iyi geceler kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi acaip bi sinir var ben de. eşimle tartışırken falan özellikle çok sinirleniyorum bağırmaya başlıyorum . erkek olduğu halde o bağırmıyo ben bağırıyorum . sadece evde değil nerede olurs olsun öyle. hakim olamıyorum kendime o da bundan rahatsız . hatta ailesinin bile yanında oluyor onlarda durur mu hemen bu durumu eşime aktarıyolar sana niye böle yapıyo herkesin yanında seni rezil ediyo falan diye. ben bu konuda hep haklı çıkmaya çalışıyorum ama eşim bu konuda çok haklı . bende rahatsız oluyorum ama önüne geçip kendime hakim olamıyorum . 1,5 yaşında kızım var o bile beni kızdırdığın da bağırıyorum . bi defa öyle bi bağrdım ki eşim büyük insana bağırır gibi bağırdın aferin sana dedi. en azından kızıma karşı bunu yapmamaya çalışıyorum artık ama eşime karşe değil işte . böyle yapa yapa eşimi kendimden soğutuyorum . kendisi de açık açık söylüyo zaten böle yaparak beni kendinden soğutuyon haberin yok diye...
aslında haberim var ama bişi yapamıyorum işte hakim olamıyorum kendime erkek olan o bağırıp çağıran ben . bugün tel de gene tartıştık bağırdım çağırdım üst komşum duymuş benim bahçeden geçerken . kadın aradı niye bağırıyodun öle merak ettim diye . onu anlayınca bişiler oldu bana eşime çok hak veriyorum ama ne yapacağımı bimiyorum. hele kv konusu açılınca kendimi kaybediyorum ..
ne yapmalıyım nolur önerilerde bulunun değişmek istiyorum artık yoksa sonunu düşünemiyorum ...
[QUOTE=Serpito;29724052]iyi geceler kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi acaip bi sinir var ben de. eşimle tartışırken falan özellikle çok sinirleniyorum bağırmaya başlıyorum . erkek olduğu halde o bağırmıyo ben bağırıyorum . sadece evde değil nerede olurs olsun öyle. hakim olamıyorum kendime o da bundan rahatsız . hatta ailesinin bile yanında oluyor onlarda durur mu hemen bu durumu eşime aktarıyolar sana niye böle yapıyo herkesin yanında seni rezil ediyo falan diye. ben bu konuda hep haklı çıkmaya çalışıyorum ama eşim bu konuda çok haklı . bende rahatsız oluyorum ama önüne geçip kendime hakim olamıyorum . 1,5 yaşında kızım var o bile beni kızdırdığın da bağırıyorum . bi defa öyle bi bağrdım ki eşim büyük insana bağırır gibi bağırdın aferin sana dedi. en azından kızıma karşı bunu yapmamaya çalışıyorum artık ama eşime karşe değil işte . böyle yapa yapa eşimi kendimden soğutuyorum . kendisi de açık açık söylüyo zaten böle yaparak beni kendinden soğutuyon haberin yok diye...
aslında haberim var ama bişi yapamıyorum işte hakim olamıyorum kendime erkek olan o bağırıp çağıran ben . bugün tel de gene tartıştık bağırdım çağırdım üst komşum duymuş benim bahçeden geçerken . kadın aradı niye bağırıyodun öle merak ettim diye . onu anlayınca bişiler oldu bana eşime çok hak veriyorum ama ne yapacağımı bimiyorum. hele kv konusu açılınca kendimi kaybediyorum ..
ne yapmalıyım nolur önerilerde bulunun değişmek istiyorum artık yoksa sonunu düşünemiyorum ...
tatlım eşine baskalarının yanında bagırman cok yanlıss basbasayken tartıs konus bagırıyorsan bagır ama dısarda ucuncu sahısların onunde bunu asla yapma.!!! hatalıyım dıyorsun bu sınırını bastıracak hobıler edınebılırsın ..belkı bebegınden dolayı cok bunalmıss sosyal hayatın kısıtlanmıs olabılır ..daha sosyal ol ne bılımm bebegını bırakabılecegın bırıne bırak esıne guzel bır ortam hazrıal yada dısarı cıkınn ama senn sakin olmalısın ve ona sevgını göstermelısın..eger kendınden sogutursann gerı dönüşü kolay olmaz maalesef...her sinirlendıgınde baska bısey düşün ne bilim içinden sayyy yada yaz bı yere sakinleş...yada baska bır odaya gıtt ac muzıgı ....bu kadar sinir iyi degil psikolojını de bozar farketmezsın bıle...bır psıkologa gıtmelısın bence teyzem evlenmeden once aynı sıkayetlerden dolayı gıttı ve cok faydasını gördu ıhmal etme derım bennn...psıkolog deyıncede kacma lutfen saglık bu..bebegının psıkolojısını düşün onu korkutmak senı uzmez mı ?
Canım psikoloğa gidip yardım almanı öneririm...Eşinle aranda geçen tartışma bağırma yüzünden çocuğunuzun psikolojisi bozulur Allah korusun...Evliliğini tehlikeye atmak istemiyorsan destek almayı düşün...Geçmiş olsun..
yok işte öyle bi yerdeyim ki ilçede şehir merkezinde değilim ve eşim izin alamıyo sürekli çocuğu doktora götürmek için bile minnetleimkanın varsa psikolojık destek al ilişkinizi yıpratma yavrunda etkılenmesın
bunu bildiğin halde yapmak o kadar kötü bişey ki billiyorum ama kendime hakim olamıyorum o an sinirle çıkıveriyo ağzımdan bi benzeri dün oldu çok kızdı bana
yok işte öyle bi yerdeyim ki ilçede şehir merkezinde değilim ve eşim izin alamıyo sürekli çocuğu doktora götürmek için bile minnetle
Canım sinirlendiğin de bağırmak çağırmak yerine başka birşey yap mesela ben sinirlendiğimde bazen dolabımda ki bütün kıyafetlerimi teker teker yere fırlatırım sinirim geçsin diye sonra geçtikten sonra paşa paşa toplarım yeniden...Ama inan başkasına bağırmaktan çağırmaktan çok daha iyi en azından karşındaki insanı incitmiyorsun...Sinirlendin mi kendini hemen duşa at güzelce duş al..yürüyüş yap mesela,hareketli bir müzik aç , ve en önemlisi ya sabır çek salavat çek ilgini dağıtmaya çalış...
iyi geceler kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi acaip bi sinir var ben de. eşimle tartışırken falan özellikle çok sinirleniyorum bağırmaya başlıyorum . erkek olduğu halde o bağırmıyo ben bağırıyorum . sadece evde değil nerede olurs olsun öyle. hakim olamıyorum kendime o da bundan rahatsız . hatta ailesinin bile yanında oluyor onlarda durur mu hemen bu durumu eşime aktarıyolar sana niye böle yapıyo herkesin yanında seni rezil ediyo falan diye. ben bu konuda hep haklı çıkmaya çalışıyorum ama eşim bu konuda çok haklı . bende rahatsız oluyorum ama önüne geçip kendime hakim olamıyorum . 1,5 yaşında kızım var o bile beni kızdırdığın da bağırıyorum . bi defa öyle bi bağrdım ki eşim büyük insana bağırır gibi bağırdın aferin sana dedi. en azından kızıma karşı bunu yapmamaya çalışıyorum artık ama eşime karşe değil işte . böyle yapa yapa eşimi kendimden soğutuyorum . kendisi de açık açık söylüyo zaten böle yaparak beni kendinden soğutuyon haberin yok diye...
onu hiç deme eşimle yüksek sesle konuşmaya başlayınca tepki veriyo geçiyo karşımıza bize sesleniyo yüksek sesle bişiler söylüyo tabi anlamıyorum ama karşımıza durup sesini duyuroyor bize ...
bende bir hışım ev temizse bile temizliğe girişiyorum o hırsla genel bir temizlik yapıyorum resmen[/QUOT
akşamları evde olduğu için tartışma genelde akşamoluyo gidip müzik dinliyom gelip kapaatıyo ne yapıyon diyo sakinleşmeye çalışıyom kapatma diyom allah alla yaa deyip kalk içeri gel deyip çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?