- 4 Aralık 2020
- 226
- -8
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kedisever3535
-
Maaşımdan kesiliyor zaten. Demek istediğim her şey görüldüğü gibi değil adam 1 yıldır sigortasız çalışıyor ya da çalışmıyor en basitiSiz davayı açın miras kalır,mal edinir,çalışırsa tazmin edersiniz.
İleride elinizde karar bulunur.
Biraz daha sabredin en kotu hapis istemiyle ilerlersiniz o zaman aklı başına gelir karşı tarafın.Maaşımdan kesiliyor zaten. Demek istediğim her şey görüldüğü gibi değil adam 1 yıldır sigortasız çalışıyor ya da çalışmıyor en basiti
Sagolun tesekkur ed3rim yardımlarınız için. Zaten diyor odemezsem hapis yatarım bosey olmaz diyor. Denilecek bisey yok Allah goruyorBiraz daha sabredin en kotu hapis istemiyle ilerlersiniz o zaman aklı başına gelir karşı tarafın.
Bu tutumunuz önce kızınıza zarar verir sonra size.
Size sert cikmis olabilirim kırıcı biri değilim olay da sıcağı sıcağına oldu hemen yazdım. Kırıcı olduysan özür dilerim.Biraz daha sabredin en kotu hapis istemiyle ilerlersiniz o zaman aklı başına gelir karşı tarafın.
Bu tutumunuz önce kızınıza zarar verir sonra size.
Bana sert olmadıniz ama arkadaşlara çok sert çıktınız.Size sert cikmis olabilirim kırıcı biri değilim olay da sıcağı sıcağına oldu hemen yazdım. Kırıcı olduysan özür dilerim.
Neredeyse söylemişler:) uyumalıyım çok sagolun iyi gecelerBana sert olmadıniz ama arkadaşlara çok sert çıktınız.
Onlarda neredeyse aynı şeyleri söyledi,ben yorumlarda kötü bişey görmedim siz yazana kadar.
Herkes yardımcı olmaya çalıştı.
Kendi adıma bende teşekkür ederim
Umarım bu süreci kolaylıkla atlatırsınız.
Bende şu kanunun şu maddesini açıklasın demiyorum gostermesen olur söyle olur gösterirsen böyle olur tarzi bisey. Neyse bekleyelim elbet iyi insanlar gelecek
Eşinizle aranızdaki problemlere çocuğunuzu dahil etmeyin. Size ne yaparsa yapsın o onun babası. Babası olarak çocuğunu görme hakkı var. Göstermezseniz siz kötü olursunuz.Karar çıksa gösteririm tabi foto video istediği zaman atıyordum. Şimdi karar yok bende göstermek istemiyorum
Konu sahibi sakin ol bir nefes al.. Sen dinle bu arkadaşları. Evladını düşünmek zorundasın. Gerçekten yatılı görüş olursa o zaman ne yapacaksınŞuraya bak eminim cocugun yoktur senin. Ne pis düşüncelisin sen evlerden uzak. Aman aman burda ne kadar kaliteli insanlar var birde senin gibiler var bide nispet yapıyor gibi utanmıyorlar da . İşine bak
memursun ama burada 15 yaşındaki ergenler gibi tartışıyorsunuzMemurum. Siz cevabı aldiniz sindiremediniz halbuki diyetisyensiniz üstüne bisryler için bence daha cvp vermeyeceğim size çok eğlendik sagolun
Avukat hanımlarında hukuk fakültesini okuma motivasyonu kk da sabit fikirli her fikre hayırrrrrrr diye söylenen birine bedava yardım etmekti. Sırf bu yüzden okudular canlarımÖzellikle avukat hanımlar yardımcı olursa çok sevinirim
Keşke abim buraya yazsaydı içini dökseydi beE biz de size hakkınız yok diyoruz. Adam gelecek, çocuğu görmek isteyecek, göstermeyeceksiniz. Karakola gidecek, icra yoluyla alacak çocuğu bu da mahkeme sürecinize yansıyacak. Velayeti sizde olsa dahi ufacık çocuk bin km öteye götürülecek sizsiz, 15 gün bir ay kalacak. Gelecek sizde kalacak bir o kadar sonra tekrar götürülecek falan. Bu süreci eski eşinizle anlaşma yoluna giderek yürütmezseniz olan en çok çocuğa olacak. Aranızda telef olacak. Aklı başında, çocuğunu seven ve iyiliğini düşünen bir anne ona göre davranır.
boşanma nedenleri neydi?Keşke abim buraya yazsaydı içini dökseydi beama kadınlar kulubu burasi
7 yaşında yegenımı hala icra yoluyla alıyor
Göstermek istemiyorlar
1 yaşındaki Cocugu ve tüm parasını aldı öyle boşadı abimi
Ve kadınlara güven kalmadi evlenmeyi de hiç düşünmedi.. Şimdi evlenmek istiyor cocugu var diye kimse kabul etmiyor ama cocugunu görmüyor yazın 1 ay duruyor ara günlerde bi gün
Allah hayırlı gelinlerle karŞılarsın inşallah .
Bu devirde aile kavramı kalmadi
babasini cezalandirirken cocugunuzuda cezalandirdiginizin farkindamisiniz öfkelisiniz haklisiniz ama cocuk varsa sagduyulu davranmak zorundasiniz normal bir baba evlat iliskisi kurmalarini engellemeyin cocugunuz ilerde sizi suclarKonuyu saptirmayin . 1 senedir çocuğuydu şimdi mi oldu çocuğu. Tabiki gorcek 1 sene nedenmiş nafakasini niye vermiyor kizim hastalandı neredeydi. Lütfen ya
Aslında araları hiç sorun yoktu gelinin annesi yuvasini yıktıboşanma nedenleri neydi?
Ee sen bsbasını neden aramadin babası olmasada ailesine niye aramadin bide nerdeydi diyorsun ??Konuyu saptirmayin . 1 senedir çocuğuydu şimdi mi oldu çocuğu. Tabiki gorcek 1 sene nedenmiş nafakasini niye vermiyor kizim hastalandı neredeydi. Lütfen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?