Mahkeme

Uydurduğum flan yok, kafayı mı bozdunuz siz?
Bunu yaklaşık 3 gün önce yazmışsın.Hatta 48 saat bile olmamış.

Üç buçuk atmıyorum, gitsin versin. Öyle de bana çektirdikleri bi mahkeme kadar var. Sadece önlem almaya çalışmaya çalışıyorum

Üç buçuk atmıyorum, gitsin versin. Öyle de bana çektirdikleri bi mahkeme kadar var. Sadece önlem almaya çalışmaya çalışıyorum
Aferin şimdi de böyle üç buçuk atarsın işte mahkemelik olur muyum diye. Umarım üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokmamayı öğrenirsin yoksa daha çok başın ağrır.

Konumdan çık. Bana neler yapıldı da mahkemelik olmadık, dalga mı geçiyorsun sen? Anlaman kıt olduğu gibi her şeyin kıt
Bana neden cevap vermedinizzzz diğer konuyla bu konu ayrı, merak ederim cevap verin

Ondan mı konu açıyosun burda? Ortada daha fol yok yumurta yokken? Ne yaptı bu çocuk seni sözlü olarak zorlamak haricinde? Taciz falan ettiyse zaten bekleme git şu an davacı ol.

Ama öyle senin benim dememle olmuyor bu işler. İddialarının altını sağlam bir şekilde doldurman lazım. Doldurabilecek misin?

Yav niye o çocuğun tarafındasınız ben onu anlamadım. Çocuk ısrarcıydı. İstemiyordum ben hiçbir şeyini.

Konumdan çık. Bana neler yapıldı da mahkemelik olmadık, dalga mı geçiyorsun sen? Anlaman kıt olduğu gibi her şeyin kıt
Verseydiniz mahkemeye. Sizden akıllı çıkarsa kız vay halimize. Hapis cezası olmasa bile paza cezası gelir. Anne babanıza o zaman ne dersiniz

Erkek arkadaş davasından sonra çenene hakim olmazsan burdan da bir dava gelecek haberin olsun. Uyarmadılar beni deme.
Çeneme hakim falan olamam. Bana saldırıyosunuz bi sapık yüzünden ve benim susmamı bekleyemezsiniz. Anlaman da kıt, her şeyin kıt. Git ver mahkemeye şimdi. Küfür de ettireceksiniz bana şimdi. Siz kimsiniz ki benimle bu şekilde konuşma cüreti buluyosunuz

Verseydiniz mahkemeye. Sizden akıllı çıkarsa kız vay halimize. Hapis cezası olmasa bile paza cezası gelir. Anne babanıza o zaman ne dersiniz
Mahkemeden bi sonuç alamazdık ve mahkemeye verince işler çözülüyor mu? Bu yaptıklarını duysa ailem namus var işin ucunda. En azından diğer türlü bi şeyler bulmaya çalışırım, ailemi araya katmamaya çalışıyorum

Erkek arkadaş davasından sonra çenene hakim olmazsan burdan da bir dava gelecek haberin olsun. Uyarmadılar beni deme.
Destek alalım, konu danışalım diye konu açtık şu yorumuna bak. Çeneme hakim olmazsam dava gelecekmiş. Gidip açmazsan kadın değilsin. Sen kimsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…