Mahkeme kararı ile nüfusta anne değişikliği?

Herkesin yasadigi bir suru kotu ani var. kimine gore katlanilir kimine gore katlanilmaz. Siz de karsinizdakilerin ne yasadigini bilemezsiniz. Koca bir omrun heba olmasi diye birsey soz konusu degil. Hala hayattasiniz, bundan sonra yasayacaginiz nice guzel gunlerinizin olma ihtimali var iken neden boyle dusunuyorsunuz ki? Doner arkani gidersin evet cok basit. Ben kendim de yaptim boyle birseyi ve hic zor degil. Esas yurek o zaman rahatliyor siradan bir kagit parcasindan sildirince degil.

He bu arada, ekonomik ozgurlugunuz varsa herkesi de silebilirsiniz hayatinizdan. Mesele sildiginiz insana maddi manevi ihtiyacinizin olmamasinda biter. Anlattiklariniza gore maneviyat zaten bitmis. Maddiyati da bitirirsenizistediginiz insana istediginiz postayi da koyarsiniz olur biter. Evet cok kolay. Benzer seyleri yasamis biri olarak soyledim zaten haricten gazel okumadim. Beni yetistirmis ve 10 seneden fazla bir sure bana bakmis buyutmus bir insani bir hatasiyla sonsuza dek sildim. Oldu bitti

Son bir aydır yaşadığım stres yüzünden her gün hastanedeyim bir yerlerim ağrıyor ve kontrol edemiyorum. Lise mezunuyum üniversite sınavlarına çalışmam gerek okuduğum hiçbir şeyi anlamıyorum. Şuan çalışıyor olsam 1 sn düşünmem çıkar giderim ama ilerleme kaydedemiyorum ve bu bana çok koyuyor. Hala içerde oturması bu olanlardan sonra bile ben ne yaptım ona diyebilecek bir insan. Hayatımın tamamı heba oldu bu zamana kadar. Düzeltebilmemi de zorlaştırıyor elinden geldiğince. Birkaç sene öncesine kadar psikolojinin insanı bu kadar etkilediğine hiç akıl erdiremezdim insanın kendi bilincinde neye inanırsa onu yaşar diye düşünürdüm ama işin içine girince çok farklıymış..

Canm bak anne baba ben 20 aylıkken boşanmişlar...Benimkide uzun hikaye ve annemin doğurma eylemi dışında benim için yaptığı hiç bir şey yok..
Ve senelerdir görüşmüyoruz... Annemin benim hayatima kattığı tek sey belli dairelerde veya yerlerde anne isminin sorulmasi kismi
darkmore darkmore arkadaşımında dediği gibi.Kağıttan değil akıl ve kalpten silince bitiyor asıl mevzu..Hiç böyle şeylerle uğraşıp aklına bulandirma canım..
Kalpten gittiği gün kim olursa olsun bitmiş oluyor zaten...

Canm bak anne baba ben 20 aylıkken boşanmişlar...Benimkide uzun hikaye ve annemin doğurma eylemi dışında benim için yaptığı hiç bir şey yok..
Ve senelerdir görüşmüyoruz... Annemin benim hayatima kattığı tek sey belli dairelerde veya yerlerde anne isminin sorulmasi kismi
darkmore darkmore arkadaşımında dediği gibi.Kağıttan değil akıl ve kalpten silince bitiyor asıl mevzu..Hiç böyle şeylerle uğraşıp aklına bulandirma canım..
Kalpten gittiği gün kim olursa olsun bitmiş oluyor zaten...

Öyle oldu zaten. Kalpte yok kesinlikle. Kimlikte olmaması da beni mutlu ederdi..

Öyle oldu zaten. Kalpte yok kesinlikle. Kimlikte olmaması da beni mutlu ederdi..
Tabiki canım anlayabiliyorum seni...Sadece dünyaya getirmiş olmak anne olmak değil ama maalesef ki, bu gerçekler değişmiyor canım.Kimlikten sildirince bi anlık yada bi süre mutlu olcaksın..Ama bu onun senin hayatında olduğunu ve halen maalesef ki annen olduğunu değiştirmiycek..
Anlayabiliyorum,çok bunaldın,sıkıldın içinde ki tum duyguları kaybettin ona karşı ve hiç gücün yok gibi hissediyorsun..
Ama herseye inatla iyi ol canım..İyi ol ki güçlü ol..İyi ol ki sil at herseyi kalbinden attığın gibi beyninden,Ruhundan..İyi bir gelecek için bundan sonraki ruh sağlığın için.
Bazı şeyler geçiyor evet delip deşerek geçiyor belki ama geçiyor..
Allah inşiallah bundan sonrası için iyi gün yüzü göstersin sana..Umarım hersey istediğin gibi olur canım..

Tabiki canım anlayabiliyorum seni...Sadece dünyaya getirmiş olmak anne olmak değil ama maalesef ki, bu gerçekler değişmiyor canım.Kimlikten sildirince bi anlık yada bi süre mutlu olcaksın..Ama bu onun senin hayatında olduğunu ve halen maalesef ki annen olduğunu değiştirmiycek..
Anlayabiliyorum,çok bunaldın,sıkıldın içinde ki tum duyguları kaybettin ona karşı ve hiç gücün yok gibi hissediyorsun..
Ama herseye inatla iyi ol canım..İyi ol ki güçlü ol..İyi ol ki sil at herseyi kalbinden attığın gibi beyninden,Ruhundan..İyi bir gelecek için bundan sonraki ruh sağlığın için.
Bazı şeyler geçiyor evet delip deşerek geçiyor belki ama geçiyor..
Allah inşiallah bundan sonrası için iyi gün yüzü göstersin sana..Umarım hersey istediğin gibi olur canım..

Ne güzel yazmışsınız. Öyle gerçekten dediğiniz gibi.. Sabır sağlık olduktan sonra geçer inşallah bu dönemlerde. Allah daha beterini göstermesin. Hepimize hayırlı bir ömür nasip etsin rabbim.

Ne güzel yazmışsınız. Öyle gerçekten dediğiniz gibi.. Sabır sağlık olduktan sonra geçer inşallah bu dönemlerde. Allah daha beterini göstermesin. Hepimize hayırlı bir ömür nasip etsin rabbim.
Amin kuzum..İnşiallah canım benim gör bak geçecek allahın izniyle...Geçerken canın yanacak elbette,bir zamanlar ağlayarak hatırladığın o günleri,zamanla gözünü kapattığında bi hikaye gibi hatırlıycaksın..Yeri gelecek hüzünle anacaksın yeri gelip ne çektim beee dersin:KK48: :KK66:
Sonra ne oluyor. Bi gün geliyor ve bi bakmışsın annesin artık sen annesin..Ozaman her şey silinip yerini bi tek cümleye bırakıyor kalpte..Ben senin gibi bi anne olmıycam,annee:KK61:
Bak benide duygulandırdın..Dik dur kardeşim kim olursa olsun...Senin hayatını alt üst etmelerine izin verme..Dua Et canm her gecenin bir sabahi var elbette..
Rabbim seni mutlu etsin inşiallah..Herşeyi unuttuğun günlerin olsun canm..:KK19:

Amin kuzum..İnşiallah canım benim gör bak geçecek allahın izniyle...Geçerken canın yanacak elbette,bir zamanlar ağlayarak hatırladığın o günleri,zamanla gözünü kapattığında bi hikaye gibi hatırlıycaksın..Yeri gelecek hüzünle anacaksın yeri gelip ne çektim beee dersin:KK48: :KK66:
Sonra ne oluyor. Bi gün geliyor ve bi bakmışsın annesin artık sen annesin..Ozaman her şey silinip yerini bi tek cümleye bırakıyor kalpte..Ben senin gibi bi anne olmıycam,annee:KK61:
Bak benide duygulandırdın..Dik dur kardeşim kim olursa olsun...Senin hayatını alt üst etmelerine izin verme..Dua Et canm her gecenin bir sabahi var elbette..
Rabbim seni mutlu etsin inşiallah..Herşeyi unuttuğun günlerin olsun canm..:KK19:

Çok teşekkürler inşallah öyle olur bende dik durmaya çalışıyorum. Amiin inşallah devasız dert vermesin yeter ki..

Çok teşekkürler inşallah öyle olur bende dik durmaya çalışıyorum. Amiin inşallah devasız dert vermesin yeter ki..
Amin canm benim inşiallah..Hah bak bugün geçti..Naçizane bi fikir bu..Uğraşma yok sildirmek yok bilmem ne..Bir şey elde etsende de etmesende ki arkadaşların dediğine göre pek mümkün görünmüyor.Her halükarda sen yıprancaksın.Yeni bir süreç yeni bir uğraş :ukala: böyle uzar gider...
Yarın sabah kalk et duani güzelce,neyi istiyorsan ona odaklan..Bi Kaktüs düşün elleme dokunma batmasına izin verme sana...
Yeni bir sayfa aç yeni bir başlangıç..Herşeye inat,senin için geleceğin için zamanı gelince sana anne diyecek yavru için..
İnsiallah canm inşiallah herşey gönlünce olsun..

Arkadaşım tek çaren evlat edinme işleminin yapılmasıdır.Anne olarak kimi istiyorsan o kişi evlat edinme davası açsın anne tc bağın o kişi ile kurulur ve anne adı olarak onun adını alırsın.Anne adının boş geçmesi mümkün değildir.

Arkadaşım tek çaren evlat edinme işleminin yapılmasıdır.Anne olarak kimi istiyorsan o kişi evlat edinme davası açsın anne tc bağın o kişi ile kurulur ve anne adı olarak onun adını alırsın.Anne adının boş geçmesi mümkün değildir.

Teşekkürler..

Cümle için de Bacım kelimesi kullanan birinin Avukat olma ihtimali % 0 olduğuna göre ne yapıp me yapmadığım konusunda bilgi vermemede gerek yok sanırım.
Asıl siz ne yaptınız Hanımefendi Türkçe'mizi katletmişsiniz.
Nerden biliyorsun avukat olmadığımı ??
Madem bir şeyi bilmiyorsun ne diye bilgi kirliliği yapıyorsun
Annelikten red davasını da gördü bu gözler

Ayrıca sen biraz Türkçe çalış bence
İlk cümlede 'içinde' yazman gerekir
Bir de 'vermeme de' şeklinde ayrı yazman gerekir
De da çalış
Türkiye derecesi yapmış bir hukuk öğrencisiyim Türkçem de senden iyi çok şükür

Cümle için de Bacım kelimesi kullanan birinin Avukat olma ihtimali % 0 olduğuna göre ne yapıp me yapmadığım konusunda bilgi vermemede gerek yok sanırım.
Asıl siz ne yaptınız Hanımefendi Türkçe'mizi katletmişsiniz.

Kız ağlattın beni be:KK61:kim büyüttü peki seni ?

Kız ağlattın beni be:KK61:kim büyüttü peki seni ?
Canm benim Kıyamam sana ki :KK61:
Babam babaannem ve halam allah razı olsun ki onlardan onlar büyüttü canm.onlar evlendirdi hep onlar ilk Aybaşı olduğumda Karnım ağrıdığında halam yanımda (halam esiyle 1 ay zor evli kalmış adam psikopat çıkınca çocuk olmadan ayrılıp baba evine gelmiş sonra kendini bana adamış kadin:KK61:)annesizlikte ağlarken ben neden aramiyor diye bas bas bağirirken yanında olan gene halam babaannem yanında, hep onlar canım..
Ve belki çocuğum üzülür diye bidaha hiç evlenmeyen babam..
Kuzum ama sen böyle deyince bak benide duygulandırdın ya:cry:Üzülme nolursun

Canm benim Kıyamam sana ki :KK61:
Babam babaannem ve halam allah razı olsun ki onlardan onlar büyüttü canm.onlar evlendirdi hep onlar ilk Aybaşı olduğumda Karnım ağrıdığında halam yanımda (halam esiyle 1 ay zor evli kalmış adam psikopat çıkınca çocuk olmadan ayrılıp baba evine gelmiş sonra kendini bana adamış kadin:KK61:)annesizlikte ağlarken ben neden aramiyor diye bas bas bağirirken yanında olan gene halam babaannem yanında, hep onlar canım..
Ve belki çocuğum üzülür diye bidaha hiç evlenmeyen babam..
Kuzum ama sen böyle deyince bak benide duygulandırdın ya:cry:Üzülme nolursun
Canım halanin da talihsizliği ama kader sizi bir araya getirmis en azindan o sana kol kanat germis annelik yapmiş bir halanın boyle olmasi da şasirtici hem sen ona annelik hissettirmissin o da sana. Ne güzel halalar var ama belki annende bahtsız bir hayat yasayacaktin dayak kötek sürekli iş eziyet bilinmez ki artik bilemezsin belki yasayacagin en guzel en mutlu hayati yasamissindir, umarim oyledir yani, öyle hissettirmistir sana babannenle halan. Daha yazmistim da sildim canım.. öptüm

Canım halanin da talihsizliği ama kader sizi bir araya getirmis en azindan o sana kol kanat germis annelik yapmiş bir halanın boyle olmasi da şasirtici hem sen ona annelik hissettirmissin o da sana. Ne güzel halalar var ama belki annende bahtsız bir hayat yasayacaktin dayak kötek sürekli iş eziyet bilinmez ki artik bilemezsin belki yasayacagin en guzel en mutlu hayati yasamissindir, umarim oyledir yani, öyle hissettirmistir sana babannenle halan. Daha yazmistim da sildim canım.. öptüm
Canm benim allah razı olsun hep desteklerdi..Hiç eksikliğini hissettirmemeye çalıştılar..Daha anlatsam neler var kzum ama geçti allahın izniyle...Evlendim çocuğum oldu hala destekler saolsunlar..
Olsun canm benim yazsaydın keşke....
Saolasin arkadaşım çok bende seni öpüyorum...

Back
X