Mahvedecek bu sinir beni...

Serpito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
342
0
26
Gaziantep
iyi geceler kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi acaip bi sinir var ben de. eşimle tartışırken falan özellikle çok sinirleniyorum bağırmaya başlıyorum . erkek olduğu halde o bağırmıyo ben bağırıyorum . sadece evde değil nerede olurs olsun öyle. hakim olamıyorum kendime o da bundan rahatsız . hatta ailesinin bile yanında oluyor onlarda durur mu hemen bu durumu eşime aktarıyolar sana niye böle yapıyo herkesin yanında seni rezil ediyo falan diye. ben bu konuda hep haklı çıkmaya çalışıyorum ama eşim bu konuda çok haklı . bende rahatsız oluyorum ama önüne geçip kendime hakim olamıyorum . 1,5 yaşında kızım var o bile beni kızdırdığın da bağırıyorum . bi defa öyle bi bağrdım ki eşim büyük insana bağırır gibi bağırdın aferin sana dedi. en azından kızıma karşı bunu yapmamaya çalışıyorum artık ama eşime karşe değil işte . böyle yapa yapa eşimi kendimden soğutuyorum . kendisi de açık açık söylüyo zaten böle yaparak beni kendinden soğutuyon haberin yok diye...
aslında haberim var ama bişi yapamıyorum işte hakim olamıyorum kendime erkek olan o bağırıp çağıran ben . bugün tel de gene tartıştık bağırdım çağırdım üst komşum duymuş benim bahçeden geçerken . kadın aradı niye bağırıyodun öle merak ettim diye . onu anlayınca bişiler oldu bana eşime çok hak veriyorum ama ne yapacağımı bimiyorum. hele kv konusu açılınca kendimi kaybediyorum ..
ne yapmalıyım nolur önerilerde bulunun değişmek istiyorum artık yoksa sonunu düşünemiyorum ...

Canım psikoloğa gidip yardım almanı öneririm...Eşinle aranda geçen tartışma bağırma yüzünden çocuğunuzun psikolojisi bozulur Allah korusun...Evliliğini tehlikeye atmak istemiyorsan destek almayı düşün...Geçmiş olsun..

tatlım eşine baskalarının yanında bagırman cok yanlıss basbasayken tartıs konus bagırıyorsan bagır ama dısarda ucuncu sahısların onunde bunu asla yapma.!!! hatalıyım dıyorsun bu sınırını bastıracak hobıler edınebılırsın ..belkı bebegınden dolayı cok bunalmıss sosyal hayatın kısıtlanmıs olabılır ..daha sosyal ol ne bılımm bebegını bırakabılecegın bırıne bırak esıne guzel bır ortam hazrıal yada dısarı cıkınn ama senn sakin olmalısın ve ona sevgını göstermelısın..eger kendınden sogutursann gerı dönüşü kolay olmaz maalesef...her sinirlendıgınde baska bısey düşün ne bilim içinden sayyy yada yaz bı yere sakinleş...yada baska bır odaya gıtt ac muzıgı ....bu kadar sinir iyi degil psikolojını de bozar farketmezsın bıle...bır psıkologa gıtmelısın bence teyzem evlenmeden once aynı sıkayetlerden dolayı gıttı ve cok faydasını gördu ıhmal etme derım bennn...psıkolog deyıncede kacma lutfen saglık bu..bebegının psıkolojısını düşün onu korkutmak senı uzmez mı ?

[QUOTE=Serpito;29724052]iyi geceler kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi acaip bi sinir var ben de. eşimle tartışırken falan özellikle çok sinirleniyorum bağırmaya başlıyorum . erkek olduğu halde o bağırmıyo ben bağırıyorum . sadece evde değil nerede olurs olsun öyle. hakim olamıyorum kendime o da bundan rahatsız . hatta ailesinin bile yanında oluyor onlarda durur mu hemen bu durumu eşime aktarıyolar sana niye böle yapıyo herkesin yanında seni rezil ediyo falan diye. ben bu konuda hep haklı çıkmaya çalışıyorum ama eşim bu konuda çok haklı . bende rahatsız oluyorum ama önüne geçip kendime hakim olamıyorum . 1,5 yaşında kızım var o bile beni kızdırdığın da bağırıyorum . bi defa öyle bi bağrdım ki eşim büyük insana bağırır gibi bağırdın aferin sana dedi. en azından kızıma karşı bunu yapmamaya çalışıyorum artık ama eşime karşe değil işte . böyle yapa yapa eşimi kendimden soğutuyorum . kendisi de açık açık söylüyo zaten böle yaparak beni kendinden soğutuyon haberin yok diye...
aslında haberim var ama bişi yapamıyorum işte hakim olamıyorum kendime erkek olan o bağırıp çağıran ben . bugün tel de gene tartıştık bağırdım çağırdım üst komşum duymuş benim bahçeden geçerken . kadın aradı niye bağırıyodun öle merak ettim diye . onu anlayınca bişiler oldu bana eşime çok hak veriyorum ama ne yapacağımı bimiyorum. hele kv konusu açılınca kendimi kaybediyorum ..
ne yapmalıyım nolur önerilerde bulunun değişmek istiyorum artık yoksa sonunu düşünemiyorum ...[/QUOTE]

canım böyle davr
bende de oluyordu önceleri ama ben aştım zira hayat şartelleri attıracak kadar ciddi bişey değil ,bu gün varız yarın yokuz ki...bunuda sinir hastası olacağım korkusuyla yendim ben... artık sinirlendiğimde söyleyeceklerimi içimden söylüyorum ki kimse gayri ihtiyari çıkmış sözlerime gücenmesinler alınmasınlar diye...bunun için önce içinde yaşa bir zaman sonra farkedeceksin ne kadar gereksiz şeylere öfkelendiğini ...farkedincede artık fevriii davranmamayı öğrenirsin...

umarım başarabilirsin..anarak hem çevrendekileri çok etkiliyorsun hem kendini aslında haberinin olmadığı bişey daha var kendini içten içten hasta ediyorsun allah korusun o sinir insanı ne yapar?
.

karıştırmışım ya iyice

canım böyle davranarak hem çevrendekileri çok etkiliyorsun hem kendini aslında haberinin olmadığı bişey daha var kendini içten içten hasta ediyorsun allah korusun o sinir insanı ne yapar?

bende de oluyordu önceleri ama ben aştım zira hayat şartelleri attıracak kadar ciddi bişey değil ,bu gün varız yarın yokuz ki...bunuda sinir hastası olacağım korkusuyla yendim ben... artık sinirlendiğimde söyleyeceklerimi içimden söylüyorum ki kimse gayri ihtiyari çıkmış sözlerime gücenmesinler alınmasınlar diye...bunun için önce içinde yaşa bir zaman sonra farkedeceksin ne kadar gereksiz şeylere öfkelendiğini ...farkedincede artık fevriii davranmamayı öğrenirsin...

umarım başarabilirsin...

canım böyle davr

umarım başarabilirsin..anarak hem çevrendekileri çok etkiliyorsun hem kendini aslında haberinin olmadığı bişey daha var kendini içten içten hasta ediyorsun allah korusun o sinir insanı ne yapar?
.
[/QUOTE]
biliyorum canım annemde de aynı sıkıntılar var ve sinir ilaçları kullandı kaç sene kendine gelemdi allah korusun ölecek gibiydi ruh gibi geziyodu çok şükür düzeldi ama gene de peşini bırakmadı hala etkisinde bıraktığı hastalıklarla uğraşıyo kolunda uyuşma oluyo kafasında yanma oluyo doktor sinirsel demiş . ama dediğim gibi bi hakim olabilsem

imkanın varsa psikolojık destek al ilişkinizi yıpratma yavrunda etkılenmesın

bunu bildiğin halde yapmak o kadar kötü bişey ki billiyorum ama kendime hakim olamıyorum o an sinirle çıkıveriyo ağzımdan bi benzeri dün oldu çok kızdı bana

bir dönem böle oluyo bende aynen böyleydim ve alttan alan eşim zamanla degisti çok sogudu ama kendimi toparladım simdi cok iyiiyz sende öfkeni yen bişeye kızdınmı cık odadan veya git esini öp ben böyle yendim

onu hiç deme eşimle yüksek sesle konuşmaya başlayınca tepki veriyo geçiyo karşımıza bize sesleniyo yüksek sesle bişiler söylüyo tabi anlamıyorum ama karşımıza durup sesini duyuroyor bize ...

bunu bildiğin halde yapmak o kadar kötü bişey ki billiyorum ama kendime hakim olamıyorum o an sinirle çıkıveriyo ağzımdan bi benzeri dün oldu çok kızdı bana

kalk sabah gıt bır hastanenın psıkolojı bolumune konus anlat rahatla böyle basedemessın cunku degıstıremıyorsun bu durumu...bu durumu degıstırmessen etrafında da kımse kalmayacak en onemlısı de esın....cekınıyorsan hastaneye gıtmeye soyleme kımseye gıttıgını nolcak ne kaybedersınn....

Canım sinirlendiğin de bağırmak çağırmak yerine başka birşey yap mesela ben sinirlendiğimde bazen dolabımda ki bütün kıyafetlerimi teker teker yere fırlatırım sinirim geçsin diye sonra geçtikten sonra paşa paşa toplarım yeniden...Ama inan başkasına bağırmaktan çağırmaktan çok daha iyi en azından karşındaki insanı incitmiyorsun...Sinirlendin mi kendini hemen duşa at güzelce duş al..yürüyüş yap mesela,hareketli bir müzik aç , ve en önemlisi ya sabır çek salavat çek ilgini dağıtmaya çalış...

yok işte öyle bi yerdeyim ki ilçede şehir merkezinde değilim ve eşim izin alamıyo sürekli çocuğu doktora götürmek için bile minnetle

ozaman kendı kendıne telkinde bulun dua et bağırıp çağırmanın sna hiç faydası olmadığını düşün yapabıldığın kadar

arkadaşımızın dediği gibi bir psikolağa görünsen hem çok etkili oluyor ablam da ilaç kullanıyor bal gibi bir hatun oldu dr sayesinde

bende bir hışım ev temizse bile temizliğe girişiyorum o hırsla genel bir temizlik yapıyorum resmen

kız vala sende kendimi görüom ben ne kadar benzioz onun içinmi kocaları bıktırdık ola

onu hiç deme eşimle yüksek sesle konuşmaya başlayınca tepki veriyo geçiyo karşımıza bize sesleniyo yüksek sesle bişiler söylüyo tabi anlamıyorum ama karşımıza durup sesini duyuroyor bize ...

Canım bak yavrun şimdiden etkilenmeye başlamış...Sinirlendiğinde aklına hemen yavrunu getir onu geleceğini düşün kendine hakim olmaya çalış yoksa aile içinde kalıcı hasarlar olur o zaman daha mı iyi...Bence destek almalısın..

Ben de sinirli bir yapıya sahibim.
Kolay sinirlenirim.O an gözüm görmez birşeyi.
Ses tonumu yükseltirim.
Babamı kaybettikten sonra oldu bu sinir bende.
Psikiyatr desteği alıyorum ben.
Bir ilaç yazdı ki tüm sinirimi kökten aldı.
Tek başına asla başedemezsin.
Muhakkak destek almalısın.
İstersen ilacı özelden paylaşabilirim.Ama doktor tavsiyesi olmadan kullanmamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…