Eşim pazartesi avukatı ile görüşecek inşallah para cezası alırım sadeceAllahım yardımcınız olsun inşallah.
Bir avukat ile görüşün.
Hukuki yönünü bilemem. Suçun cezası ne ise, daha önce hagb aldığınız da dahil ona göre yargılanırsınız.
Whatsapp mesajları geri getirilebiliyor. Silinmiş olması önemli değil.
Öfke kontrol probleminiz olabilir mi acaba?
En kolay yolu uygulamayı silip geri yükleyin, yüklenince soruyor mesajlar geri getirilsin mi diye.Whatsap mesajları nasıl geri getirilebiliyor eşimin telefonundan deniyeyim
Ama yedeklenmediyse gelmez değil miEn kolay yolu uygulamayı silip geri yükleyin, yüklenince soruyor mesajlar geri getirilsin mi diye.
Whatsap mesajları nasıl geri getirilebiliyor eşimin telefonundan deniyeyim
E yani…Ama yedeklenmediyse gelmez değil mi
O kadının durduk yere şeytan demesi normal ama benim buna sinirlenmem anormalBence sende dürtüsellik ve öfke kontrol problemi var içeri girer misin bilmem ama bir cezası olmalı
Çocuğu aldıktan sonra bankamatik işi olmuyor muydu? Kadınla kanlı bıçaklısınız, niye ben arabada beklerim sen git al çocuğunu demiyorsunuz? Babası ortada yok, kavgalı olduğu birine niye çocuk emanet etsin? Mahkemelik olmuş yargılanıp ceza almışsınız. Bu kadar öfke kavga tartışma olan eve ben olsam çocuk yollamazdım. Gözünüz ne çocuk görüyor ne aile. Kendinizi kontrol edemiyorsanız babası çocuğunu dışarıda görsün.Daha sonra çocuğu almaya gittik eşimin bankamatikte işi vardı çocuğu ben almaya gittim ve vermedi
İyide o çocuk benim evime gelecek sonuçta ha Orda teslim etmiş babası zaten az ötede ne fark ediyor bi tuhafsınız yaÇocuğu aldıktan sonra bankamatik işi olmuyor muydu? Kadınla kanlı bıçaklısınız, niye ben arabada beklerim sen git al çocuğunu demiyorsunuz? Babası ortada yok, kavgalı olduğu birine niye çocuk emanet etsin? Mahkemelik olmuş yargılanıp ceza almışsınız. Bu kadar öfke kavga tartışma olan eve ben olsam çocuk yollamazdım. Gözünüz ne çocuk görüyor ne aile. Kendinizi kontrol edemiyorsanız babası çocuğunu dışarıda görsün.
İyide o çocuk benim evime gelecek sonuçta ha Orda teslim etmiş babası zaten az ötede ne fark ediyor bi tuÇocuğu aldıktan sonra bankamatik işi olmuyor muydu? Kadınla kanlı bıçaklısınız, niye ben arabada beklerim sen git al çocuğunu demiyorsunuz? Babası ortada yok, kavgalı olduğu birine niye çocuk emanet etsin? Mahkemelik olmuş yargılanıp ceza almışsınız. Bu kadar öfke kavga tartışma olan eve ben olsam çocuk yollamazdım. Gözünüz ne çocuk görüyor ne aile. Kendinizi kontrol edemiyorsanız babası çocuğunu dışarıda görsün.
Tartışma sadece . Hapis cezası mı alırım yaniHagb süresi içerisinde işlenen suçlar para cezasını çevrilmez. Ancak benim anlamadığım eşinizle olan mesele de şikayeti geri çekmişsiniztir barıştığınıza göre. Niye yine de ceza aldınız? Şikayete tabi olmayacak bir şey yapmış olmanız lazım. Adamı mı bıçakladınız ne yaptınız?
HaklısınızNiye ciddiye alıyorsunuz ki sizde kalitesiz paspal birşey yaptığı onun demesiyle şeytan mı oluyorsunuz hiç küfüre hakarete gerek yok kendini gülünç duruma düşüren o buna tepki vermeye gerek yokmuş bunu kim yaparsa yapsın banal kadının tarzı banal demekki der geçersin.5 yaşında çocuk zekası var der gecersin
Kadın gelip size şeytan dememiş anladığım kadarıyla. Siz özel yazışmaları okuyup öfkeyle saldırmışsınız. Yani evet sinirlenebilirsiniz ama saldırganlığa varınca olay orada bir dur demeniz gerekiyor kendinize.O kadının durduk yere şeytan demesi normal ama benim buna sinirlenmem anormal