• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkemelik oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadının durduk yere şeytan demesi normal ama benim buna sinirlenmem anormal 🥰
Her şeyi duymak , görmek zorunda değilsiniz,iyi mi oldu şimdi yani.Sinek pis değil; mide bulandırır demiş atalarımız.

Ha bir de öfkeyle kalkıp zararla otumuşsunuz tabi.

Her şeyi duymak , görmek zorunda değilsiniz,iyi mi oldu şimdi yani.Sinek pis değil; mide bulandırır demiş atalarımız.

Ha bir de öfkeyle kalkıp zararla otumuşsunuz tabi.
Sadece ben mi ceza alıcam yani beni tahrik etti oda aşağı yukarı aynı hakaretleri etmiş eşimin dediğine göre mesajları silmiş ama

E tamam göndermesin çokmu meraklıyım
Hala aynı tavrı gösteriyorsunuz, onu yaparım bunu söylerim asarım keserim... Yapamayacağınız yapmamanız gereken şeyler olduğunu idrak etmeniz gerek. Mesajları okumayacaksınız, kocanıza da sadece oğlunla mesajlaşacaksın, o kadından bir daha mesaj gelirse toplar eşyanı defolur gidersin bu evden diyeceksiniz. Orası o çocuğun babasının evi ve baba çocuk ilişkisi kurulmak zorunda. Adam ne yapsın eski eşinin evinde mi görsün çocuğunu? Ayrıca sizin kızınızla kardeşler. Onlar da mı düşman olsun, birbirleri için yokmuş gibi yaşasın? Bir düşünün bakalım, bu kadar fevri olmak cinnet geçirmek hop oturup hop kalmak sizden başka kime zarar verdi? Resmen ekmeğine yağ sürdünüz. O kadın çocuğuyla mutlu mesut ama siz hapse girer miyim korkusu içindesiniz. Size muhtaç 2 yaşındaki bebeğiniz var üstelik .

Senin kocan eski eşiyle mesajlaşsa okumazsın yani .. hımmm peki
Ama çocuk için konuşabilirler eş değil anne baba artık onlar siz bu konuda evliliğinize kendinize güvenip oraları desmeyeceksiniz dertsiz başınıza dert acmayacaksiniz eşiniz tepki verecek ters durumlara durduk yere sizi dolarsa diline çocuğun annesi haddini bil diyecek olan eşiniz sizde saygılı olup konusmayacaksiniz kötü kötü onlar saygılı seviyeli icocuk için konuşmayı öğrenecekler arada çocuk var .Ha sizin şimdiki eşiniz muhatap olmak istemediği için o Videoya yanıt vermemistir belki aman üstüme bulaşmasın diye tarzı öyleyse kadının kavga arıyorsa hala onuda bilemem tanımam etmem.Fakat eşiniz böyle siz tartışın ben bakayım cinsindense o sakat bak.Siz siz olun soğuk mesafeli kılım kipirdamaz olun o zaman hiç bişey olmaz kim ne yapsa.Ha şimdiki eşinize güvenmiyorsanız onu bilemem ben.Hos değil bunlar herkes haddini bilmeli kimse kimse için saygısız şeyler yapmamalı

Kadının çocuğunu ondan zorla almaya gidiyorsunuz bu hiç normal bir hareket değil, kadın size iyi dayanmış.
Zorla mı? Zorla almaya gittim diye bi cümle görebiliyor musun? Eşim benden rica etti çocuğu sen al bankamatikten para çekşcem dedi bankada onların evinin yanında ben çocuğu alıp arabaya geçecektim zaten. Ya yorum yapmak için yorum yapmayın Allah aşkına

Kadın göndermek istemezse ne yapayım yalvarayım mı ? Biraz mantıklı konuşun eğer göndermek istemiyosa göndermesin babası dışarda görsün o zaman ne yapayım yani

Arkadaşlar merhaba . Eşimle 3 yıl önce kavga etmiştik mahkemelik olmıstuk bu yüzden hagb kararım vardı . Yani 5 yıl suç işlememem gerekiyordu. Ama yaklaşık 1 ay öncesinde eşimin eski eşi , oğlunun telefonundan eşimin gönderdiği videoya karşılık benim hakkımda şeytan demiş. Videoda çocuk benden bahsediyor tatlı kız diye hitap ediyor o kadın da TATLI KIZMI ? Şeytanın yüzünü görmeden 5 dk önce yazmış benim için. Bende bu mesajı görüp cinnet geçirdim be Birsürü küfür hakaret ettim o sinirle . Daha sonra çocuğu almaya gittik eşimin bankamatikte işi vardı çocuğu ben almaya gittim ve vermedi Orda küçük bi tartışma yaşandı sonra çocuğu bize hiç vermedi zaten elimiz boş döndük ( o küfür hakaret ettiğim mesaja karşılık vermiş ama eşim silmiş mesajları ) o tartışmadan sonra karakola gidip şikayetçi olmuş benden ettiğim kğfğrleri ekran resmi alıp bende şikayetçi oldum oda bana hakaret etti seni öldürürüm deyip tehdit etti ama elimde delil yok mesaj olayında da zaten eşim olay büyğmesşn diye mesajları silmiş o küfürlere karşı oda bişeyler yazmıs ama elimde ıspatım yok. Yani arkadaşlar 5 yıl hagb kararım vardı sizce ne olur kadın şikayetini geri almamakta ısrarlı para cezası mı alırım yoksa hapis mi
Hakaret uzlasmaya tabi bir suç kadınla para konusunda anlaşıp konuyu kapatmaya bakın. Aksi takdirde diğer hagb de açıklanır o dosyadan da ceza alırsınız.

Hala aynı tavrı gösteriyorsunuz, onu yaparım bunu söylerim asarım keserim... Yapamayacağınız yapmamanız gereken şeyler olduğunu idrak etmeniz gerek. Mesajları okumayacaksınız, kocanıza da sadece oğlunla mesajlaşacaksın, o kadından bir daha mesaj gelirse toplar eşyanı defolur gidersin bu evden diyeceksiniz. Orası o çocuğun babasının evi ve baba çocuk ilişkisi kurulmak zorunda. Adam ne yapsın eski eşinin evinde mi görsün çocuğunu? Ayrıca sizin kızınızla kardeşler. Onlar da mı düşman olsun, birbirleri için yokmuş gibi yaşasın? Bir düşünün bakalım, bu kadar fevri olmak cinnet geçirmek hop oturup hop kalmak sizden başka kime zarar verdi? Resmen ekmeğine yağ sürdünüz. O kadın çocuğuyla mutlu mesut ama siz hapse girer miyim korkusu içindesiniz. Size muhtaç 2 yaşındaki bebeğiniz var üstelik .

Hahah komik. Yaparım asarım keserim gibi bi yorum göremiyorum ben. Göndermezse göndermesin diyorum ne yapayım kadına mı yalvarıyım çocuğunu bize gönder diye ne değişik tuhaf düşünceli insanlar var ya

sizin öfke kontrol sorununuz var mantığınızla hareket edemiyorsunuz.
Kadınla o kadar şey yaşamışsınız ondan sonra eşinize şunu demeniz gerekirdi “bankamatik işini hallettikten sonra sen eski eşinle muhatap ol”
Bu olaylarda bile yok eski eş şunu dedi bunu dedi diyorsunuz bence siz muhakkak psikolojik destek alın

Hakaret uzlasmaya tabi bir suç kadınla para konusunda anlaşıp konuyu kapatmaya bakın. Aksi takdirde diğer hagb de açıklanır o dosyadan da ceza alırsınız.
O kadın para cezası almaz mı peki tahrik eden o üstelik oda karşılık vermiş eşimin dediğine göre

Bana şiddet uyguladı bende bardak fırlattım sadece sonramahkemede şikayetçi olmadığımızı belirtmiştik
Bu herif mi paylaşılamıyor? Yazık. Sınır mahremiyet nedir bilmeyen, eski karısıyla yeni karısını yoluşturup kenardan izleyen boş beleş bir hanzo ama iki defa evlenebiliyor ve iki kadından da çocuk yapabiliyor. Sizi dövüyor mahkemelik oluyorsunuz ceza alıyorsunuz ve arkasından çocuk yapıyorsunuz bundan. Bu adamla evlenmek büyük hataymış. Nişanlıyken görmüşsünüz fark etmişsiniz, ama ayrılmamışsınız.

Niye sadece siz ceza aldınız, fırlattığınız bardak yaraladı mı? Siz dayak yiyince darp raporu almadınız mı?

O zaman babası annesinin evinde mi görsün çocuğunu? Ne dersiniz?
Annesinin evi dışında bin tane çözüm var eğer benim evime göndermek istemiyosa napim kadına mı yalvarayım çocuğunu bize gönder diye neyin kafasını yaşıyorsunuz

Zorla mı? Zorla almaya gittim diye bi cümle görebiliyor musun? Eşim benden rica etti çocuğu sen al bankamatikten para çekşcem dedi bankada onların evinin yanında ben çocuğu alıp arabaya geçecektim zaten. Ya yorum yapmak için yorum yapmayın Allah aşkına

Hanımefendi kadınla ağız dalaşına girerseniz çocuğunu vermez ve olay büyür. madem kadın sana mesajlarda hoşuma gitmeyen şeyler yazıyor eşinize bunu söyleyip bir daha o kadınla sebep ne olursa olsun karşılaşmak istemediğinizi söylersiniz ama siz kavga etmek için özellikle gitmiş siniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X