- 9 Ocak 2019
- 306
- 526
- 33
- Konu Sahibi Damla_1234
Evt arkadaşlar önceki forumumdan hatırlarsanız belki üzerinden aylarrr geçti ve sonunda boşanıyorum bir pürüz çıkartmazsa inş anlaşmalı bitiyor 20-25 güne kadar.evt zor bir karardı ama bi anda verilmiş bir karar değildi.10 yıllık evliliğim aldatılmamdan dolayı bitiyor.malesefki beni aslında boşanmaya iten aldatmadan sonra kendisini affetmemi isteyişinden ziyade sonrasında gözümün içine baka baka bilmeme rağmen devam ettirmeye çalışması oldu ve hersefeeinde yakaladım.vazgeçermi vazgeçti artık ay bitti gibi şeyleri bende çok söyledim ama malesef arkadaşlar bitirmiyorlar.kanlarına işlemişse bitirmiyorlar yalan söylemeye devam ediyorlar kesinlikle inanmayın peşini bırakmayın.ben öyle yaptım ve haklı olduğumu göre göre canım acıya acıya yaşadım emin oldum ve bitirdim üstelik 2 küçük çocukla.bana acımayanlara benmi acıycam ne onur kaldı ne gurur ben çocuklarım için sabretrikçe onun gözünde hergün değersizleştim.baktım ki bağrış çağrış bitmiyo hır gün çocuklar şahit oluyorlar en iyisi bu dedim.bu kararımı diğer kararların gibi fos sandı ama iş ciddiye bindiğinde çirkinleşmeye başladı nafaka miktarı:) mal miktarı gibi:)arkadaşlar evide aldım malda aldım ve bunları evlilik süresinde yaptım hiç affetmedim.şimdi gitsin hatta evlensin hatta ben ona 2 tane daha bulayım diyorum o derece nefret ettim kendisinden o kadar hakaretler ettiki o kadar ağır şeyler söylediki sanki ben metresiyle onun arasına giren kara kedi olup çıktım:)) ben kötü oldum üstelik.10 yıllık evlilikte çok iyi bir kadımdım ama 1 yıldır sesim çıkıyo kanullenmiyorum diye benden kötü kadın kalmadı.yuva üstüne yuva kuran çok gördüm ama devamında sorunsuz bir evlilik görmedim.telli duvaklı aldığı karısına çocuklarına bunu yapam sanki diğerine yapmıycak hemde daha kötüsünü yapıcak.ilahi adalet...adalet topaldır ağır ağır yürür ama gideceği yere eryada geç varır...kimsenin yanına kalmayacak inşallah.ikisi bir olup evli olduğunu bile bile bu yuvayı yıktılar vicdansız merhametsizler.ve şuanda hiç acaba bile demiyorum üzülmüyorum aksine çok mutluyum daha iyi olacağıma o kadar eminimki.saygının sevginin bittiği yerde kalıp beklemek insanı daha çok yaralıyor hayata 1 kere geliyoruz geçen her saatin değeri pahabiçilemez.kendimi evlatlarıma ve hayatıma adıycam.gerisi boş.