• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkeme kararıyla ismimi değiştirebilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sisko ama gururlu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2020
21
6
86
42
Son 2 yıldır bunu düşünüyorum ismimi oldum olası sevemedim
Nasil değiştirebilirim? Ailem ve çevrem in tavrı değişecek eminim ama artık ismimin kaderimi olumsuz etkiledigine inanmaya başladım
Aranızda ismini değiştirenler varsa yardımcı olabilirmi acaba

Yaşınız reşitse değiştirilebilir bence. Internette bi araştırsanız çıkar illaki yolu yöntemi. Bizim bi tanıdık babasına kızmıştı, soyadını değiştirmişti mesela. Ama detayını çok fazla bilmiyorum malesef.

Bende degistircektim hala aklımda üşeniyorum babama dedim siz koysaydiniz ismimi sknti yok ama dedem koymuş iki isim bide zorlanıyorum ve kullanmıyorum birini babam karismiyo ama işlem uzun mu acaba mahkemeye gitmek gerekir mi

Nasil değiştirebilirim? Ailem ve çevrem in tavrı değişecek eminim ama artık ismimin kaderimi olumsuz etkiledigine inanmaya başladım
Tanıdığım biri değiştirmişti. Babasına dava açtı adını değiştirmek için mahkeme oldu onaylandı değiştirdi

Bende degistircektim hala aklımda üşeniyorum babama dedim siz koysaydiniz ismimi sknti yok ama dedem koymuş iki isim bide zorlanıyorum ve kullanmıyorum birini babam karismiyo ama işlem uzun mu acaba mahkemeye gitmek gerekir mi
Babanıza isim değiştirmek için dava açıyorsunuz

Dava açarım da mahkemeye babamı götürmek istemem 😂 davalı davaci olarak babamı mahkemeye götürmek üzücü oluyo 😅
Yani ama kötü bir sebeple değil içiniz rahat olsun 😂😂 konu Sahibi başka yolu yok mu demiş maalesef tek yol bu. Mahkeme onayı olmazsa değiştiremezsniz. Bu yüzden tek çare babanıza dava açmanız

Babana dava acman gerekiyor ama davaya baban katilmak zorunda degil bildigim kadariyla.Bir arkadasim babasi katilmadan ikinci ismini sildirmisti. Bir avukat tutmustu. Isminden rahatsizligini dile getirmis. Yasadigi zorluklari anlatmis.

Dava babaya falan açılmaz. Bilmeyenler bari biliyor gibi net konuşmasın. Relit olup olmamanıza göre prösedür değişir. Bir avukattan yardım alınız.

evet bizde kardeşimin adını değiştirdik 600 tl gibi bir ücret ödedik mahkeme kararı ile değiştiriliyor

ablam 2 isminin 1ini sildirdi. Kullandığı ismini soruyor hakim şahitlere, bu kişiyi hangi isimle tanıyorsunuz diye.
Tamamen degiştirmek icin belki farklıdır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X