• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mahallenin horozu gibiyim :(

Ben 3 saat dayansam yine iyi. Uyanma saatlerim bile belli 11-01-03-05-06 'da kalk işe git.
Uyanıkken sanırım içtiğim su direk boşaltıma geçiyor sindirimi atlayarak:KK12:
Sonda çözüm olur mu acep:KK51:
Vallah düşünmedim değil :KK53::KK53:
Şaka bi yana bi açıklaması var mı bunun? Doktorluk bi mesele değildir diye gitmedim hiç ama. Neden böyle merak etmiyor da değilim. Ya da normal olan bu mu, bilemedim yani.

çok fena bendede oluyor ve çalışıyorum ruh gibi geziyorum bütün gün gözlerimin altı mosmor oluyor..doktora gittim dediki uyurken hiçbirşey düşünme.uyumadan önce birşeyler yeme..geçer falan dedi.ısrarla ilaç istedim atarax diye bir ilaç verdi.çok mecbur kalmadıkça içme dedi.içersende yarım iç dedi.çok şükür sadece bir kere yarım içtim.melisa,rezene yada papatya çayı iç yatmadan 1 saat önce falan.valla zor inşallah uyursun...

ben de her gece 4 buçukta uyanıyorum ama benimki hamilelikten herhalde önceden böyle bir durumum yoktu. 4 buçukta kalkıyorum eşim işe gidince 7 gibi tekrar yatıyorum 9 buçuk ona kadar. zor valla geçer inşallah.

ben yine sonradan uyuyabiliyorum siz de o da yok herhalde?

çok fena bendede oluyor ve çalışıyorum ruh gibi geziyorum bütün gün gözlerimin altı mosmor oluyor..doktora gittim dediki uyurken hiçbirşey düşünme.uyumadan önce birşeyler yeme..geçer falan dedi.ısrarla ilaç istedim atarax diye bir ilaç verdi.çok mecbur kalmadıkça içme dedi.içersende yarım iç dedi.çok şükür sadece bir kere yarım içtim.melisa,rezene yada papatya çayı iç yatmadan 1 saat önce falan.valla zor inşallah uyursun...

papatya var evde onu bi içeyim, düşünmemek için tv karşısında uyuyorum sonra eşim beni götürüy yatağa. bende bi doktora gidiyim

ben de her gece 4 buçukta uyanıyorum ama benimki hamilelikten herhalde önceden böyle bir durumum yoktu. 4 buçukta kalkıyorum eşim işe gidince 7 gibi tekrar yatıyorum 9 buçuk ona kadar. zor valla geçer inşallah.

ben yine sonradan uyuyabiliyorum siz de o da yok herhalde?

Yok ben uyuyamıyorum tekrar :KK43: Kaç aylık hamilesiniz ??

Ben de günde 3 saat falan uyuyorum sanırım.Sonrası geceleri tvde yayınlanan dandik filmleri izlemekle,kitap falan okumakla geçiyor.Ve sanırım bunun çaresi yok.:KK76:

Çok ilginç.. acaba stresli bir dönem mi geçiriyorsunuz?

Ben akşam 23.00 gibi yatarım sabah 8 e kadar deliksiz uyurum wc ye falan kalkmam hiç.

valla yine 4.30 da uyancam diye beynini bi güzel kurmuşsun bence, tek suçlu beynin:KK53:
yattığın oda sessiz ve çok karanlık olmalı, otel perdelerinden falan al
acaba o saatte gürültü çıkaran bişey mi var
bizim alt kattakilerin kız sabahçı onlarla beraber bende kalkıyorum 6.30 da mesela:KK53:

Çok ilginç.. acaba stresli bir dönem mi geçiriyorsunuz?

Ben akşam 23.00 gibi yatarım sabah 8 e kadar deliksiz uyurum wc ye falan kalkmam hiç.

Ben tuvalet ihtiyacı için kalkmıyorum, çylece bi sebebi yok uyanıyorum sonra da uyuyamıyorum.

valla yine 4.30 da uyancam diye beynini bi güzel kurmuşsun bence, tek suçlu beynin:KK53:
yattığın oda sessiz ve çok karanlık olmalı, otel perdelerinden falan al
acaba o saatte gürültü çıkaran bişey mi var
bizim alt kattakilerin kız sabahçı onlarla beraber bende kalkıyorum 6.30 da mesela:KK53:

Valla ses yok olsa da duyarlı değilim, oda da karanlık belki de haklısınız beynimi kurmuş olabilirim .

İyi akşamlar kadınlar kulübü ahalisi..Yaklaşık 3 haftadır her gün sabah 4.30 da uyanıyorum ve sonra uyuyamıyorum. kaçta uyursam uyuyayım bu değişmiyor. Gece 2 de bile uyusam 4.30 da hortlak gibi dikiliyorum kurulu saat gibiyim :KK57:. Gece uyumada sıkıntı yaşamıyorum hemen uyuyorum ama 4.30 da işte. Var mı benim gibi olan, neden oluyor acaba?? Bu durum artık hayatımı olumsuız etkilemeye başladı :KK43:En Büyük KK
namaz kıl hazır kalkmısken :)
uyku bandı kullan canım kolaylıkla uyursun :)

Bende o saatlerde kalkıyorum.. Bu yüzdende erkenden yatıyorum kalktığımda ise tüm işlerimi ağır ağır yapıyorum vakit kalınca TV ye ya da pc ye oturuyorum vs.. sonra bir bakmışım saat 7 :)

Back
X