• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkeme duvarı gibi surat :/

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Mrb. Kızlar bu konuyu sizlere danışmak istiyorum. Bir kadın surat asmadan durabilir mi? Soru bu tabikide nedensiz degil. Yani eşinin herhangi bir lafına yaptığı şeye vs. Surat asmadan durabilen biri var mı? Varsa bunu nasıl beceriyor. Ben yapım geregi biraz nazlı ve narin buyudum. Yani en ufak şeye bile üzülüp kafama takan biriyim. Evleneli 3 ay oldu eşim başlarda devamli çok surat asıyorsun bu huyun beni cok rahatsiz ediyor flan dedi. Bende kendimi duzeltmeye calıştım artk ufak olan şeyleri içime attm ya da yuttum ve surat asmadım. Ama sonucta kadınız bir yere kadar hiç surat asmadan nasil durabilirz ki anlamiyorum. Ne zaman surat assam eşim delleniyor. Hatalı da olsa. Surat asma diyor. Kizlar bunu nasıl aşabilirim? Surat asmazsam tepkimi nasil belli edebilirim. Kız bağir cagir diyor ama surat asmıcakmışım :( bu konu beni çok bunaltmaya başladı artık. Her tartişmamızda şikayet ediyor benim huylarımi. :( Fikirlerinize ihtiyacım var.

Çok küçük şeylere dahi tavır yaptıysan artık hassaslaşmış olabilir.. Bilmiyorum gerçekten takmamayı ya da üzülmemeyi öğrenmek gerek. Ya da bir konuyu o anda kapatmayı. Konuştuk, tartıştık bitti. Tribi,tavrı sürdürürken şunu düşünmek lazım. Yaptığı bu hareket için ne yapmalıyım? Onu hayatımdan çıkaracak mıyım? Cevap hayırsa hızlıca çözüp kapatmak en iyisi. Sündürmenin önce kişinin kendisine zararı var..

Ben sadece haksizken surat asiyorum. Hakliyken direk hatayi soylemeyi tercih ediyorum.

Onun disinda esimle olan olaylara soyle bakiyorum. Kavgalar ikiye ayrilir. 1 bosanilacaklar, iki buyutulmeyecekler. Ornegin çöpü atmayi unutmussa bundan bosanacak degilim. Ama ortada sikinti var. Aksam geldiginde copu hatirlatirim. Surat asmam. Yapi olarak da somurtkan degilim. Ya da aksam tvde sevmedigim bir sey varsa surat asmam, kitap okurum ayni odada. Moodumu dusurmez yani. Mesgale bulurum kendime.

Sen neye surat asiyorsun ki?

Mrb. Kızlar bu konuyu sizlere danışmak istiyorum. Bir kadın surat asmadan durabilir mi? Soru bu tabikide nedensiz degil. Yani eşinin herhangi bir lafına yaptığı şeye vs. Surat asmadan durabilen biri var mı? Varsa bunu nasıl beceriyor. Ben yapım geregi biraz nazlı ve narin buyudum. Yani en ufak şeye bile üzülüp kafama takan biriyim. Evleneli 3 ay oldu eşim başlarda devamli çok surat asıyorsun bu huyun beni cok rahatsiz ediyor flan dedi. Bende kendimi duzeltmeye calıştım artk ufak olan şeyleri içime attm ya da yuttum ve surat asmadım. Ama sonucta kadınız bir yere kadar hiç surat asmadan nasil durabilirz ki anlamiyorum. Ne zaman surat assam eşim delleniyor. Hatalı da olsa. Surat asma diyor. Kizlar bunu nasıl aşabilirim? Surat asmazsam tepkimi nasil belli edebilirim. Kız bağir cagir diyor ama surat asmıcakmışım :KK43: bu konu beni çok bunaltmaya başladı artık. Her tartişmamızda şikayet ediyor benim huylarımi. :KK43: Fikirlerinize ihtiyacım var.

Hayatta surat asmam, varsa bir olay konuşurum o an çözüme kavuştururum. Gerekirse sabaha konuşur ama o sorunu çözeriz. Sonrada sarılır yatarım kocama. Bir de fazlaca empati yaparım kendi içimde, bunu ben yapsam, yada bunu o bana söylesene gibi. Bir de kadın yada erkek farketmez kimse aynı evin içinde asık suratlı biriyle yaşamak istemez. Zaten is hayatı,maddi sorumluluklar,trafik vs insanı yeterince geriyor. İnsan eve geldiğinde rahatlamak, stresini dışarıda bırakmak ,iki gülen göz, iki çift tatlı sohbet arıyor. Beni kızdıran şey çok büyük bir şey değilse konusunu bile yapmam, değer mi diye düşünürüm. Güzel bir akşamı, yada güzel bir hafta sonunu rezil etmeye değer mi??? Ve insan şunu fark ediyor ki, çoğu şeye değmiyor. Çalışan insanlar zaten akşamları evde 3-4 saat belki beraber olabiliyor, bu kıymetli saatleri de trip için harcamak açıkçası bana saçma geliyor.

Çok küçük şeylere dahi tavır yaptıysan artık hassaslaşmış olabilir.. Bilmiyorum gerçekten takmamayı ya da üzülmemeyi öğrenmek gerek. Ya da bir konuyu o anda kapatmayı. Konuştuk, tartıştık bitti. Tribi,tavrı sürdürürken şunu düşünmek lazım. Yaptığı bu hareket için ne yapmalıyım? Onu hayatımdan çıkaracak mıyım? Cevap hayırsa hızlıca çözüp kapatmak en iyisi. Sündürmenin önce kişinin kendisine zararı var..

İlk başlarda öyleydim ama sonra konuştuk anlattım bunu isteyerek yapmiyorum vs diye ve duzelticem kendimi dedim ve duzelttimde ama ne bileyim her zamanda olmuyor ki. Misal cumartesi gunu işten erken çkyor guzel bi kahvalti hazırlarsn beraber yeriz dedi. Bnde kalktim cok guzel bi sofra hazirladim ozenerek. Gelmesine bes on dakika kala msj attı bn kahvalti yaptim tokum haberin olsun dedi. Bende surat astım çnku cok uzuldum ozenle hazrlamıştım herseyi biliyordu hazrladgmi :( bu yuzdende surat astgm içn kızdı :(

ilk aylar normaldi böyle şeyler, çünkü birbirinizi aynı çatı altında tanıma evresindesiniz
bana da eşim ilk aylarda öyle derdi, şimdi alıştı :)

bagırıp cagırsan da birsey bulunur herkesin uzuntusunu sinirini belli etme sekli farklıdır onemli olan uzun surmemesi lazım ve uygun anda karsılıklı guzelce konusabilmeyi bilmek lazım

İlk başlarda öyleydim ama sonra konuştuk anlattım bunu isteyerek yapmiyorum vs diye ve duzelticem kendimi dedim ve duzelttimde ama ne bileyim her zamanda olmuyor ki. Misal cumartesi gunu işten erken çkyor guzel bi kahvalti hazırlarsn beraber yeriz dedi. Bnde kalktim cok guzel bi sofra hazirladim ozenerek. Gelmesine bes on dakika kala msj attı bn kahvalti yaptim tokum haberin olsun dedi. Bende surat astım çnku cok uzuldum ozenle hazrlamıştım herseyi biliyordu hazrladgmi :KK43: bu yuzdende surat astgm içn kızdı :KK43:
Mesaj atsaydınız keşke.. Bana böyle söylediğin için kahvaltı hazırladım, masa hazır seni bekliyordum diye..
Cevap verirdi ya da siz yiyip o gelene kadar toplardınız bir daha da hazırlamazsınız.
Surat asarsanız neye kızdığınızı, ne düşündüğünüzü bilmez. Çözmeye uğraşmak istemiyor da olabilir..

Aynı ben:) Ben de ilk evlendiğimizde canımı sıkan bir şey oldu mu suratımı asar, hiç konuşmaz küserdim,eşimde daha çok sinirlenirdi, olay büyüdükçe büyürdü, sonra o da bana inat küserdi, günlerce evde ölüm sessizliği olurdu, yataklarımızı ayırırdık...Sonra bir gün oturduk bu konuyu konuştuk, ben canımı sıkan bişey olduğunda hemen surat asıp küsmeyeceğime söz verdim, susmak yerine tartışmaya, konuşmaya söz verdim, o da asla küsmeyeceğine, başka odada yatmayacağına söz verdi, biraz o , birazda ben kendimi düzelttim, karşılıklı tavizle çözdük olayı, artık küsmüyoruz, küssekte ben gururumu yenip yanına gidebiliyorum, önceden bende keçi inadı vardı,her tartışma sonrası ayaklarıma hep kapansın istiyordum, baktım yemiyo:KK45:azcık düzeldim

İlk başlarda öyleydim ama sonra konuştuk anlattım bunu isteyerek yapmiyorum vs diye ve duzelticem kendimi dedim ve duzelttimde ama ne bileyim her zamanda olmuyor ki. Misal cumartesi gunu işten erken çkyor guzel bi kahvalti hazırlarsn beraber yeriz dedi. Bnde kalktim cok guzel bi sofra hazirladim ozenerek. Gelmesine bes on dakika kala msj attı bn kahvalti yaptim tokum haberin olsun dedi. Bende surat astım çnku cok uzuldum ozenle hazrlamıştım herseyi biliyordu hazrladgmi :KK43: bu yuzdende surat astgm içn kızdı :KK43:

Mesela ben bu durumda olsam "bana bu masayi hazirlattigin icin sen de hafif atistirarak hadi cok toksan sadece cay icerek bana eslik edebilirsin" derdim.
Kendi kendini uzuyorsun sen.

Yuuh ya hazirla, bunuda bile bile karnini doyur :mad:

Bende bagirp çagrp kavga edecek tipte biri degilim susarm içime atarm ve malesef suratım degişir bunu nasıl aşıcam bilmiyorum :KK43:
O zaman bozulduğunuz herneyse konuşarak anlamasını sağlayın. Çoğu zaman neye surat astığımızı dahi anlayamadıkları için,surat asmak,trip yapmak rahatsız edici olabiliyor.

kafasına bir tane bibloyu fırlat neden attın derse tepkimi surat asmak yerine böyle gösteriyorum dersin sende. bnde çevremdekilere surat asamıyorum bağırıp çağırmayı terch edyrm :)

Anam nazi cekene yapacan bu tavurlari eger boyle degilse hayatta seni anlamaz dahada kotu olur durum evet insan icine ata ata yipranyor ama gecinmekte olan bu olyuor iste, benim bir tanidik var kadn valla neler yapyor ayy adam pesinden ayrilmyor tabi zamaninda olan seylerden oturü adam baya kendini effetirmek icin kadını baya idare edyor valla ahh bizimkilerde oyle olsa yok hem suclular hem gucluler:KK34:

Erkekler trip atmaktan da anlamiyor bu arada. Deneme onu da hic. Ben evliligin basinda trip atarak bir seyleri cozmeye calistim.

Tribim de odadan cikarken soylenmek ve cevabi dinlememekti.

Sonra keyfimizin yerinde oldugu bir an esim taklidimi yaptı. Ne soyledigini anlamadim. Ne dedin orda dedim, bilmiyorum sen de bazen bir seyler soyluyorsun ama anlasilmiyor homurdandim ben de sen de oyle yapmiyor musun? Dedi.

O gunden beri direk soyleme taraftariyim. Bosa cabalamisim resmen.

Ben degil surat asmak hickira hickira aglarken bile esim sarilinca falan kahkaha atmaya basliyorum. Sizde de olmuyor mu boyle seyler?

Back
X