kızlar kendimi berbat çaresiz umutsuz hissediyorum....açıköğretim işletme öğrencisiyim üçüncü sınıfa geçecem...ama ailemin maddi durumu çok kötü....ve ailemin çevresi hiç geniş değil...iş bulamıyorum...bayan olduğum için temiz bir iş istiyorum....ama yok yok yok...ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum...bu ne kadar berbat bi şey yaşayan bilir ancak....nerden iş bulacam ne iş yapacam bilmiyorum...kursa gideyim diyorum ama param yok bilgisayar ingilizce muhasebe olmuyor....şu genç hayatta bıktım bu hayattan....bana akıl verin...nası iş bulcam....mersinde oturuyoruz mersinde haberdar olduğunuz eleman alımı olan yerler varsa ne olur söleyin...her firma ilan vermiyor benimde tanıdığım olmadığından haberim olmuyor...maddi sıkıntılar şimdiden belimi büktü...inanın çok kötüyümsenağlamasenağlamasenağlama
merhaba canım ben demersinliyim bildigim kadarıyla orada cok magaza var bi yere girmeye calış magazalar temiz iş bence basına bi şey gelmez korktugun gibi...sekreterlik de olabilir bence kalabalık bi büroda,iş konusunda kendine güven özgüveni olan insanalr,konuşkanlar hiç işsiz kalmaz..başarılar canım burda olsan yarın işe başla derdim bizim işyerinde ama saglık olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?