- 4 Aralık 2020
- 226
- -8
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kedisever3535
-
:)Nafakayi sen soyledigin icin soylemiyorum, pofff daha fazla anlatamicam iyi geceler tatlim
Nafaka kısmında yapacak birseyin yok.Nafaka kısmını neden yazmıyorsun. İtirazım oradaydı. Şark kurnazı sensin aslında komik seni
Kalıcı alamaz öyle kolay değil. İcraya verdim 1 aydır tebliğ edilmedi inanir misiniz adreste bulamıyor en son muhtara gönderdik 10 gundur ona da gitmedi daha. Nasıl bir sistem bu yaNafaka kısmında yapacak birseyin yok.
İcra takibi baslatirsiniz.
Baktiniz ödemiyor şikayet edersiniz zorlama hapis cezası alır.
Bu sürede isterse 10 yıl sigortasız çalışır,nafaka ödemez malum Türkiye şartları yılda bir hapse girer ama çocuğunu görür.
Hatta sizinle alakalı delil toplar çocuğun kalıcı velayetini de alabilir.
O icra işi 1 yılı bulabilir.Kalıcı alamaz öyle kolay değil. İcraya verdim 1 aydır tebliğ edilmedi inanir misiniz adreste bulamıyor en son muhtara gönderdik 10 gundur ona da gitmedi daha. Nasıl bir sistem bu ya
Evt haklısınız. Ben onun adına kızımdan utanıyorum bayram geçmiş kizim hastalanmış ne atamis ne sormuş bana borç bırakmış yüzüne bakacagi kizinin hakkını vermiyor bide görmek istiyor ben yemin ederim utanırdım. Belki sizde sert cikmis olabilirim ama kizim bunu hqketmiyor gerçekten ona layık olmaliyizO icra işi 1 yılı bulabilir.
Resmi olarak yapabilecekleriniz hepsini yazdım zaten ama kalıcı velayet konusunda emin olmayın derim.
Gerçekten sizin iyiliginiz için söylüyorum ağzınızdan çıkan her sözü,her davranışı,mesajı,konuşmayı,iş iliskilerinizi,aile ilişkilerinizi,arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi kullanabilir.
emredersiniz matmazelÖzellikle avukat hanımlar yardımcı olursa çok sevinirim
Üşenmemiş gece gece bulmuş gelmişsin gerçekten diyecek kelime yok yanlış bisey de demiyorum evet kızımın hakki. Onun için sonuna kadar savaşacağım.umarum başınıza gelmezkizimin hakki kiziminnn
Kendisi avukatmis oyle yazıyor bilgilerinde :) ha bu arada nafaka kizinin hakki, ama babasinin kizini görmek isteme hakki yok, bunlari unutma otriemredersiniz matmazel
ücret karşılığı olmadan hukuki yardımda bulunmaları yasak. kısıtlı bir alanda yardımcı olabilirler ama şu üslubunuza bakıp vazgeçme ihtimalleri çok daha yüksek.
siz en iyisi ücretini ödeyip bir avukat tutun kendinize .
hakkınızda hayırlısı olsun
Bakın acınız ve stresiniz var, bu yüzden üyeler mümkün mertebe alttan almışlar saldırgan mesajlarınızı. Şu yorumun nezaketine bakın, sizin kötü üslubunuza bu şekilde karşılık verilmiş. Keşke siz de biraz minnet duyup, yardımcı oluyorlar sağ olsunlar diyip kendinize çeki düzen verseniz.Çok ayıp ediyorsunuz.
Diğer arkadaşlar da bende iyiliginiz için gösterin dedik gerçekten normal olanı bu.
Siz bilirsiniz ne diyeyim kolay gelsin.
Kızınızın aklı erdiğinde babasını görmek istemeyecek belki.Evt haklısınız. Ben onun adına kızımdan utanıyorum bayram geçmiş kizim hastalanmış ne atamis ne sormuş bana borç bırakmış yüzüne bakacagi kizinin hakkını vermiyor bide görmek istiyor ben yemin ederim utanırdım. Belki sizde sert cikmis olabilirim ama kizim bunu hqketmiyor gerçekten ona layık olmaliyiz
Ayy otri konu sahibini ben zannettin de bana laf söylüyorsun zannettimBakın acınız ve stresiniz var, bu yüzden üyeler mümkün mertebe alttan almışlar saldırgan mesajlarınızı. Şu yorumun nezaketine bakın, sizin kötü üslubunuza bu şekilde karşılık verilmiş. Keşke siz de biraz minnet duyup, yardımcı oluyorlar sağ olsunlar diyip kendinize çeki düzen verseniz.
Hayir kendi kişisel arabamı alarak ixkili bi şekilde hem kendi arabamı hem karşı tarafın arabasını pert etti bana da benim arabamı olduğu için borclari geliyorKızınızın aklı erdiğinde babasını görmek istemeyecek belki.
Siz şimdiden kendinizi ortaya koymayın.
İllaki bu çocuk büyüyecek ve herşeyin farkına varacak.
O zaman utanan utanır,layık olan çocuğun hayatında olur.
Siz bu kadar nafaka nafaka derseniz daha ilk duruşma yapılmış siz kendinizi kötü lanse edersiniz.
O para çocuğa verilmiş bir şekilde hak yerini bulur.
Madem ekonomik özgürlüğünüz var,çocuğunuza çok iyi bakıyorsunuz o zaman böyle devam edin.
Nafaka ve çocuk ilişkisini karıştırmayın.
Ayrıca borç bıraktı diyorsunuz silah zoruyla sizi borclandirdiysa şikayetçi olun.
Sonuçta sizin iradeniz ile olan borç ise yapılacak bişey yok.
Direksiyon başında olan eski eşiniz ise tutanak onun adına tutulmuştur.Hayir kendi kişisel arabamı alarak ixkili bi şekilde hem kendi arabamı hem karşı tarafın arabasını pert etti bana da benim arabamı olduğu için borclari geliyor
Memurum. Siz cevabı aldiniz sindiremediniz halbuki diyetisyensiniz üstüne bisryler için bence daha cvp vermeyeceğim size çok eğlendik sagolunKendisi avukatmis oyle yazıyor bilgilerinde :) ha bu arada nafaka kizinin hakki, ama babasinin kizini görmek isteme hakki yok, bunlari unutma otri
Ama borçları ödeyip rücu etmem lazım. Gekiri yok çalışmıyor nasılsın tazmin edeyimDireksiyon başında olan eski eşiniz ise tutanak onun adına tutulmuştur.
Onun içinde dava açıp zararı tazmin edebilirsiniz.
Sen ne minnoş bir şeysin , okula gergin gelen veliyi yumuşatan idareci gibisinKızınızın aklı erdiğinde babasını görmek istemeyecek belki.
Siz şimdiden kendinizi ortaya koymayın.
İllaki bu çocuk büyüyecek ve herşeyin farkına varacak.
O zaman utanan utanır,layık olan çocuğun hayatında olur.
Siz bu kadar nafaka nafaka derseniz daha ilk duruşma yapılmış siz kendinizi kötü lanse edersiniz.
O para çocuğa verilmiş bir şekilde hak yerini bulur.
Madem ekonomik özgürlüğünüz var,çocuğunuza çok iyi bakıyorsunuz o zaman böyle devam edin.
Nafaka ve çocuk ilişkisini karıştırmayın.
Ayrıca borç bıraktı diyorsunuz silah zoruyla sizi borclandirdiysa şikayetçi olun.
Sonuçta sizin iradeniz ile olan borç ise yapılacak bişey yok.
Siz davayı açın miras kalır,mal edinir,çalışırsa tazmin edersiniz.Ama borçları ödeyip rücu etmem lazım. Gekiri yok çalışmıyor nasılsın tazmin edeyim
Hayır hepsini yaşadık gördük sonuç bunlar olacak belki anlaşılır birinin işine yarar dedimSen ne minnoş bir şeysin , okula gergin gelen veliyi yumuşatan idareci gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?