- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
- Konu Sahibi Prometteur
Herkesin yasadigi bir suru kotu ani var. kimine gore katlanilir kimine gore katlanilmaz. Siz de karsinizdakilerin ne yasadigini bilemezsiniz. Koca bir omrun heba olmasi diye birsey soz konusu degil. Hala hayattasiniz, bundan sonra yasayacaginiz nice guzel gunlerinizin olma ihtimali var iken neden boyle dusunuyorsunuz ki? Doner arkani gidersin evet cok basit. Ben kendim de yaptim boyle birseyi ve hic zor degil. Esas yurek o zaman rahatliyor siradan bir kagit parcasindan sildirince degil.
He bu arada, ekonomik ozgurlugunuz varsa herkesi de silebilirsiniz hayatinizdan. Mesele sildiginiz insana maddi manevi ihtiyacinizin olmamasinda biter. Anlattiklariniza gore maneviyat zaten bitmis. Maddiyati da bitirirsenizistediginiz insana istediginiz postayi da koyarsiniz olur biter. Evet cok kolay. Benzer seyleri yasamis biri olarak soyledim zaten haricten gazel okumadim. Beni yetistirmis ve 10 seneden fazla bir sure bana bakmis buyutmus bir insani bir hatasiyla sonsuza dek sildim. Oldu bitti
Son bir aydır yaşadığım stres yüzünden her gün hastanedeyim bir yerlerim ağrıyor ve kontrol edemiyorum. Lise mezunuyum üniversite sınavlarına çalışmam gerek okuduğum hiçbir şeyi anlamıyorum. Şuan çalışıyor olsam 1 sn düşünmem çıkar giderim ama ilerleme kaydedemiyorum ve bu bana çok koyuyor. Hala içerde oturması bu olanlardan sonra bile ben ne yaptım ona diyebilecek bir insan. Hayatımın tamamı heba oldu bu zamana kadar. Düzeltebilmemi de zorlaştırıyor elinden geldiğince. Birkaç sene öncesine kadar psikolojinin insanı bu kadar etkilediğine hiç akıl erdiremezdim insanın kendi bilincinde neye inanırsa onu yaşar diye düşünürdüm ama işin içine girince çok farklıymış..