Mahvolan psikolojim, ameliyat sürecim

Bence sizin yapınız estetik ameliyat olmaya uygun değilmiş. Sadece içini yaptırsaydınız, hiç törpü işine girmeseydiniz. Burnunuzu herkes beğenmiş burda. Bu kadar insanın beğendiğini Siz beğenmiyorsanız psikolojik olabilir. Sonuç ne olursa olsun mutsuz olacaktınız belki de
Olabilir söylediğiniz de haklısınız tamamen psikolojik cidden. Kesinlikle bana göre değilmiş böyle bir ameliyat keşke ama keşke adece nefes için olsaymışım baştan ama iş işten geçti yapacak bir şeyim yok. Nasıl düzeleceğim hiçbir fikrim yokk

Canım hatırladın mı beni konuşmuştuk estetik hakkında ameliyat olmuşsun geçmiş olsun 🙂galiba doktor beklentini pek karşılamamış üzülme canım alışırsın zamanla ya işte demek istediğim buydu forumda evet burun olarak güzel bi burun olabilir ama yüzün genel havası önemli maalesef bazen estetik yüzün doğal güzelliğini bozabiliyor sadece burun olarak bakmamak gerekir bu da psikolojik bi süreç atlatması zor oluyor ama alışılıyor zamanla
Aynen hatırladım tabiki. Nasıl böyle bir karar aldım aklım hala almıyor. İfadem falan hiç değişmedi ama ben sonuçtan memnun değilim. Sonucum ufak bir törpüleme işlemi olmalıydı ama öyle olmadı maalesef. Kesinlikle doğallık gibi olmuyormuş çok büyük hata ettim. İnsan kusurlarıyla güzelmiş geç anladım. Eski halimi özlüyorum hem de çok özlüyorum ama yapacağım hiçbir şey yok

Olabilir söylediğiniz de haklısınız tamamen psikolojik cidden. Kesinlikle bana göre değilmiş böyle bir ameliyat keşke ama keşke adece nefes için olsaymışım baştan ama iş işten geçti yapacak bir şeyim yok. Nasıl düzeleceğim hiçbir fikrim yokk
Çözümü burunda ya da yeni doktorlarda aramayıp psikolojik destek için başvurmalısınız. Eğer burnunuz kötü olsa ameliyat içim doktor önerirdik ama böyle bir burundan bu kadar ciddi sorunlar yaşıyorsanız psikiyatriste başvurabilirsiniz. Belki de bilinçaltında başka bir şeye olan sıkıntınızı burundan çıkarıyorsunuz

Ben fotolari goremedim ama herkesin begendigi bir burun icin bu kadar sikinti yasiyorsaniz, gunluk hayatinizda baska konulari da kendinize fazlaca dert ettiginizi tahmin ediyorum. Boyle hayat gecmez, bir uzmana danismanizi oneririm.

Çözümü burunda ya da yeni doktorlarda aramayıp psikolojik destek için başvurmalısınız. Eğer burnunuz kötü olsa ameliyat içim doktor önerirdik ama böyle bir burundan bu kadar ciddi sorunlar yaşıyorsanız psikiyatriste başvurabilirsiniz. Belki de bilinçaltında başka bir şeye olan sıkıntınızı burundan çıkarıyorsunuz
Benim sıkıntım estetikli olma düşüncesi, bir de doğallığımı bozdum üzüntüsü. Bu ikisinden kurtulmam lazım sanırım

Ben fotolari goremedim ama herkesin begendigi bir burun icin bu kadar sikinti yasiyorsaniz, gunluk hayatinizda baska konulari da kendinize fazlaca dert ettiginizi tahmin ediyorum. Boyle hayat gecmez, bir uzmana danismanizi oneririm.

Evet burun olarak bakıldığında güzel oldu fakat benim üzüntüm doktorun istemediğim halde hafif bir törpü yapacakken burun sırtımı daha fazla indirmiş. İkincisi karakteristik bir özelliğimi bozdum. Sonuncusu estetiğe normalde de sıcak bakan bir insan değilim.

Benim burnum değişmediği için ikinci ameliyatı olacağım. Manevi olarak çok yıprandım ve maddi olarak ciddi bir zarardayım.
Benim söylediğim herkesin beklentisi ve burnundaki sorun farklı. Yoksa benim gibi burnu büyük, geniş ve eğri olan birinin burnunda hiçbir değişiklik olmaması için ameliyat masasına yatması ve eşek yükü para vermesi akla ve mantığa aykırı.

Benim sıkıntım estetikli olma düşüncesi, bir de doğallığımı bozdum üzüntüsü. Bu ikisinden kurtulmam lazım sanırım
Aman 3 gunluk dunya, bnlari dert edeceginize, yeni ve guzel burnunuzun keyfini cikarin 🙈 kimseye bir aciklama yapmak zorunda degilsiniz. Estetikli olmak kotu bir sey degil hele ki burun estetigi artik estetik bile sayilmiyor. Benim tanidigim cok cici insanlar var, burun estetigiyle cok daha guzel oldular, hic de utanmiyorlar. Siz de alisirsiniz ve bir muddet sonra hosunuza gidecek eminim... ama dedigim.gibi her konuda bu kadar hassassaniz, biraz destege ihyiyaciniz olabilir

merhabalar, sizinle ameliyatınızın ilk gününden beri bir kaç kez yazışmıştık ve size ilk mesajımda şunu yazmıştım: ‘ bence siz sonuç ne olursa olsun beğenmeyeceksiniz’. Maalesef ki öyle olmuş ama burun ile ilgili değil de psikolojik olarak destek almanızı öneririm. Çünkü eğer ortada gerçekten kötü bir sonuç yokken hayata bu kadar küsmüşseniz kendinize yazık ediyorsunuz. Tüm mesajlarınızı okudum hep aynı şeyi yazmışsınız çünkü. İsteğiniz dışında bir sonuç sizi üzmüş çok iyi anlıyorum ama kendinize bu kadar eziyet etmeniz doğru değil. Sevgiler

Benim burnum değişmediği için ikinci ameliyatı olacağım. Manevi olarak çok yıprandım ve maddi olarak ciddi bir zarardayım.
Benim söylediğim herkesin beklentisi ve burnundaki sorun farklı. Yoksa benim gibi burnu büyük, geniş ve eğri olan birinin burnunda hiçbir değişiklik olmaması için ameliyat masasına yatması ve eşek yükü para vermesi akla ve mantığa aykırı.
Tabi haklısınız verdiğiniz ücreti biliyorum ve gerçekten sizin adınıza üzgünüm. Ama ikimizde beklediğimiz değişikliği alamamış kişileriz bence. Umarım ikinci de mutlu olursunuz. Ben görüntü için ameliyat olmazdım. Nefes için zaten olacaktım.

merhabalar, sizinle ameliyatınızın ilk gününden beri bir kaç kez yazışmıştık ve size ilk mesajımda şunu yazmıştım: ‘ bence siz sonuç ne olursa olsun beğenmeyeceksiniz’. Maalesef ki öyle olmuş ama burun ile ilgili değil de psikolojik olarak destek almanızı öneririm. Çünkü eğer ortada gerçekten kötü bir sonuç yokken hayata bu kadar küsmüşseniz kendinize yazık ediyorsunuz. Tüm mesajlarınızı okudum hep aynı şeyi yazmışsınız çünkü. İsteğiniz dışında bir sonuç sizi üzmüş çok iyi anlıyorum ama kendinize bu kadar eziyet etmeniz doğru değil. Sevgiler

Size ben çok teşekkür ediyorum. Evet öyle yazmıştınız. Haklısınız belki ama sonuç beklediğimin dışında olmasaydı belki de beğenirdim bilemiyorum. Kendimi ben de yıpratmak istemiyorum farklı şeyler düşüneyim diyorum olmuyor. Zamanla unuturum inşallah

Kafasına göre yapmış maalesef kavis hiç ama hiç istemedim. Düz olmalıydı
Yani gerçekten çok özğr dileyerek yazıyorum.. ama sizin şuanda yaptığınız iyi yorumlara mutlu olup kötğ yapumlarla tekrar üzülmek. Yapmayın bunu , 1,5ay gerçekten çok erken bir süre zaman verin o kavis te kaybolacak gözünüz alışacak. Bende aynı şeyleri yaşıyorum bazen ama bunu da yazamadan edemedim

Yani gerçekten çok özğr dileyerek yazıyorum.. ama sizin şuanda yaptığınız iyi yorumlara mutlu olup kötğ yapumlarla tekrar üzülmek. Yapmayın bunu , 1,5ay gerçekten çok erken bir süre zaman verin o kavis te kaybolacak gözünüz alışacak. Bende aynı şeyleri yaşıyorum bazen ama bunu da yazamadan edemedim
İyi yorumlara mutlu olmuyorum nezaketen teşekkür ediyorum. İyi yorumlar geldi sağolsunlar ama ben ne yazık ki hala mutlu değilim. Kötü yorum gelmedi sadece kavis olduğunu söyledi ben de onayladım çünkü öyle. Sizin de konunuzu okudum benzer sorunlar yaşıyoruz gerçekten hatta size yazacaktım tekrar nasıl oldunuz diye. Benim üzüntüm belli zaten burnumun çirkin olması değil. İstemediğim şekilde işlem yapılması, kavis olması(kaybolur umarım), doğallığımı bozmuş olmam.

Hayır ifadem hiç değişmedi. Gülüşüm bakışım her şey aynı önden belirgin bir değişim yok böyle hafif kavisli olması burun sırtının daha yüksek olmaması beni üzen
Bence bu iyi bişey, yani ifadem değişmedi diyorsan aslında estetik olduğunu sen söylemesen kimsenin anlamayacağı bişey olmuş. Bu arada senin burnunda kavis yoktu sonradan mı oldu? Son halini atar mısın bana

Hayır ifadem hiç değişmedi. Gülüşüm bakışım her şey aynı önden belirgin bir değişim yok böyle hafif kavisli olması burun sırtının daha yüksek olmaması beni üzen
Bak kuzum tam şu mesajını okuyup senin adına sevinmiştim ifadem değişmedi hatta önden değişmedi demene, sonra açtığın diğer başlığı gördüm. Önden bozulan burnum diye, gerçekten şuan burnunda bir değişim var ama ne var sen bile farkında değilsin bence. Biraz tuhaf bi durum, lütfen takıntı haline getirmemeye çalış. Çünki çok inceledikçe kendi kendine kötü olduğunu empoze ediyor gibisin.

Bak kuzum tam şu mesajını okuyup senin adına sevinmiştim ifadem değişmedi hatta önden değişmedi demene, sonra açtığın diğer başlığı gördüm. Önden bozulan burnum diye, gerçekten şuan burnunda bir değişim var ama ne var sen bile farkında değilsin bence. Biraz tuhaf bi durum, lütfen takıntı haline getirmemeye çalış. Çünki çok inceledikçe kendi kendine kötü olduğunu empoze ediyor gibisin.

Takıntı haline geldi zaten. Kurtulamıyorum bu psikolojiden. Evet çok doğru tespit yaptın tam olarak durumum bu

İyi yorumlara mutlu olmuyorum nezaketen teşekkür ediyorum. İyi yorumlar geldi sağolsunlar ama ben ne yazık ki hala mutlu değilim. Kötü yorum gelmedi sadece kavis olduğunu söyledi ben de onayladım çünkü öyle. Sizin de konunuzu okudum benzer sorunlar yaşıyoruz gerçekten hatta size yazacaktım tekrar nasıl oldunuz diye. Benim üzüntüm belli zaten burnumun çirkin olması değil. İstemediğim şekilde işlem yapılması, kavis olması(kaybolur umarım), doğallığımı bozmuş olmam.
Kotu yorum gelemez çünkü çok güzel bir burun olmuş 😇 eğer eğri yapsaydı burnunuzu sizi düşünemiyorum 🙊 bir psikolojik destek almalısınız. Kabullenme sürecine yardim ediyor terapiler. Inanın faydasını goreceksiniz.estetik a lgınız da değişir belki .kendimizi seversiniz. Bir şans verin kendinize yardim alın

Burnun benim ki gibi yamuk olsaydı o zaman ne yapardın çok merak ediyorm :) benim düzgün burnum yamuk şuanda, seneye yeniden ameliyat olacağım. ben bile hiç kafama takmıyorum bunu. sen cidden boşa dert ediyosun kendine.
kavisi yok etmek istiyorsan git dolgu yaptır orana kavis yok olsun işte ne var ki bunda bu kadar dert edecek.

Back
X