Mahvolan eşyalar

Şehiriçi taşıma da sigorta olmuyor maalesef. Daha önce ben de benzer bir durum yaşadım ve hırsımdan ağladım ama çözüm bulamadık. Şikayet falan da ettik ama birşey çıkmadı.
Of of nasıl iştir bıiı ya Allahındamin bulsunlar resmen eşya çalmışlar ya

Hangi şehirdesiniz? Düzgün bir muhatabınız vardır umarım karşınızda.

Seneler evveli bizim de calinmisti bir kac parca esyamiz tasinirken. Ustune soguk bir su ictik biz onlar da b.k icer umarim. Imkan varsa sen sikayet yap yapabildigin yerlere derim. Aklima geldikce sinir oluyorum hala.

Seneler evveli bizim de calinmisti bir kac parca esyamiz tasinirken. Ustune soguk bir su ictik biz onlar da b.k icer umarim. Imkan varsa sen sikayet yap yapabildigin yerlere derim. Aklima geldikce sinir oluyorum hala.
Ben dünden catladım valla her yere şikayet edecem yatak odqsının pufı ne işlerine yarayacaksa da almışlar böyle bir çok kutuda gelmemiş bile

Ben dünden catladım valla her yere şikayet edecem yatak odqsının pufı ne işlerine yarayacaksa da almışlar böyle bir çok kutuda gelmemiş bile
Secebiliyorlarsa seciyorlar secemezlerse gozune kestirdikleri kutulari ayiriyorlar. Bahtlarina ne cikarsa artik. Alismis kudurmustan beter. Her seferinde surpriz yumurta gibi acip ne cikacak diye sevincle bekliyorlardir.

Secebiliyorlarsa seciyorlar secemezlerse gozune kestirdikleri kutulari ayiriyorlar. Bahtlarina ne cikarsa artik. Alismis kudurmustan beter. Her seferinde surpriz yumurta gibi acip ne cikacak diye sevincle bekliyorlardir.
Birde hiç açılmamış bornoz vardı param parca ne işlerine yarayacaksa içinden havlu ne almışlar Allahından bulasıcalar bu kadarı olmaz.

Ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama ben size geçmiş olsun demeye geldim.Bu aralar ne çok şey geldi başınıza Allah beterinden korusun.
Yapılabilecek şeyleri arkadaşlar yazmış zaten.

Ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama ben size geçmiş olsun demeye geldim.Bu aralar ne çok şey geldi başınıza Allah beterinden korusun.
Yapılabilecek şeyleri arkadaşlar yazmış zaten.
Rabbim sınavdan sınava sokuyor Allah razı olsun Allah daha beterini göstermesin .

Çok geçmiş olsun. Üzüldüm adınıza. İnşallah çözüm bulunur.
Arkadaşın biri yukarıda şehiriçi taşıma için sigorta olmaz demiş ama o taşıma şirketinin kurumsallığına göre değişiyor.
Biz Ankara da 2 kere taşındık son 5 yıl içinde. Anlaştığımız firma geldi önceden. Tespit yaptı. Sigortasını yaptı. Kendileri herşeyi tek tek paketlediler. Hatta bize sadece siz çamaşırlarınızla ziynet eşyalarınızı alın gerisine dokunmayın dediler.
Taşırken de sehpanın camını kırmışlardı. Onun emsal parasını iade ettiler.
Şansınıza iyi bir taşımacı denk gelmemiş demek ki. Geçmiş olsun yeniden.

Eşyalar hasat olmuş valla birde kaybolan çok şey var sehpalar çizik içinde aryz daha bize suç buluyorlar neyimşze suç buluyorlarsa Allahından bulsunlar her yere şikayet edecem

Benim de tadilatcı resmen bizi dolandırdı ama nereye şikayet edebilirim ki elden aldı parayı

Şişirme yarım yamalak yaptı kaçtı birde eşimin müşterisiydi duşakabın akıtıyor parkeler kalktı mutfak dolabı yampırık yumpırık 25 bini aldı gelicem diyor yok ortada hergün beddua içeren mesajlar atıyorum yüzsüz Nihat diye adam da utanma Yok geldi bir yüzsüz yüzsüz kavga çıkardı üste çıkmak için yapacağım ben dedi gitti Allah misliyle çıkarsın bunlardan

Off çok kötü olmuş tüketici mahkemesine şikayet edin sizin miktar baaygı bi fazla peki 25 bin lirayı ispat edebilecek misiniz

Off çok kötü olmuş tüketici mahkemesine şikayet edin sizin miktar baaygı bi fazla peki 25 bin lirayı ispat edebilecek misiniz
Elden aldı çoğunu birde eşimin müşterisi yapana kadar ben çok güzel yaparım kimse yapamaz dedi
Şişirme yaptı kaçtı işte zor be cnm

Elden aldı çoğunu birde eşimin müşterisi yapana kadar ben çok güzel yaparım kimse yapamaz dedi
Şişirme yaptı kaçtı işte zor be cnm
İşte bu ispatlar of off bizimde bir çok malzememiz kayıp arayıp diyoruz biz bilmiyoruz diyorlar nasıl ispat edeceğiz yw aklım durdu ama kesinlikle şikayet erit aradoğınızda bizi dolandırdın söyle böyle diye sesini kaydet , nakliyeciye güvenme tadilatcıya güvenme ese güvenme aileye güvenme kime güvencez biz ya.

Birde eşimin müşterisi utanmıyor ki adam çok yüzsüz sizin bu evden eve nakliyeciler kurumsal firmamıydı
Artık ne olursa olsun kurumsal firma ile çalışacağım biraz fazla veririm

saglam garanti veren bir nakliyeciyle taşıtsaydınız ya eşyaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…