Biz o an evde değildik işte babamın yanındaydık başkaları vardı yanlarında, bi çok eşyada kayıpYazık olmuş taşırken sarmadılar mı streç film ve battaniyelerle? Normalde sigorta yapmaları ve zararı karşılamaları gerekiyordu ama anladığım kadarıyla işi kitabına göre yapmıyorlar. Yine de bence şikayetçi olabilirsiniz. Çünkü ben de eşya taşıttım ve çamaşır makinemde önceden çatlak vardı sararken beni çağırıp bakın makineniz çatlak taşımadan önce göstermek istedik dediler üstlerine kalmasın diye.
Her yere başvuru yapacağım artıkHizmet satın aldığınız için tüketici hakem heyetine başvurmanız gerekiyor. Tüketicinin korunması hakkında kanunu bir gözden geçirin ve orda yer alan haklarınız doğrultusunda bir dilekçe ve deliller oluşturun. Taşıma bedeli 3610 tl nin üzerindeyse tüketici mahkemesine gitmeniz lazım.
Çok üzüldüm. Çok taşındık bizde, hiç böyle bir şey başımıza gelmedi. İnşallah zararınızı karşılarlar.Arkadaşlar babamın hastalığından dolayı başka bir eve taşındık, evden eve vermiştik,eşyalar hep yeniydi ama suan mahvolmuş durumda dolaplar koltuklar çizik bi çok delik izi var , koltukların derileri kopmuş, televizyon çizilmiş, bazanın altı kırılmış bazayı cizdirmişler kir pas içinde, bazanın döşeğini her yerden yırtmışlar daha neler neler, bunlarda yetmiyormuş gibi gelmeyen eşyalar var, aradık adamları böyle böyle diye kızdık başlarından savuyorlar kaybolan eşyalar nerde diyoruz bilmiyoruz diyorlar, günahlarını almak istemiyorum ama resmen hırsızlık yapmışlar gibi ya,
Adamlar laftan anlamıyor annem de sürekli ağlıyor ilk kez yeni eşyaları olmuştu 25 yıl sonra ,bir çok esyamızda yok bunları nerelere şikayet edebilirm bu konuda yardımcı olur musunuz ?
Benden sonuç alamamaktan korkuyorum zaten sizin duruma da çok üzüldüm Allah aldıkları parayı yeeirmesin onlaraayni durumu abimler yasadi.butun evi perdesine kadar yenilediler.1 ay sonra abimin tayini aniden cikti.evden eve sigortali yaptilar.ama esyalar mahvolmus durumda.sikayet ettik ama malesef sonuc cikmadi.sahte isimle sigorta yapmislar.ne paramizi aldik nede sikayet sonuc verdi.olan o yepyeni esyalara oldu.
Vermediler fatura dediklerinizi hep yapacağımfatura vermediler mi?
fatura varsa tüketici hakem heyetine başvurun. yoksa önce firmadan faturanızı isteyin vermezlerse maliyeye şikayet edeceğinizi söyleyin. yinede vermezlerse önce maliyeye şikayet edin.
Sigortadan hiç bahsetmediler bile.Sigorta yapildi mi
Sözleşmeden bahsetmediler bilseydik kesin yapardık zaten.bütün kolilemeyi biz yaptık onlar sadece taşınmaz eşyaları sardılar biraz öyle oldu eşyayı taşıdılar biz verdik parasını ama mahvolmuş durumdaydı eşyalar
Off of bir de tasındığımızda evde bi çok şey unutmuşlar nasıl ilgisizliktir yaSözleşme zaten otomatik olarak var. Sizin bir sey yapmanız gerekmiyor. Evden eve tasimaysa her taşıdıkları esya icin fiks sigortalari var. Tabii kaybolan esyayi nasil kanitlayacaksiniz bilmiyorum.
Şimdi ben ne yapayım ?Sözleşme zaten otomatik olarak var. Sizin bir sey yapmanız gerekmiyor. Evden eve tasimaysa her taşıdıkları esya icin fiks sigortalari var. Tabii kaybolan esyayi nasil kanitlayacaksiniz bilmiyorum.
Yarın gitcem tüketici haklarına teşekkür ederim.Benim bir bilgim yok amasonsuzzz aciklamis.
Çok teşekkür ederim kesinlikle iki yere de şikayet etcem ,Kurumsal bir firmaysa kesinlikle şikayetvar sitesinden şikayet edin. Kesin dönüş yapıyorlar. Kurumsal değilse tüketici haklarına başvurun. Geçmiş olsun
Şehiriçi taşıma da sigorta olmuyor maalesef. Daha önce ben de benzer bir durum yaşadım ve hırsımdan ağladım ama çözüm bulamadık. Şikayet falan da ettik ama birşey çıkmadı.Evden eveciler sigortalı çalışır, eşyaları paketleme, kolileme sizin sorumluluğunuzdur. Sigortasız mı taşıma yaptırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?