• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mahallenin horozu gibiyim :(

limonlupasta06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
986
1.016
88
İyi akşamlar kadınlar kulübü ahalisi..Yaklaşık 3 haftadır her gün sabah 4.30 da uyanıyorum ve sonra uyuyamıyorum. kaçta uyursam uyuyayım bu değişmiyor. Gece 2 de bile uyusam 4.30 da hortlak gibi dikiliyorum kurulu saat gibiyim :KK57:. Gece uyumada sıkıntı yaşamıyorum hemen uyuyorum ama 4.30 da işte. Var mı benim gibi olan, neden oluyor acaba?? Bu durum artık hayatımı olumsuız etkilemeye başladı :KK43:En Büyük KK

Son düzenleme:
Baslik hos olmus :KK66:
ay hava da 7de aydinlaniyo ne yapilir gecenin o saatinde. Peki uykusuzluk cekiyor musunuz yoksa uykunuzu almis mi oluyorsunuz o saatte uyaninca ?

İyi akşamlar kadınlar kulübü ahalisi..Yaklaşık 3 haftadır her gün sabah 4.30 da uyanıyorum ve sonra uyuyamıyorum. kaçta uyursam uyuyayım bu değişmiyor. Gece 2 de bile uyusam 4.30 da hortlak gibi dikiliyorum kurulu saat gibiyim :KK57:. Gece uyumada sıkıntı yaşamıyorum hemen uyuyorum ama 4.30 da işte. Var mı benim gibi olan??En Büyük KK
Valla bende de ayni sey var her gece 03:45 te siddetle tuvalet ihtiyacim.oluyor ondan sonra zaten uykum dagiliyor bide ise gidiyorum tam gitmeme yakin uyku bastiroyordu ama benim hamilelikten sanirim bi zaman sonra düzelir arada saatler sasıyor

limolupasta .!.:
İyi akşamlar kadınlar kulübü ahalisi..Yaklaşık 3 haftadır her gün sabah 4.30 da uyanıyorum ve sonra uyuyamıyorum. kaçta uyursam uyuyayım bu değişmiyor. Gece 2 de bile uyusam 4.30 da hortlak gibi dikiliyorum kurulu saat gibiyim :KK57:. Gece uyumada sıkıntı yaşamıyorum hemen uyuyorum ama 4.30 da işte. Var mı benim gibi olan, neden oluyor acaba?? Bu durum artık hayatımı olumsuız etkilemeye başladı :KK43:En Büyük KK
Kıyamam ya çok sinir bozucu. Bi dönem bana da oluyordu ama nasıl geçti inan hatırlamıyorum ama seninki gibi abartı değildi. Uyumadan önce rezene yada papatya çayı icsen? Belki bi faydası olur.

Bazen bende de oluyor bazı günler aynı saatte uyanıp bir türlü uyuyamıyorum... Başlıyorum hayal kurmaya :KK51: Sonra uyuyorum ama saat kaçta uyuyorum Allah bilir :KK43:

Ben de deliksiz uyuyanlara gıpta ile bakıyorum.
Gece tuvalete kalkıp çok susamış olduğumu farkediyorum. Su içip yatıyorum ve 1-2 saat sonra tekrar tuvalete kalkıyorum. Gece boyunca böyle:110:

Allahım KK hatunlarının mizah anlayışına bayılıyorum yaa :KK70:
BDV'de güldürüyorsunuz beni hanımlar. :KK70::KK70:

Ballı süt, üstüne tanımam:KK53:

Ben de deliksiz uyuyanlara gıpta ile bakıyorum.
Gece tuvalete kalkıp çok susamış olduğumu farkediyorum. Su içip yatıyorum ve 1-2 saat sonra tekrar tuvalete kalkıyorum. Gece boyunca böyle:110:

Ben de bundan muzdaribim, üç saatte bir uyanıp çişe gidiyorum. Dönüşte çok susamış olup bi galon su içiyorum. Haliyle üç saat sonra gene çiş. Sabaha kadar 4-5 kere uyandığımı bilirim, bi ara artık tuvalete gidip su içmekten sıkılmıştım.

Valla sütte içtim, yoğurtta yedim faydası yok ilk uyurken sıkıntı yok hemen uyuyorum ama saat sabat 4.30 olmasın hele, hortlak gibi dikiliyorum :110: o çayları bir deniyim belki işe yarar. Eşim geçenlerde akşamın soğuğunda bütün çarşıyı yürüttü bana yorulayım uyanmıyım diye yok anam saat 4.30 olmaya görsün dikiliyorum:KK57:

Ben de bundan muzdaribim, üç saatte bir uyanıp çişe gidiyorum. Dönüşte çok susamış olup bi galon su içiyorum. Haliyle üç saat sonra gene çiş. Sabaha kadar 4-5 kere uyandığımı bilirim, bi ara artık tuvalete gidip su içmekten sıkılmıştım.
Ben 3 saat dayansam yine iyi. Uyanma saatlerim bile belli 11-01-03-05-06 'da kalk işe git.
Uyanıkken sanırım içtiğim su direk boşaltıma geçiyor sindirimi atlayarak:KK12:
Sonda çözüm olur mu acep:KK51:

Valla sütte içtim, yoğurtta yedim faydası yok ilk uyurken sıkıntı yok hemen uyuyorum ama saat sabat 4.30 olmasın hele, hortlak gibi dikiliyorum :110: o çayları bir deniyim belki işe yarar. Eşim geçenlerde akşamın soğuğunda bütün çarşıyı yürüttü bana yorulayım uyanmıyım diye yok anam saat 4.30 olmaya görsün dikiliyorum:KK57:
Sartlamayin kendinizi

Ben 3 saat dayansam yine iyi. Uyanma saatlerim bile belli 11-01-03-05-06 'da kalk işe git.
Uyanıkken sanırım içtiğim su direk boşaltıma geçiyor sindirimi atlayarak:KK12:
Sonda çözüm olur mu acep:KK51:
Oy oy oyyy o zaman sizi kiskandirayim birzz.
Yastiga 5 cm kala uyurum bir uyudugumu bilirim bir de 6 da otmeye baslayan telefonla uyandigimi
gece cisim gelmez cogunlukla ama sabah cok sikisik uyanirim.

Benim gunler uzayinca oluyor. Gun isiginda uyuyamiyorum. Kışın ise yataktan çıkamiyorum. Cok uyuyorum.

Benim de uyku düzensizliğim var. Bazen gecenin 3'ünde ayağa dikildiğim olur. Kafama takmamaya, bunu normal bir şeymiş gibi düşünmeye çalışırım. Çünkü ne kadar çok takarsam o kadar uzun sürer ve rutine biner. Önemsememeyi başarırsam en fazla iki gün sonra eski düzenime dönerim. Bilmem, belki sizde de işe yarar. Kalkın, sıcak bir şeyler için, bir şeyler okuyun, izleyin ve uyumanız gerektiğini düşünmeyin.

Oy oy oyyy o zaman sizi kiskandirayim birzz.
Yastiga 5 cm kala uyurum bir uyudugumu bilirim bir de 6 da otmeye baslayan telefonla uyandigimi
gece cisim gelmez cogunlukla ama sabah cok sikisik uyanirim.
Hayatımda tek bir gün bile bilmem deliksiz uyuduğumu, yazık bana:KK61::KK61:

Valla namaz kılan bi insanım inan ki kalkamiyorum o saatte tam tersi horul horul uyuyorum .
Ben üni birinci sınıftayken sabah sekize kadar hic uyuyamazdim çok uykum olurdu yine uyuyamazdim psikolojik dediler sonradan düzeldi . sizinde ruh halinizle alakalı mi acaba:///

Back
X