaylar.
yazın kurtuluyorum ınsallabızım bıle 2 hafta sonra haberımız oldu mıllet ne kadar sessız kızın aılesı nasıl baslarına yıkmıyo dukkanı mıllet nasıl susuyo anlamadım
Aile sessiz kalmış ee tabi rezil olmaktan kızlarının adının çıkmasından korktukları için susup oturmuşlardır. Millet susar, diyorum ya değer yargısı kalmadı haberlerde izlemiştim sokakta kadını kaçırıyorlar millet bön bön bakıyor. Bir de şu yanı var insanlar başa bela almaktan korkuyor benim başıma gelmesinde ne olursa olsun diye düşünüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?