Mahkeme karari olmadan cocuk gormek istiyor

Maaşımdan kesiliyor zaten. Demek istediğim her şey görüldüğü gibi değil adam 1 yıldır sigortasız çalışıyor ya da çalışmıyor en basiti
Biraz daha sabredin en kotu hapis istemiyle ilerlersiniz o zaman aklı başına gelir karşı tarafın.
Bu tutumunuz önce kızınıza zarar verir sonra size.

Biraz daha sabredin en kotu hapis istemiyle ilerlersiniz o zaman aklı başına gelir karşı tarafın.
Bu tutumunuz önce kızınıza zarar verir sonra size.
Sagolun tesekkur ed3rim yardımlarınız için. Zaten diyor odemezsem hapis yatarım bosey olmaz diyor. Denilecek bisey yok Allah goruyor

Size sert cikmis olabilirim kırıcı biri değilim olay da sıcağı sıcağına oldu hemen yazdım. Kırıcı olduysan özür dilerim.
Bana sert olmadıniz ama arkadaşlara çok sert çıktınız.
Onlarda aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi,ben yorumlarda kötü bişey görmedim siz yazana kadar.
Herkes yardımcı olmaya çalıştı.
Kendi adıma bende teşekkür ederim
Umarım bu süreci kolaylıkla atlatırsınız.

Neredeyse söylemişler:) uyumalıyım çok sagolun iyi geceler

Bende şu kanunun şu maddesini açıklasın demiyorum gostermesen olur söyle olur gösterirsen böyle olur tarzi bisey. Neyse bekleyelim elbet iyi insanlar gelecek

Bir avukat böyle bir bilgi vermez. Danışmanlık hizmeti vermek ücretli. Ben değil yasalar böyle söylüyor üzgünüm. Öyle bir şey yapabilmesi için baroya bunu bildirmesi gerekiyor.

Sadece durumu yaşayan kişiler size fikir verebilir. Onlarında kalbini kırıyorsunuz.

Karar çıksa gösteririm tabi foto video istediği zaman atıyordum. Şimdi karar yok bende göstermek istemiyorum
Eşinizle aranızdaki problemlere çocuğunuzu dahil etmeyin. Size ne yaparsa yapsın o onun babası. Babası olarak çocuğunu görme hakkı var. Göstermezseniz siz kötü olursunuz.

Şuraya bak eminim cocugun yoktur senin. Ne pis düşüncelisin sen evlerden uzak. Aman aman burda ne kadar kaliteli insanlar var birde senin gibiler var bide nispet yapıyor gibi utanmıyorlar da . İşine bak
Konu sahibi sakin ol bir nefes al.. Sen dinle bu arkadaşları. Evladını düşünmek zorundasın. Gerçekten yatılı görüş olursa o zaman ne yapacaksın

Memurum. Siz cevabı aldiniz sindiremediniz halbuki diyetisyensiniz üstüne bisryler için bence daha cvp vermeyeceğim size çok eğlendik sagolun
memursun ama burada 15 yaşındaki ergenler gibi tartışıyorsunuz İnsanlar fikirlerini söylediler ama siz halâ kendi fikrinizin onaylanmasını istiyorsunuz. Hakime de böyle söyleyin aynen. Göstermesem ne oluur? diye sorun o size gerekeni söyler

Sinirlisin herlade durusmalar olaylar dilekceler ustuste geldi hepimiz o surecten geçiyoruz
adam 1000 km den geliyor inan daha sonra gelmez isler tam bitince.aile büyüğü varsa yanınızda o göstersin 1 2 saat her zaman 1000 km den gelecek hali yok. Para ve zaman lazim bosaninca evlatlar degerli oluyor malesef evdeyken 10 dk bakamazlar bosaninca evladımmm olur bi sure böyle rayına oturunca gerisi gelir insaallah aile büyüğü siz bebek gidebilir görüşe. Bizde görüş günü belli değildi bi sure ben yinede gösterdim

Özellikle avukat hanımlar yardımcı olursa çok sevinirim
Avukat hanımlarında hukuk fakültesini okuma motivasyonu kk da sabit fikirli her fikre hayırrrrrrr diye söylenen birine bedava yardım etmekti. Sırf bu yüzden okudular canlarım

Keşke abim buraya yazsaydı içini dökseydi be ama kadınlar kulubu burasi
7 yaşında yegenımı hala icra yoluyla alıyor
Göstermek istemiyorlar
1 yaşındaki Cocugu ve tüm parasını aldı öyle boşadı abimi
Ve kadınlara güven kalmadi evlenmeyi de hiç düşünmedi.. Şimdi evlenmek istiyor cocugu var diye kimse kabul etmiyor ama cocugunu görmüyor yazın 1 ay duruyor ara günlerde bi gün
Allah hayırlı gelinlerle karŞılarsın inşallah .
Bu devirde aile kavramı kalmadi

boşanma nedenleri neydi?

Muhtemelen eşinizin avukatı yok, o nedenle ileri sürülmeyeceginde atlanmis görüşme günü. Her ne kadar karar olmasada çocuğu baba ile görüştürmenizi tavsiye ederim. Görüştürmem vs yazdıysaniz mesaj olarak bunu aleyhinize kullanır daha sonra .

Reactions: Cac
Konuyu saptirmayin . 1 senedir çocuğuydu şimdi mi oldu çocuğu. Tabiki gorcek 1 sene nedenmiş nafakasini niye vermiyor kizim hastalandı neredeydi. Lütfen ya
babasini cezalandirirken cocugunuzuda cezalandirdiginizin farkindamisiniz öfkelisiniz haklisiniz ama cocuk varsa sagduyulu davranmak zorundasiniz normal bir baba evlat iliskisi kurmalarini engellemeyin cocugunuz ilerde sizi suclar

Siz çok sinirli ve gerginsiniz önce sakinleşin.
Benim çocuklarımın babası da şerefsizin önde gideni. Beni çok üzdü yıprattı. Ben de önce kinlendim 11 aylık bebekle kimsem yok işe gitmiyorum kovdum bunu bastı gitti. İlk 3 ay davam bile yoktu istedikçe verdim. Şimdi boşandık günler tayin edildi ona uyumadan istiyor yine veriyorum. Görmeye zerre tahammülüm yok kapıda n görmeden yolluyorum 9 yaş ve 18 aylık bebeğimi. Çocukları tatile götürmek istedi bebeği güvenmedim ama oğlumu verdim. Kötü şöför olduğu için yakın yer diye anlaştık. Akıllı saatten görüyorum uzağa götürmüş ama oğlum çok mutlu sesi gülüyor resmen hiçbir şey demedim. İyi tatiller bol boş eğlen deyip kapatıyorum telefonu. Siz de sakinleşin bi. Bu Arada 10 yıldır memurum maaşımı yedi pavyonda kadınlarla yemiş! 5 yıl lojmanımda kaldı kiradayken de ev sahibini üstüme salıp karda kışta evren çıkarttırdı hala da kredisini ödüyorum! Ama evlat baba bağı başka işte. Görsün birkaç saat. 2. Mahkemede de gerekirse siz talep edin görüş günü çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…