- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.950
- 78
Uydurduğum flan yok, kafayı mı bozdunuz siz?
Bunu yaklaşık 3 gün önce yazmışsın.Hatta 48 saat bile olmamış.Merhaba kızlar. 6 aydır süren bi ilişkim var. Fakat sevgilimin eski sevgilisi bana ulaştı. Benimki kızı cinsellik yaşamadığı için terketmiş. Sevgilimin uçkuruna düşkün birisi olduğunu söylüyor. Ve başka bi kızla denizde sarmaş dolaş fotoğrafı olduğu için eski sevgilisi olan kız çok üzülmüş. En son konuşmuşlar, benimki kıza "neredeydin bunca zamandır, 600 defa aradım neden açmadın" gibisinden mesajlar atmış. Kız da kendini engelletmeye çalışınca "vizelerinden sonra engelini kaldırırım" demiş erkek arkadaşım. Kızı bırakıp bana geldi fakat kız, erkek arkadaşımın kendisine çok zarar verdiğini söylüyor ve ah ediyormuş. Benimki de çok kız arkadaşı olan birisi. Ama bana da çok değer veriyo. Sizce napmalıyım?
sabıkalı artık
Aferin şimdi de böyle üç buçuk atarsın işte mahkemelik olur muyum diye. Umarım üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokmamayı öğrenirsin yoksa daha çok başın ağrır.
tam aksine üzüldüm gencecik kız hayatının baharında hapse girecekhoşuna mı gitti bunu yazınca ha kadın düşmanı
kız ciddiyim yaktın kendiniÇok komik hahaha
Konumdan çık. Bana neler yapıldı da mahkemelik olmadık, dalga mı geçiyorsun sen? Anlaman kıt olduğu gibi her şeyin kıtkız ciddiyim yaktın kendini
Bana neden cevap vermedinizzzz diğer konuyla bu konu ayrı, merak ederim cevap verinKonumdan çık. Bana neler yapıldı da mahkemelik olmadık, dalga mı geçiyorsun sen? Anlaman kıt olduğu gibi her şeyin kıt
Seni yalnız bırakamam kadın kadının yurdudurKonumdan çık. Bana neler yapıldı da mahkemelik olmadık, dalga mı geçiyorsun sen? Anlaman kıt olduğu gibi her şeyin kıt
Yo kurdudur kadının düşmanı yine kadındır kahrolsun kadın al sana bombeSeni yalnız bırakamam kadın kadının yurdudur
Ondan mı konu açıyosun burda? Ortada daha fol yok yumurta yokken? Ne yaptı bu çocuk seni sözlü olarak zorlamak haricinde? Taciz falan ettiyse zaten bekleme git şu an davacı ol.Üç buçuk atmıyorum, gitsin versin. Öyle de bana çektirdikleri bi mahkeme kadar var. Sadece önlem almaya çalışmaya çalışıyorum
Yok kafayı bozan ben değilim. Eski açtığın konuşar silinmiyor görülüyor bunu bilmeyen sensin.Uydurduğum flan yok, kafayı mı bozdunuz siz?
Yav niye o çocuğun tarafındasınız ben onu anlamadım. Çocuk ısrarcıydı. İstemiyordum ben hiçbir şeyini.Ondan mı konu açıyosun burda? Ortada daha fol yok yumurta yokken? Ne yaptı bu çocuk seni sözlü olarak zorlamak haricinde? Taciz falan ettiyse zaten bekleme git şu an davacı ol.
Ama öyle senin benim dememle olmuyor bu işler. İddialarının altını sağlam bir şekilde doldurman lazım. Doldurabilecek misin?
E burada olay farklı
Erkek arkadaş davasından sonra çenene hakim olmazsan burdan da bir dava gelecek haberin olsun. Uyarmadılar beni deme.Konumdan çık. Bana neler yapıldı da mahkemelik olmadık, dalga mı geçiyorsun sen? Anlaman kıt olduğu gibi her şeyin kıt
Verseydiniz mahkemeye. Sizden akıllı çıkarsa kız vay halimize. Hapis cezası olmasa bile paza cezası gelir. Anne babanıza o zaman ne dersinizKonumdan çık. Bana neler yapıldı da mahkemelik olmadık, dalga mı geçiyorsun sen? Anlaman kıt olduğu gibi her şeyin kıt
Çeneme hakim falan olamam. Bana saldırıyosunuz bi sapık yüzünden ve benim susmamı bekleyemezsiniz. Anlaman da kıt, her şeyin kıt. Git ver mahkemeye şimdi. Küfür de ettireceksiniz bana şimdi. Siz kimsiniz ki benimle bu şekilde konuşma cüreti buluyosunuzErkek arkadaş davasından sonra çenene hakim olmazsan burdan da bir dava gelecek haberin olsun. Uyarmadılar beni deme.
Mahkemeden bi sonuç alamazdık ve mahkemeye verince işler çözülüyor mu? Bu yaptıklarını duysa ailem namus var işin ucunda. En azından diğer türlü bi şeyler bulmaya çalışırım, ailemi araya katmamaya çalışıyorumVerseydiniz mahkemeye. Sizden akıllı çıkarsa kız vay halimize. Hapis cezası olmasa bile paza cezası gelir. Anne babanıza o zaman ne dersiniz
Destek alalım, konu danışalım diye konu açtık şu yorumuna bak. Çeneme hakim olmazsam dava gelecekmiş. Gidip açmazsan kadın değilsin. Sen kimsinErkek arkadaş davasından sonra çenene hakim olmazsan burdan da bir dava gelecek haberin olsun. Uyarmadılar beni deme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?